- Učlanjen(a)
- 30.07.2000
- Poena
- 770
Marsovac, stoji u svakoj sobi na vrhu obavestenje da je otvoren stari forum i da mozete odande do 1. marta preuzeti sta god vam treba - avatare, PM, attachmente, itd.
Ji 4Tze je napisao(la):ma ti animiraj onaj stari, onaj ruchno radjeni :d :d![]()
Geek_master je napisao(la):Sasvim je dovoljno ovih 10k. Evo ovaj moj papst je malo vise od 7k, a relativno je komplikovan (doduse, samo tri frejma)
Uglavnom niko za sada nije kacio neke gluposti, uglavnom staticne, ili 3-4 frejma max...
mislis na zardjali onaj ,)ma ti animiraj onaj stari, onaj ruchno radjeni
][V][ATRIX™ je napisao(la):Jos da ima opcija u vBulletinu da admin ogranici menjanje avatara na odredjeni vremenski period.. :roll: ali nema koliko ja znam, mozda ima hack.
A odakle ti to da je 80x80 standardna velicina? Gde to pise?Npr. nekima nije dosta ni 160x140, tako da je to relativno sta je standardno. Dovoljno je i ovako sa 50x50, eventualno prosirenje moze da ide na 65x65.
Sine, zbog tog avatara, a i onog sto furas u potpisu, NEMA tog koji ti sme na crtu!!! :ddriver je napisao(la):Cek da vidim kako mi chuchi novi avatar
auuuuu, aj ko ce na crtu u lepoti![]()
Auuu, pa sto odma' ne rece... vec znam ko su potencijalni kandidatisilverglider je napisao(la):Nadam se da ste primetili u UserCP-u i opciju dole u ćošku "Ignore users", tako da ako smatrate za nekoga da preterano smara - molim lepo...
:d
Mogao bi i ovaj malo da podmazes - oticice ti processorGeek_Master je napisao(la):Razmisljao sam da stavim onaj zardjali ali bedak je sto je zaribao pa ne moze da se okrece
kUdtiHaEX je napisao(la):Moram priznati da me neki animirani avatari strasno nervirajua tek one animirane slicice u potpisu.... Dajte ljudi, iako su dozvolili custom avatare, ne treba da ovo mesto rpetvorite u cirkus. Jedini koji mi se dopada je Geek Masterov kuler, ostalo je stvarno...
Pa dobro, stavićemo neko OpenGL avatarekVu je napisao(la):a jel ste mislili o tome da ce nekom previse avatara opteretiti graficku. :d
Dark Angel je napisao(la):...a sada treba da gledamo kojekakve ambleme koji su neprimereni temama koje se tretiraju na ovom cenjenom forumu.
Ma znam za to, nego posto su povecani avatari racunam da ce se mozda menjati i pravila za signature i slicice u istom...silverglider je napisao(la):Ima bre sticky pod nazivom "signature" ovde, gde se specifikuju dimenzije i 'tezina' signaturea, Crni...
MichaelZ je napisao(la):Da li je primereno da neko ima sliku Hitlera kao avatar ?
Naravno da nije. Mi se uzdamo u razum usera da ce imati elementarnu pristojnost pri izboru avatara, ali za svaki slucaj ipak su uvedena neka nacelna pravila...MichaelZ je napisao(la):Da li je primereno da neko ima sliku Hitlera kao avatar ?
Ma reagovali smo ljudi, opuštenoMichaelZ je napisao(la):Pa pogledajte onda sta ima ZeeGerman , kad moram da drukam (zar Bane nije video u raspravi o sportskim nadmetanjima ?)
Nece taj jos dugo...Aponen je napisao(la):Kada smo vec kod Adolfa, malo pre sam video da je neki baja stavio fotku Osame Bin Ladena kao avatar.
Evo i ko je u pitanju: http://www.benchmark.co.yu/forum/member.php?userid=4262
Nije da sam ja borac za demokratiju na americki nacin, ali mislim da je ovo previse!
Osama ili milovanov?CAR je napisao(la):Nece taj jos dugo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari