Šta je novo?

Custom avatari!

Dobar potez.

Samo me cudi da svemoguci vBulletin nema auto resize avatara.. :| Kao npr. Invision Board.

Kako nema ? pokushaj da uploadujesh avatar 640x480 :)

Lepo sa vaše strane i pozdravljam, mada mi je lepša varijanta Custom titule...
U svakom slučaji, gotiva...
samo se plašim se da ako ih ukinete iz bilo kog razloga može doći do krvoprolića :d

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Kako nema ? pokushaj da uploadujesh avatar 640x480 :)

Pa pokusao sam doduse sa web lokacije, 80x80 i nije htelo. Mozda samo f-nise kada ide upload sa kompa? :roll:

driver je napisao(la):
Cek da vidim kako mi chuchi novi avatar :)

auuuuu, aj ko ce na crtu u lepoti :D

Odlicno, odlicno...a da preuzmem ja Hondu onda, a ? :d
Barem dok ne sklepam nesto ( jos ) bolje...

Poslednja izmena:
Neverovatno mocna stvar

lepo ja pročitah sve ovo, samo i dalje nisam našao koliko je u stvari ograničenje za avatar? kb?

Super je, moracu i ja da napravim novi avatar

Poslednja izmena:
Ogranicenje za avatar je 50x50 i 10K.

Podvlacim samo da preferiramo da se avatar skine sa te remote lokacije i aplouduje ovde u profile na bench serveru da ima sto manje pauza kod otvaranja strana...

silverglider je napisao(la):
Ogranicenje za avatar je 50x50 i 10K.

Pazi kad mogu da se zakunem da je nocas limit bio 19.5 K ? :trust:

Sasha je napisao(la):
Pazi kad mogu da se zakunem da je nocas limit bio 19.5 K ? :trust:
Jeste, ali je i 10kb dovoljno za 50x50 slikicu. Osim ako nećete da kačite neke animirane gifove sa scenoma iz matrixa 2 i onom tučom od 45 minuta :)...

Ma uglavnom su svi avatari spod 5 kb... Pa zamislite tred sa 25 posta, 25 avatara po 19.5 kb, to je malo manje od 500 kb... To treba otvoriti, ipak vecina nas ide na net dial-up om...

Neo_Matrix je napisao(la):
Ma uglavnom su svi avatari spod 5 kb... Pa zamislite tred sa 25 posta, 25 avatara po 19.5 kb, to je malo manje od 500 kb... To treba otvoriti, ipak vecina nas ide na net dial-up om...

Ili iskljucis da ti ne prikazuje avatare

Ajde neki dobar sajt sa atavarima :)

Bane® je napisao(la):
Jeste, ali je i 10kb dovoljno za 50x50 slikicu. Osim ako nećete da kačite neke animirane gifove sa scenoma iz matrixa 2 i onom tučom od 45 minuta :)...

Sasvim je dovoljno ovih 10k. Evo ovaj moj papst je malo vise od 7k, a relativno je komplikovan (doduse, samo tri frejma :))
Uglavnom niko za sada nije kacio neke gluposti, uglavnom staticne, ili 3-4 frejma max...

Ma 10K bi trebalo da bude dovoljno - ne radimo to zbog nas, nego zbog vas; em da imate svako svoj avatar, a da strana bas ne bude glomazna. Tj. da se nadjemo negde na sredini da ljudi nisu prisiljeni da u svom CP-u destikliraju prikaz avatara.

drapin je napisao(la):
Odlicno, odlicno...a da preuzmem ja Hondu onda, a ? :d
Barem dok ne sklepam nesto ( jos ) bolje...
Ajde bre vracaj Hondu, pa gde ima bolje od toga, pogotovo ne ovo prase :D

Da, po avatarima lakse prepoznajes ko je ko, bar za one koji vise pamte vizuelno, tako da je to resenje po meni glupo... Inace mislim da bi trebalo nekako ograniciti, ili bar zamoliti korisnike da ne menjaju avatare svaki cas, jer onda avatari gube smisao...

Neo_Matrix je napisao(la):
Da, po avatarima lakse prepoznajes ko je ko, bar za one koji vise pamte vizuelno, tako da je to resenje po meni glupo... Inace mislim da bi trebalo nekako ograniciti, ili bar zamoliti korisnike da ne menjaju avatare svaki cas, jer onda avatari gube smisao...

Pa uglavnom i po tome sta je neko napisao mozes da znas ko je u pitanju,pogotovo ako forum pratis duze, nisu potrebni avatari, ako vec ne gledas ime, sto je malo nelogicno. Ali dobro zato postoji opcija da iskljucis ako ne smatras da je to korisno ili suprotno

Važno je da ima opcija da svako sebi podesi šta hoće da gleda, a šta neće.

Nadam se da ste primetili u UserCP-u i opciju dole u ćošku "Ignore users", tako da ako smatrate za nekoga da preterano smara - molim lepo...

:d

I ja da se zahvalim na slobodi biranja avatara i opisa, gde god odem, neko me rangira ko gustera u Legiji stranaca :D

Jedno kratko pitanje za Silvera.
Jesu li stari custom avatari bespovratno obrisani ili ih je moguce vratiti ?

Geek_master je napisao(la):
Sasvim je dovoljno ovih 10k. Evo ovaj moj papst je malo vise od 7k, a relativno je komplikovan (doduse, samo tri frejma :))
Uglavnom niko za sada nije kacio neke gluposti, uglavnom staticne, ili 3-4 frejma max...
ma ti animiraj onaj stari, onaj ruchno radjeni :d :d :p

Nazad
Vrh Dno