Šta je novo?

Custom avatari!

Momci, ovaj topik je trebao da predstavlja sticky obavestenje, medjutim polako i sigurno prelazi u offtopic caskanje...

[offtopic]
Izvinjavam se svima onima koje je moj avatar u vidu Hitlera povredio u emotivnom, duševnom ili bilo kom drugom smislu (bez cinizma, zaista se izvinjavam). Na jaksinu intervenciju, Hića je nestao, mada ne moguda se otegnem mišljenju da je sve to krajnje nepotrebno (da, ovo prelazi u offtopic - sorry silver). Kad ste već uveli custom avatare, trebali ste da računate na ovako nešto. Ako sagledamo realno, za 90% avatara ovde može da se nađe neki izgovor (krajnje ozbiljan ili krajnje debilan) ali dovoljno kompetentan da se pokaže kako je dotični neadekvatan, neprikladan ili štagod.

LM, sad sam stavio "dancing eddie-a", za koga bi usput mogao da nađem
nekoliko razloga zašto je neadekvatan, ali kako sam sličnog video kod još
nekoga, valjda neće nikome smetati.

poz' svima & no hard fellings, ok? :wave:
[/offtopic]

P.S. silveru, oprosti što i posle tvog upozorenja nastavljam sa offtopic-om,
ali morao sam da napišem nešto pošto videh da sam na meti tj. optuženičkoj
klupi :smackbum: :)

ZeeGerman je napisao(la):
[offtopic]
Izvinjavam se svima onima koje je moj avatar u vidu Hitlera povredio u emotivnom, duševnom ili bilo kom drugom smislu (bez cinizma, zaista se izvinjavam). Na jaksinu intervenciju, Hića je nestao, mada ne moguda se otegnem mišljenju da je sve to krajnje nepotrebno (da, ovo prelazi u offtopic - sorry silver). Kad ste već uveli custom avatare, trebali ste da računate na ovako nešto. Ako sagledamo realno, za 90% avatara ovde može da se nađe neki izgovor (krajnje ozbiljan ili krajnje debilan) ali dovoljno kompetentan da se pokaže kako je dotični neadekvatan, neprikladan ili štagod.

LM, sad sam stavio "dancing eddie-a", za koga bi usput mogao da nađem
nekoliko razloga zašto je neadekvatan, ali kako sam sličnog video kod još
nekoga, valjda neće nikome smetati.

poz' svima & no hard fellings, ok? :wave:
[/offtopic]

P.S. silveru, oprosti što i posle tvog upozorenja nastavljam sa offtopic-om,
ali morao sam da napišem nešto pošto videh da sam na meti tj. optuženičkoj
klupi :smackbum: :)

Nema ni govora da pricas offtopic posto je tema Custom avatari .
Nisam bio pogodjen , prosto nisam mogao da smislim nijedan dobar razlog sto bi neko zeleo da se identifikuje sa Hitlerom ?
Kao sto vidim , hoces da budes Svabo , mozda u "dotiranom filmu" ? :D
Verovatno postoji izgovor za vecinu eventualno nezgodnih avatara , ali konkretno to sto si ti stavio je covek koji je odgovoran za smrt miliona ljudi i ne vidim sta je tu nepotrebno .
Ne znam te licno , i nemoj da se ljutis ali to sto si odabrao Hitlera za avatar ne govori nista lepo o tebi , ne pokusavaj jos da to "zataskas" lepom pricom !
Kao sto rekoh , ne ljutim se licno a ti pokusaj da sebi objasnis zasto si to uradio (nemoj meni , molim te) .

Pozdrav , Misa...

Ma nema veze, zaboravi Hitlera, ja sam ga već zaboravio. :smoke: Bilo bi stvarno nakaradno sad ja da pišem zašto sam njega stavio kao avatar (dobro de, sebi sam objasnio ;) ). Da se ne bi dalje objašnjavao i raspravljao, reći ću samo da ima nekoliko avatara za koje smatram da su daleko neadekvatniji od Hitlera, ali neću da upirem prstom jer nemam ništa protiv tih članova. Nije da mi smetaju, naprotiv - interesantni su mi, ali ako se rukovodimo istim kriterijumom... Čak je bilo i primera na starom forumu gde su samo pojedinci imali custom avatare, što znači da su oni okačeni nakon određene kontrole, jer članovi nisu mogli sami da kače iste. Neću da navodim konkretan primer, jer sam čoveka upoznao i smatram da je potpuno pozitivan lik - iako bi se njegov tadašnji avatar mogao porediti sa ovim mojim (bivšim) Hitlerom. Toliko
od mene kad je ova tema u pitanju.

Smatram da je najbolje da se cela ova priča završi na ovome. Ja sam sklonio Hiću i svi su sada srećni. OK? :angel: Uopšte mi nije smetalo što sam morao da ga sklonim, ali mi je zasmetalo što sam ja okarekterisan negativno samo zato što sam stavio njegovu sličicu. Mislim, ako sudite o ljudima na osnovu avatara.... :wall: Za mene je sve to samo zaje*ancija!

poz' :wave:

ZeeGerman, nisi ti licno okarakterisan negativno, avatar si sklonio i to je dosta.

Mali offtopic:

Svakih 4-5 dana u Benchmark sobi "osvane" newthread oblika:

"Bla, bla...Jaksa mi preti...blabla..Jaksa vredja....'oce da bije.." :smackbum:

Jaksa, ulivash strah novim ( a i starijim ) chlanovima Bencha-a. I to je dobro. :banana:

Poslednja izmena:
German's

MichaelZ je napisao(la):
Kao sto vidim , hoces da budes Svabo , mozda u "dotiranom filmu" ?
Pozdrav , Misa...

Ima nas jos Svaba,
doduse prva generacija u porodici ;-)
zato pripazi malo na kontext u kome pises.

Dark Angel je napisao(la):
Ima nas jos Svaba,
doduse prva generacija u porodici ;-)
zato pripazi malo na kontext u kome pises.

Hajde malo budi jasniji , molim te !
Koliko se secam , postoji neka pesma od "Zabranjenog Pusenja" u kojoj je tekst nesto kao "necu da budem Svabo u dotiranom filmu" , je'l ti odgovara kontekst ?
Jos cu da budem optuzen za sirenje medjunacionalne mrznje :trust:

evo seo sam za komp posle mesec dana, i ovo je definitivno lepo iznenadjenje! konacno imam cika chrisa kao avatar...

Ko pogodi ko je na moju sliku vodim ga na pivo!!!!!!!!!!!!
Mnoogo piva!!!!!
A ko pogodi koja je pesma u potpisu na pecenje!!!!!!!!!!!
Aj u zdravlje

Bokaco je napisao(la):
Mnoogo piva!!!!!
Aj u zdravlje
Pevač Linkin Parka?
Mmmmm... beer

kaze se na mojoj slici, a ne na moju sliku - definitivno je u pitanju taj smaracki mtv bend, sa jos gorom pesmom Points of Authority (Google) :-devil-:

jesi siguran da ces mene da vodis na pecenje? :eyebrows:

Bokaco je napisao(la):
Mnoogo piva!!!!!
Aj u zdravlje
Beše se Mike zove? :)
A pesma, onako napamet iz glave, points of authority?

Da nije napisao mnogo piva, ne bi bila ovakva guzva. Da je tek spomenuo, " imam drugaricu...", ccccc.

Poslednja izmena:
Keops je napisao(la):
kaze se na mojoj slici, a ne na moju sliku - definitivno je u pitanju taj smaracki mtv bend, sa jos gorom pesmom Points of Authority (Google) :-devil-:

jesi siguran da ces mene da vodis na pecenje? :eyebrows:

Tebe nema lebac! You cheating man :wall:
I jeste na moju sliku, znam gramatiku covece :D :D
Ih jeste Chester i Points of authoriti, najbolja pesma sa definitivno najboljeg NU metal albuma ikad. Eh sad sto su prsnuli pa opalili po mtv ko ih sljivi :d
Ja jos zivim u 2000 godini, a tada su bili untouchable

Poslednja izmena:
Za sve ostale PIVO i PECENJE u Alaskoj kolibi u ObrenCity. Kad vama odgovara, naravno :p

Ima i drugarica i to komada vise :smoke:

Poslednja izmena:
Bokaco je napisao(la):
Za sve ostale PIVO i PECENJE u Alaskoj kolibi u ObrenCity. Kad vama odgovara, naravno

Ima i drugarica i to komada vise :smoke:

Mislim da ovo nisi trebao da napishesh. Nekima se ne treba 2x reci... :smash:

Poslednja izmena:
Evo samo jos jednom da spomenem pa na spavanje, a i da ne smaram vise ovaj forum.
Drugarice, komata vise! :-devil-:

Dobro, ko je dozovlio da se Linkin Park spominje? Te psovke neću više da čujem :d :d !

Ja sam najbliži Kolibi, meni meso, meso i pivo :d !!!

Aj da pokrenemo inicijativu povecanja avatara na 80x80 piksela, bez promene limita velicine!

Nevidim razlog da se uvecaju avatari, ovako je bas super po meni...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Aj da pokrenemo inicijativu povecanja avatara na 80x80 piksela, bez promene limita velicine!
Mislim strasno jedva su uvedeni ovi pa sad nije dosta ova dimenzija.....mislim stvarno.....

Brate, vidis koliko su sitni... toliko sam morao da risajzujem Master of Puppets da se nista ne prepoznaje...
(ps. na yumetalu daju do 140x140 pa ti vidi ;) )

Posto sad info o korisniku stoji sa leve strane, desava se da zbog velicine avatara post bude prilicno glomazan. Znaci, covek postuje samo jednu jedinu recenicu, a post zauzme maltene trecinu ekrana - sve zbog velicine avatara. Sumnjam da cemo ga jos uvecavati i radimo to za vase dobro, inace bi vam uskoro pocrkali tockici na misevima od silnog skrolovanja polupraznih ekrana...

Pa i ne bi, jer ako se 'user is on/off-line' i 'report bad post' premeste pored 'reply' slicice, taman moze da stane 80x80 avatar bez ikakvog menjanja velicine...

Nazad
Vrh Dno