- Učlanjen(a)
- 30.07.2000
- Poena
- 770
Momci, ovaj topik je trebao da predstavlja sticky obavestenje, medjutim polako i sigurno prelazi u offtopic caskanje...
ZeeGerman je napisao(la):[offtopic]
Izvinjavam se svima onima koje je moj avatar u vidu Hitlera povredio u emotivnom, duševnom ili bilo kom drugom smislu (bez cinizma, zaista se izvinjavam). Na jaksinu intervenciju, Hića je nestao, mada ne moguda se otegnem mišljenju da je sve to krajnje nepotrebno (da, ovo prelazi u offtopic - sorry silver). Kad ste već uveli custom avatare, trebali ste da računate na ovako nešto. Ako sagledamo realno, za 90% avatara ovde može da se nađe neki izgovor (krajnje ozbiljan ili krajnje debilan) ali dovoljno kompetentan da se pokaže kako je dotični neadekvatan, neprikladan ili štagod.
LM, sad sam stavio "dancing eddie-a", za koga bi usput mogao da nađem
nekoliko razloga zašto je neadekvatan, ali kako sam sličnog video kod još
nekoga, valjda neće nikome smetati.
poz' svima & no hard fellings, ok? :wave:
[/offtopic]
P.S. silveru, oprosti što i posle tvog upozorenja nastavljam sa offtopic-om,
ali morao sam da napišem nešto pošto videh da sam na meti tj. optuženičkoj
klupi :smackbum:![]()
MichaelZ je napisao(la):Kao sto vidim , hoces da budes Svabo , mozda u "dotiranom filmu" ?
Pozdrav , Misa...
Dark Angel je napisao(la):Ima nas jos Svaba,
doduse prva generacija u porodici ;-)
zato pripazi malo na kontext u kome pises.
Pevač Linkin Parka?Bokaco je napisao(la):Ko pogodi ko je na moju sliku vodim ga na pivo!!!!!!!!!!!!
Mnoogo piva!!!!!
A ko pogodi koja je pesma u potpisu na pecenje!!!!!!!!!!!
Aj u zdravlje
Beše se Mike zove?Bokaco je napisao(la):Ko pogodi ko je na moju sliku vodim ga na pivo!!!!!!!!!!!!
Mnoogo piva!!!!!
A ko pogodi koja je pesma u potpisu na pecenje!!!!!!!!!!!
Aj u zdravlje
Keops je napisao(la):kaze se na mojoj slici, a ne na moju sliku - definitivno je u pitanju taj smaracki mtv bend, sa jos gorom pesmom Points of Authority (Google) :-devil-:
jesi siguran da ces mene da vodis na pecenje? :eyebrows:
Bokaco je napisao(la):Za sve ostale PIVO i PECENJE u Alaskoj kolibi u ObrenCity. Kad vama odgovara, naravno
Ima i drugarica i to komada vise :smoke:
Mislim strasno jedva su uvedeni ovi pa sad nije dosta ova dimenzija.....mislim stvarno.....Voodoo_NBGD je napisao(la):Aj da pokrenemo inicijativu povecanja avatara na 80x80 piksela, bez promene limita velicine!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari