a tek kako spiderman lepo izgleda...Voodoo_NBGD je napisao(la):ma hajde, znas kako bi Kefalo lepo izgledao u 80x80...ne bi bio tako krzav
![]()
i ti silvere, da vi's kako bi bogart bio yebac u hi-resu![]()
![]()
![]()
Pa gledam dokle ce te, sad sam reagovao i ti nastavljas opet, procitaj titulu ispod nicka- ponavljam drzite se teme!Voodoo_NBGD je napisao(la):2 marti & kokos: cela prethodna strana je bila obicno spamovanje, a vi niste reagovali.
2 scout: ma ok je linkin park, medzutim nu metal je nu metal a kad vidim ko ga slusa dodje mi da placem. inace da, to jeste cover Master of Puppetsa iz '86...![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ma znam ja da si ti ovde jedan od glavonjaali nemoj reagovati bas kad se ja pojavim...
.... toliko spamujete da ne mogu da postignem da vas sve zamolim da to ne radite... :smash:Voodoo_NBGD je napisao(la):2 marti & kokos: cela prethodna strana je bila obicno spamovanje, a vi niste reagovali.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Linkin Park je za pozere!
Sto ne slusas pravi metal ko covek?
SCOUT je napisao(la):Izvinite na off-topicu al je*iga...
Linkin park je stvarno ok grupa koja je ponudila nesto novo u odnosu na metal koji traje ko zna koliko godina(i neka nastavi)...prvog momenta kad sam cuo crawling,runaway,points of authority...postala je moj favorit...bas sada slusam
somewhere I belong,faint,numb...
VOODOO...do sad sam se pitao sta ti znaci avatar...znaci cover od Metalike...
Ok, u pravu si covece.Neo_Matrix je napisao(la):Koliko ja kapiram u sobi Benchmark bi trebalo da se ne komentarise suvisno, i da se neide u offtopic (na celom forumu, ali u ovoj sobi narocito), a plus sto je tema sticky....
Svaki novi korisnik bi trebao da procita sticky teme, jer su one vazne i sl, a zamislite da neko treba ovo da cita... Rasprave o muzici...
Peco, Silvere i Kokose, neka neko od vas uzme i neka pobrise ovaj tred suvisnih postova u koje spada i ovaj moj....
Poz.
Bokaco je napisao(la):Ja sam lupio :wall: jedan post a ovde ispade frka. Sta ima ljudi da se mnogo brinete, neka neko uhvati i pobrise ovo!!!
Bokaco je napisao(la):Zato sto nemam potrebu kao mnogi metalci da pokazujem da sam neki baja i slicno...Slusam ja malko i metal, samo nije mi omiljen pravac. A i tebe to ne treba da interesuje, cisto je moja stvar.
Ja slusam ono sto mi dusa iste, a to kako su obuceni i kako izgledaju savrseno nema veze sa muzikom.
A to ko slusa nu, pa ima i klinaca, tacno je. Samo klinci se mnooooogo vise pale na cist ili dark metal, iz licnog iskustva to znam. Valjda problem sa autoritetom, drustvom, ko bi znao...
Mislim da uopste nije ok to sto si rekao.
Bozidar
Mozda nisi obratio paznju, ali ovo jeste Bench Clubbing soba][V][ATRIX™ je napisao(la):Splitujte ove offtopic postove u Bench Clubbing sobu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari