Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Dobro je napisao Xeroj, konstrukcija kvestova mora biti takva da ti tražiš rešenje, a ne da ideš od tačke A pa do tačke B, itd. Kad ti moraš da se raspituješ kod npc-ova ili na neki drugi način tražiš rešenje onda može da se izbaci kvest marker. Daleko je lakše ubaciti neki clairvoyance, witcher sense ili neki hi-tech tracker... lakše i igračima i devovima.

To bi bilo previše zahtevno za USrA omladinu,previše zahtevno=manje igrača=manje para

Primetili ste da se igre rade za mase,a ne za odabran broj ljudi

Rešenje bi bilo da naprave no kompas mod ili nešta slično,a verujem to i nije neki problem

U vičeru ja sam to imao isklopljeno,taj tracker,šta li je,i taj siht sense sam malo kad palio

A večinoma je bilo,,danas ću striktno da radim main quest,, al od toga naravno nije bilo ništa

Završio na xy lokaciji,otvorio mali milion novih questova....i spixio 200+ sati....ko svaki kompleksan rpg to tada

zmJPMQh.jpg

GbgCtAb.jpg

OwvQPcP.jpg

ivZZew2.jpg

Vrh izgleda

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jedan lik ima poligona koliko svi npc-jevi u Skyrimu.

Pa dobro... Skajrim gura endzin iz 2002ge :-devil-:

A i porediti izgled igre iz 2011. sa marketinskim screenshotovima iz igre koja ce izaci u 202x. godini je bas onako po meri :D

Hoce li biti kao za Falout? 30 sati hype i onda trailer na loop

EDIT: upravo poceo gameplay demo

Poslednja izmena:
Krenuo gameplay!

A ja moram sa devojkom na proslavu godisnjice! :mad: :D

Kakva ce ovo igretina biti. Ceo demo sam odgledao.. ovo je ludilo.

Gotovo :(

Au Shimec ne znaš šta si propustio :D

Za sada nije lose , videcemo kako ce izgledati kada bude pred izlazak .

Evo, ako je neko propustio stream kao Shimec :D

Poslednja izmena:
Fenomenalno, odusevljen sam.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Čoveče, podsetilo me dosta na Deus Ex, jedino što je ovo baš interesantno.

Brutalno, jedva čekam :D

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

15166282.jpg

Btw, sto su ovo na djojstiku(tm) igrali?

Da ne mracim, ali daleko je ovo od finalnog proizvoda, nema sanse pre 2020.

Poslednja izmena:
Sad cekamo da DF secira demo.

Au covece, bez reci sam...

Place mi se pri pomisli da cu verovatno opet morati da budzim makinu :d

Samo mi nije jasno koji im je djavo trebalo da ubace one brojeve sto kada pucas tacnije koliko mu pravis stete. To mi je tako glupo da je to strasno. Valda ce to moci da se iskljuci?

Moci ce da se izgasi siguerno.

Nego, samo se pribojavam da nece doci do nekog grafickog downgradea. Sta mislite?

Najgora stvar koja je izmisljena u gamingu poslednjih godina. Ti bezvezni brojevi.. kao da sam necu da primetim da je puska upgrade-ovana, vec moraju brojkom da mi pokazu da sada nanosim vise stete.
S'obzirom na to da ce ovo biti next gen naslov (bar po mom misljenju), verujem da nece biti downgrade-a.
Na mene je jak utisak ostavila muzika.. kako dominira uvek kada je ima, bas je vrhunska.

Ok da se razumemo neko to voli neko ne, ali neka onda bar naprave opciju da ko hoce da moze da ukljuci a ko nece neka igra bez toga. Ovo mi se jos nije svidelo u ReCore, The Division, pa sada ovde a verovatno da ima jos negde u pucacinama. Ajde tipa igre Dark Souls i takve igre ok tu volim da vidim brojke ali kod ovakvih fps/tps ne bas.

Vrh Dno