Šta je novo?

Custom avatari!

ma hajde, znas kako bi Kefalo lepo izgledao u 80x80... :) ne bi bio tako krzav :) :)

i ti silvere, da vi's kako bi bogart bio yebac u hi-resu :) :) :)

Pa kad nije bilo za sve, onda daj za sve, kad ima za sve, onda ajde povecaj velicinu...
Samo me zanima sta ce posle biti...

Inace ja jesam bio dosadan da se uvede za sve, tj. pitao sam za mene, a onda je Peca rekao bice za sve, ali sad ovo sa velicinom je stvarno preterivanje...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
ma hajde, znas kako bi Kefalo lepo izgledao u 80x80... :) ne bi bio tako krzav :) :)

i ti silvere, da vi's kako bi bogart bio yebac u hi-resu :) :) :)
a tek kako spiderman lepo izgleda... :) :D

Ja necu da se igram, moj ste pogodili :D
Ne dirajte mi Linkin ima d'izbije tuca :smash:

Linkin Park je za pozere!

Sto ne slusas pravi metal ko covek?

Izvinite na off-topicu al je*iga...
Linkin park je stvarno ok grupa koja je ponudila nesto novo u odnosu na metal koji traje ko zna koliko godina(i neka nastavi)...prvog momenta kad sam cuo crawling,runaway,points of authority...postala je moj favorit...bas sada slusam
somewhere I belong,faint,numb...

VOODOO...do sad sam se pitao sta ti znaci avatar...znaci cover od Metalike...

2 marti & kokos: cela prethodna strana je bila obicno spamovanje, a vi niste reagovali.
2 scout: ma ok je linkin park, medzutim nu metal je nu metal a kad vidim ko ga slusa dodje mi da placem. inace da, to jeste cover Master of Puppetsa iz '86... :)

2 marti & kokos: cela prethodna strana je bila obicno spamovanje, a vi niste reagovali.
2 scout: ma ok je linkin park, medzutim nu metal je nu metal a kad vidim ko ga slusa dodje mi da placem. inace da, to jeste cover Master of Puppetsa iz '86... :)
Pa gledam dokle ce te, sad sam reagovao i ti nastavljas opet, procitaj titulu ispod nicka- ponavljam drzite se teme!

Ma znam ja da si ti ovde jedan od glavonja ;) ali nemoj reagovati bas kad se ja pojavim...

Ma znam ja da si ti ovde jedan od glavonja ;) ali nemoj reagovati bas kad se ja pojavim...

Pa kakva ti je to logika... radi svoj posao, ali ne diraj me kad bas ja spamujem...? :)

Nema nikakve potrebe da se povecavaju avatari, ja sam tvoj prepoznao iz prve ;) a prepoznao bih ga i da je 20x20... :guitar:

Ali zaista ne bi smetalo povecanje, makar i na 70x70. Bez menjanja max velicine slike u bajtovima...

Ne, povecanja avatara _definitivno_ nece biti, tako da ne znam koliko je o toj temi smisledno dalje diskutovati...

.... toliko spamujete da ne mogu da postignem da vas sve zamolim da to ne radite... :smash:

Linkin Park je za pozere!

Sto ne slusas pravi metal ko covek?

Zato sto nemam potrebu kao mnogi metalci da pokazujem da sam neki baja i slicno...Slusam ja malko i metal, samo nije mi omiljen pravac. A i tebe to ne treba da interesuje, cisto je moja stvar.
Ja slusam ono sto mi dusa iste, a to kako su obuceni i kako izgledaju savrseno nema veze sa muzikom.
A to ko slusa nu, pa ima i klinaca, tacno je. Samo klinci se mnooooogo vise pale na cist ili dark metal, iz licnog iskustva to znam. Valjda problem sa autoritetom, drustvom, ko bi znao...

Mislim da uopste nije ok to sto si rekao.

Bozidar

Poslednja izmena:
SCOUT je napisao(la):
Izvinite na off-topicu al je*iga...
Linkin park je stvarno ok grupa koja je ponudila nesto novo u odnosu na metal koji traje ko zna koliko godina(i neka nastavi)...prvog momenta kad sam cuo crawling,runaway,points of authority...postala je moj favorit...bas sada slusam
somewhere I belong,faint,numb...

VOODOO...do sad sam se pitao sta ti znaci avatar...znaci cover od Metalike...

Tako je brate :banana:
Vidi da nadjes neki njihov dvd, ili neobjavljene pesme... Ima stvarno cool i kvalitetnih stvari. A tek svirka uziva! Ih...

Iskreno se izvinjavam svima na forumu zbog spamovanja, morao sam da zavrsim temu, kad je vec zapoceta, naravno mojom krivicom :mad:
Dovidenja

Poslednja izmena:
a kakve veze metal ima sa avatarima :guitar:

Koliko ja kapiram u sobi Benchmark bi trebalo da se ne komentarise suvisno, i da se neide u offtopic (na celom forumu, ali u ovoj sobi narocito), a plus sto je tema sticky....

Svaki novi korisnik bi trebao da procita sticky teme, jer su one vazne i sl, a zamislite da neko treba ovo da cita... Rasprave o muzici...

Peco, Silvere i Kokose, neka neko od vas uzme i neka pobrise ovaj tred suvisnih postova u koje spada i ovaj moj....

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Koliko ja kapiram u sobi Benchmark bi trebalo da se ne komentarise suvisno, i da se neide u offtopic (na celom forumu, ali u ovoj sobi narocito), a plus sto je tema sticky....

Svaki novi korisnik bi trebao da procita sticky teme, jer su one vazne i sl, a zamislite da neko treba ovo da cita... Rasprave o muzici...

Peco, Silvere i Kokose, neka neko od vas uzme i neka pobrise ovaj tred suvisnih postova u koje spada i ovaj moj....

Poz.
Ok, u pravu si covece.
Video sam da je tema pocela na foru vidi ovaj avatar, moj je lepsi i sl.
Ja sam lupio :wall: jedan post a ovde ispade frka. Sta ima ljudi da se mnogo brinete, neka neko uhvati i pobrise ovo!!!

Pozdrav i jos jedno izvinjenje.
Boidar

Poslednja izmena:
Bokaco je napisao(la):
Ja sam lupio :wall: jedan post a ovde ispade frka. Sta ima ljudi da se mnogo brinete, neka neko uhvati i pobrise ovo!!!

I sad neko treba da ide za tobom i gleda gde si ti sad lupao, i da brise postove. To je kao kad si mali pa ostavljas igracke svuda po kuci pa onda mora stalno neko da ide za tobom i posprema.
Suzdrzi se od komentara koji nisu vezani za temu.

Bokaco je napisao(la):
Zato sto nemam potrebu kao mnogi metalci da pokazujem da sam neki baja i slicno...Slusam ja malko i metal, samo nije mi omiljen pravac. A i tebe to ne treba da interesuje, cisto je moja stvar.
Ja slusam ono sto mi dusa iste, a to kako su obuceni i kako izgledaju savrseno nema veze sa muzikom.
A to ko slusa nu, pa ima i klinaca, tacno je. Samo klinci se mnooooogo vise pale na cist ili dark metal, iz licnog iskustva to znam. Valjda problem sa autoritetom, drustvom, ko bi znao...

Mislim da uopste nije ok to sto si rekao.

Bozidar

nisam ima nameru da te uvredim, samo sto svi koje ja znam a slusaju Linkin Park imaju manje od 15 godina... istina, klinci se pale na black/death/gotic ali to je zato sto se prave opasni satanisti...
ja iskreno najvise volim old-school thrash (koji je zamro pre mnoooogo godina), znaci "cepaj batice dok ne crkne marshal" :d tako da nikako ne izigravam baju...

i da, zatarabite vise ovaj thread...

Ne mogu da verujem :wall:
Samo vas posmatram i pitam se dokle cete. I posle nekoliko opomena pojedinci i dalje nastavljaju raspravu van teme :smash:
OK malo offtopica oko toga sta je Bokacov avatar, to bi nekako mogli da progledamo kroz prste, samo zamislite sad kad bi svih 4k clanova pokrenulo po jednu ovakvu offtopic temu... Ode forum... Nije pristojno da kazem gde :smackbum:

ALI, ljudi preteraste ga jos davno. Ovo nije neki Music Forum i rasprave ko sta slusa, ko je ok, ko nije se nece tolerisati jer im nije mesto ovde.

E pa ako nekome i dalje treba da se crta i nastavi mimo upozorenja... Sledeci koji se oglusi bice kaznjen :whip:

Poslednja izmena:
Splitujte ove offtopic postove u Bench Clubbing sobu. :)

@ Geek master

Ma covece lupio sam u vezi sa temom, znaci "Pogodite koji je moj avatar"
a sad ko je od toga napravio frku, ne znam. Kao da sam oborio forum, a ne stavio post koji je trebao da podigne atmosferu, a valjda je tako i bilo... Stvarno ne shvatam u cemu je problem, zbog ovog thread-a ce sad server da zaglavi?!?! Sto sada vi svi komentarisete " zatvorite threade, vi ste spameri, dokle cu ovo da gledam" Umesto toga kratko i jasno Close, i prica gotova.
Ne treba biti tako rigorozan u vezi sa ovim stvarima, ipak sam se izvinio, a paljba i dalje!!! I am confused...

@ Voodoo NBGD

OK, brate, nista bre :) ... Znam, u pravu smo izgeda obojica, a slusamo ono sta volimo, naravno...

Razume se! :)

Poz

Nazad
Vrh Dno