Šta je novo?

Custom avatari!

Marsovac, stoji u svakoj sobi na vrhu obavestenje da je otvoren stari forum i da mozete odande do 1. marta preuzeti sta god vam treba - avatare, PM, attachmente, itd.

Ji 4Tze je napisao(la):
ma ti animiraj onaj stari, onaj ruchno radjeni :d :d :p

Razmisljao sam da stavim onaj zardjali :) ali bedak je sto je zaribao pa ne moze da se okrece :eyebrows:

Geek_master je napisao(la):
Sasvim je dovoljno ovih 10k. Evo ovaj moj papst je malo vise od 7k, a relativno je komplikovan (doduse, samo tri frejma :))
Uglavnom niko za sada nije kacio neke gluposti, uglavnom staticne, ili 3-4 frejma max...

ohoho !!! :d
pa ne samo da ti vise nije zardjao fan, nego si ga i u struju ukljucio :)

hm i ja sam se ponovio, sta kazete :p
(ako ne primecujete razliku to je zato sto je i nema :) malo je veci ovaj novi avatar :p)

ma ti animiraj onaj stari, onaj ruchno radjeni
mislis na zardjali onaj ,)

BTW banja je novi forum... jedino ova lila boja...
BTW2 peco i silver - da li ste razmisljali o avatarima 'standardne' velicine 80x80?
BTW3 ko sto rece neko - postojanje avatara nema svrhe ako se menja non stop... dakle memberi... imajte to u vidu :) (gledao sam neke slicice sto sam uzeo od luke.l i naidjoh na avatare sa bencha... i tako gledam avatare a vidim imena... cudo :))

Poslednja izmena:
Jos da ima opcija u vBulletinu da admin ogranici menjanje avatara na odredjeni vremenski period.. :roll: ali nema koliko ja znam, mozda ima hack.
A odakle ti to da je 80x80 standardna velicina? Gde to pise? :) Npr. nekima nije dosta ni 160x140, tako da je to relativno sta je standardno. Dovoljno je i ovako sa 50x50, eventualno prosirenje moze da ide na 65x65.

Ma menjajte avatare kako hocete, vasa stvar. Da li ce se neko drzati pri tom iste teme (recimo da ja menjam Bogartove slike ili Geek razlicite fanove), to je odluka svakog pojedinca. Sto se tice velicine avatara, jeste, u jednom trenutku mi je palo na pamet 320x200 - taman da neko ostavi screenshotove GoldenAxeta, ali smo onda rekli "ma neeee, to je bas bezveze...".

:d

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Jos da ima opcija u vBulletinu da admin ogranici menjanje avatara na odredjeni vremenski period.. :roll: ali nema koliko ja znam, mozda ima hack.
A odakle ti to da je 80x80 standardna velicina? Gde to pise? :) Npr. nekima nije dosta ni 160x140, tako da je to relativno sta je standardno. Dovoljno je i ovako sa 50x50, eventualno prosirenje moze da ide na 65x65.

pa na vecini foruma je ta velicina (a i kad trazis avatare, obicno su te velicine...)

:wave:

BTW - da pohvalim forum :)
u prvom trenutku mi je izgledao katastrofalno (mozda bi trebala da se malo sredi ona default tema), ali sad kad sam se navikao - ma bruka...
uporedjujem tamnu i svetlu pozadinu, i kao sto sam i ranije pricao - tamna je zakon ! :)

Ovo lila (okvir u kome stoji poruka kad se pise) i nije tolko lose, mada sam ja iz nostalgijskih razloga pricao da ne valja... (nije bash potpuno bench old..)

al dobro da vas ne smaram vise... :type:

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Cek da vidim kako mi chuchi novi avatar :)

auuuuu, aj ko ce na crtu u lepoti :D
Sine, zbog tog avatara, a i onog sto furas u potpisu, NEMA tog koji ti sme na crtu!!! :d

Great new look !

Svaka cast, odlicno odradjen posao ! Nije me bilo neko vreme, tako da sam se veoma prijatno iznenadio kada sam ugledao novi design najboljeg foruma kod nas. Cini mi se dosta funkcionalnijim i lepsim, i naravno odlican potez predstavlja ponovna mogucnost uploadovanja avatara sa svoje masine. Keep up with the good work !

:wave:

Moram priznati da me neki animirani avatari strasno nerviraju :( a tek one animirane slicice u potpisu.... Dajte ljudi, iako su dozvolili custom avatare, ne treba da ovo mesto rpetvorite u cirkus. Jedini koji mi se dopada je Geek Masterov kuler, ostalo je stvarno...

silverglider je napisao(la):
Nadam se da ste primetili u UserCP-u i opciju dole u ćošku "Ignore users", tako da ako smatrate za nekoga da preterano smara - molim lepo...

:d
Auuu, pa sto odma' ne rece... vec znam ko su potencijalni kandidati :D

Geek_Master je napisao(la):
Razmisljao sam da stavim onaj zardjali ali bedak je sto je zaribao pa ne moze da se okrece
Mogao bi i ovaj malo da podmazes - oticice ti processor :D
(Btw, 25-30 ms po frejmu bi bila savrsena brzina rotacije :)

a jel ste mislili o tome da ce nekom previse avatara opteretiti graficku. :d

@za administratore
Pozdravljam odluku da se uvedu custom avatari, (kao i signature), ali bi trebalo povesti racuna da pojedinci ne zloupotrebe datu im slobodu.
Mani je licno amblem vojne policije koji se pojavljuje kao signature kod ToxiC -a malo neprimeren za forum kakav je benchmark.co.yu

Svojevremeno su cak mnogi memberi bili banovani zbog politickih tema u "Off topicu",
a sada treba da gledamo kojekakve ambleme koji su neprimereni temama koje se tretiraju na ovom cenjenom forumu.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Moram priznati da me neki animirani avatari strasno nerviraju :( a tek one animirane slicice u potpisu.... Dajte ljudi, iako su dozvolili custom avatare, ne treba da ovo mesto rpetvorite u cirkus. Jedini koji mi se dopada je Geek Masterov kuler, ostalo je stvarno...

a moj chieftec ti se ne svidja? :zgran: :guitar: :))

kVu je napisao(la):
a jel ste mislili o tome da ce nekom previse avatara opteretiti graficku. :d
Pa dobro, stavićemo neko OpenGL avatare :p

Dark Angel je napisao(la):
...a sada treba da gledamo kojekakve ambleme koji su neprimereni temama koje se tretiraju na ovom cenjenom forumu.

Pa po toj logici, ja isto mogu da kažem da mi se ne sviđa tvoj avatar i da ne želim da gledam lobanje, itd... A amblem vojne policije ima veze sa ovim forumom isto koliko i ostali avatari (sa nekoliko izuzetaka)... mislim kakve veze imaju tvoj ili moj avatar sa računarima?

Koliko vidim iz potpisa i avatara... čovek ili radi u VP, ili je služio u istoj i ima lepe uspomene iz vojske (još samo u potpis da ubaci: "Ko to ide, ko to gazi...", ili nešto slično ;) ). Ne vidim šta tu ima neprimerno... To je ipak zvanični grb naše vojske...

Momci (i devojke :) ), u toku je diskusija medju moderatorima u vezi tog vredjanja avatarima, neprimerenostima i slicno. Trudicemo se da budemo sto pravedniji prema svima, a vi budite malo tolerantni dok ne rascistimo i ne napisemo malo konkretnije kategorije koje smatramo relativno nepozeljnim ili neprimerenim (kao sto je recimo pomenuti XXX).

Sto se tice vredjanja dobili ste odgovor od Silvera, a Konkretno za tu vojnu policiju isti bi trebao da bude uklonjen na prvom mestu zbog velicine. Za sada jos nije dogovoreno explicitno koja je maximalna velicina slicica u signature-u, ali je po meni ovo preveliko. Imamo custom avatare i ako bas neko insistira da se nakiti i u signature-u ne treba da preteruje u tome...

Ima bre sticky pod nazivom "signature" ovde, gde se specifikuju dimenzije i 'tezina' signaturea, Crni...

silverglider je napisao(la):
Ima bre sticky pod nazivom "signature" ovde, gde se specifikuju dimenzije i 'tezina' signaturea, Crni...
Ma znam za to, nego posto su povecani avatari racunam da ce se mozda menjati i pravila za signature i slicice u istom...

Da li je primereno da neko ima sliku Hitlera kao avatar ?

Naravno da nije.
Ali ne zato sto bi to eventualno pravila foruma zabranila, postoji ja mislim zakon o zabrani nacistickis simbola.

MichaelZ je napisao(la):

A sta ti mislis?

MichaelZ je napisao(la):
Naravno da nije. Mi se uzdamo u razum usera da ce imati elementarnu pristojnost pri izboru avatara, ali za svaki slucaj ipak su uvedena neka nacelna pravila...

Pa pogledajte onda sta ima ZeeGerman , kad moram da drukam (zar Bane nije video u raspravi o sportskim nadmetanjima ?)

MichaelZ je napisao(la):
Pa pogledajte onda sta ima ZeeGerman , kad moram da drukam (zar Bane nije video u raspravi o sportskim nadmetanjima ?)
Ma reagovali smo ljudi, opušteno :)...

Mislim da bi najbolje bilo da se izabere novi moderator koji bi se bavio iskljucivo avatarima... :D :D :D :D

CAR je napisao(la):
Nece taj jos dugo...
Osama ili milovanov? :p
(osama/milovanov ako ovo citate, begajte, CAR Vam je za petama :d )
Onaj sa Adolfom je stvarno preterao. :zgran:
Cini mi se da sam video i Karadzica na forumu. :d :banana:

Nazad
Vrh Dno