Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Snowflakes, snowflakes everywhere... :)

Mislim da ce ultimativna "pobeda" biti kada izbace igru i kada krene kukanje kako nije kao Witcher 3.

Ja upravo mislim da će u srži biti Witcher 3 samo FPS Witcher sa trandžama :p...isto tako mislim da će biti igra godine...i da ću na je kupim...i da ću da je igram pa jedno 20 min do 2 sata :)...

^ Nema svrhe, sem dok ti stoji kao ukras, dok ne izbace GoTY sa svim patchevima i DLC-evima... :)

Ma ko da ceka GOTY. [emoji1]

Ozbiljna igra vidi se. Vidim da su 2012 izasle prve informacije sto znaci da se od bar 2010e radi na njoj. Nadam se da ce da stave svu ljutsku snagu na ovaj projekat i da ce da je izbace najkasnije sledece godine.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Netacno. Radilo se dosta ranije na toj igri. U pocetku samo mali deo studija, a posle sve vise i vise. Kad je W3 izasao, vecina studija je presla na rad C2077.

Au, al izgleda!
Koji HW ovo goni?

Baš puno liči na GitS.
Taman sam mislio da je dreš, al posle ovoga, kuku :D

Poslednja izmena:
Au, al izgleda!
Koji HW ovo goni?

Baš puno liči na GitS.
Taman sam mislio da je dreš, al posle ovoga, kuku :D

CPU: Intel i7-8700K @ 3.70 GHz
MB: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
RAM: G.Skill Ripjaws V, 2x16GB, 3000MHz, CL15
GPU: GeForce GTX 1080 Ti
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
PSU: Corsair SF600 600W

CPU: Intel i7-8700K @ 3.70 GHz
MB: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
RAM: G.Skill Ripjaws V, 2x16GB, 3000MHz, CL15
GPU: GeForce GTX 1080 Ti
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
PSU: Corsair SF600 600W

Ako je uslov gore navedeni hardver, neće se naigramo, heh :d

Oni se nadaju da ce je izdati iduce godine. Mislim da nece prije 2020-te. Do tad ko ziv ko mrtav. Bog zna kakve ce cijene hardvera biti. Tacnije, kakvo ce desavanje na polju rudarenja biti.. za dvije godine.

Verovatno će da probaju da izdaju pre izlaska next gen konzola (2020?) da bi lepo pokupili dva puta pare od konzolaša :d

Ako uspeju da izvedu, pa fora kao sa TLoU - remastered verzija... :)

Mislim da cemo pre videti izlazak PS5-ice i nove Xbox verzije nego CP2077. Iskreno vise me svrbi investicija u novi desk nego investicija u PS5 (sem ako ne bude backwards compatible), PS4 pro mi za ekskluzive zavrsava posao dokle god stancuju igre za isti (sto je max jos 2-3 godine ne racunajuci sportske simulacije)...

Ne ide mi da igram FPS na joypad-u, nema sile. Svakako preferiram PC za igre, tako da me brige mnogo dal ce biti za "next gen" ili ne, sve dok se sama igra ispostuje.

Ne ide mi da igram igre na M&K pred monitorom, nema sile. Svakako preferiram PS za igre, tako da me briga mnogo da li će biti za PC ili ne, sve dok se sama igra ispoštuje.

:)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

PC povezan na TV, best of both worlds ;)

Tako planiram da završim W3 jednog dana, kad odem u penziju :d

Ne ide mi da igram igre na M&K pred monitorom, nema sile. Svakako preferiram konzole za igre, tako da me briga mnogo da li će biti za PC ili ne, sve dok se sama igra ispoštuje.

:)

Fixed i +1 ;)
Odavno sam batalio igranje na kompu, prodao desktop i kupio laptop. Meni bi sad bilo nezamislivo da igram nesto sa M&K, ukljucujuci i FPS igre, koje su (IMO) dosta lakse kad se igraju sa M&K nego sa gamepad-om.

@Twi$teR Taj rad :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ne ide mi da igram FPS na joypad-u, nema sile. Svakako preferiram PC za igre, tako da me brige mnogo dal ce biti za "next gen" ili ne, sve dok se sama igra ispostuje.

+1

Nikako mi FPS-evi na konzoli ne leze,ili makar gde se na to potencira, ne mogu da naciljam da mi zivot zavisi od toga - samo zato M&K rulez. Ali mi zato za sve ostalo "couch gaming" na konzoli odgovara - mada sam i tu do pre pola godine preferirao stolicu i monitor (uz konzolu)... :)

Grafika jeste lepa, ali nije toliko koliko, cini mi se, preterujete sa predvidjanjem hardverske zahtevnosti. Vi kao da niste nikada videli npr. Frostbite igre. Setite se kada se pojavio prvi video sa Asari zenom (plava ''vanzemaljka'') u Andromedi od pre 2 godine - model (ne pricam sad o animacijama) nije nista gori od ovog iz Cyberpunk. Vidite BF 5 zahtevnost - recommended gtx 1060, a grafika ne mozete reci da nije jos ulickanija u odnosu na bf1. Znam, Cyberpunk je open world, ali citirani Frostbite je iznedrio i open world igre. Ne propagiram Frostbite, nego mi je on prvi pao na pamet, obzirom na optimizovanost.

Da se razumemo, ne kazem da Cyberpunk nece imati odlicnu grafiku, ali nista ja tu nisam video sto vec nije vidjeno na polju grafike, pa za igranje na ultra 1080p, bez eventualnih nvidia gluposti u 60fps, smatram da ne bi smela da zahteva nesto jace od gtx 1070.

Poslednja izmena:
Nisam proveravao, ali mislim da je konfa navedena na temi zapravo ona koja je terala ovaj gameplay.

Ma radice to na polarisima i 1060 sasvim dobro. I witcher 3 je radio dobro i na 5 godina staroj 280x.

Naravno da hoce jer ce ipak biti optimizovana da radi i na PS4 i Xbox One konzolama.

Ako je uslov gore navedeni hardver, neće se naigramo, heh :d

Sledeće godine izlaze procesori u 7nm i grafičke u 7nm. 8700 je ipak samo 6/12, a može da se desi da sledeće godine R 6/12 bude 100$. GTX 3060 bi trebalo da bude na nivou 1080ti, 32 gb je malo preterano, ali ne treba zaboraviti da je 32 koštalo koliko sada 16gb, a kako su Kinezi ušli u proizvodnju memorija, ima opet da budu stare cene RAM-a, a i cene/količina ssd-a je sve bolja.

Ne znam zasto, ali toliko me odusevio video da sam morao i ovde da okacim.

Vrh Dno