Šta je novo?

Crysis!

E to vec ne znam tacno.

E to vec ne znam tacno.

Probao. Radi za nijansu slabije (par FPS/a manje), ali potpuno tecno. Pravo da ti kazem i nije neka velika razlika u odnosu na high sa dopunom kroz konzolu za veri high. Deluje mnogo impresivnije na screenshootovima nego u igranju.
Probacu jos malo pa cu najverovatnije da vratim na cistu verziju. Pozdrav.

Crysis je takav, za najbolji dozivljaj treba napraviti odmeren kompromis izmedju same grafike i frejmova.

Prvi put igram Crysis. Stigao sam do ove table i ne znam sta dalje, gde je izlaz??

To ti niko ne moze reci, sam nivo je konfuzija totalna. Najbolje resenje ti je da uzmes walkthrought sa youtube i pratis dok igras

U breeee... 17 frejmova :)

Znaci cim sam video post ocekivao sam neciji momentalni komentar za frejmove.

Drago mi je da te nisam raocarao :p

P.S. Znas da posle ovog ide onaj snezni deo... koji je kanda i najzahtevniji za graficku/sistem... bice samo jos gore ;)

Naravno, samo ako uspe da izadje.:D Ne znam kako radi na tvojoj sadasanjoj VPU ali verujem da nisi bas zadovoljan kako radi na tom delu?:p

Ja sam odatle jedva izasao, ne znam ni ja kako... davno sam igrao, gde se uopste on nalazi? Gde je to?

Davno nisam igrao taj nivo, ali mi izgleda na onaj deo kada se tek udje u gradjevinu. Koliko se secam onda se ide do kraja tunela, i zatim se aktivira trigger da pokrene igru u bestezinskom stanju; naravno sve to ako je to taj deo. :D

Ovde nema svetla na kraju tunela. :D Treba da prodje negde nemam pojma, a vec je ukljuceno bestezinsko stanje cini mi se.

Ma ionako imam sevj odatle, sad cu da proverim koji je to deo nivoa.

EDIT:

Da dobro sam rekao, to jeste sam pocetak nivoa (a i tvojih muka :D).

Samo idi do kraja, hodnika ili sta vec da je, zatim ce se aktivirati trigger, nesto ima da proleti kroz cev iznad tebe, onda krece zero-g. Kada se to desi imas sa strane otvor gde treba da ides, evo je i slika.

Prilozi

• crycore.JPG
    crycore.JPG
    127.3 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
HAJDE! :D

uf to je ubedljivo najgori deo igre,bas se secam tih tunela dobro :D
i onih lebdecih dosadnih aliena koji su u cryssis 2 dobili armor :D

Poslednja izmena:
Ma ionako imam sevj odatle, sad cu da proverim koji je to deo nivoa.

EDIT:

Da dobro sam rekao, to jeste sam pocetak nivoa (a i tvojih muka :D).

Samo idi do kraja, hodnika ili sta vec da je, zatim ce se aktivirati trigger, nesto ima da proleti kroz cev iznad tebe, onda krece zero-g. Kada se to desi imas sa strane otvor gde treba da ides, evo je i slika.

Da, ali je i posle prolaska kroz otvor uzasno... zbrkano itd. mrzim taj nivo. Mada nisam ni presao do kraja ja mislim. Presao sam oko 97% i obicnog i Warheada, ali nijedan nisam do kraja odigrao...

уф који конфузан ниво, највише проблема сам имао на крају, у оној огромној просторији, док се врата нису отворила, ни сам не знам како.

Meni je taj deo u vanzemaljskom brodu totalno super :)
Ima Alien atmosferu, creepy osvetljenje, čudan organski dizajn prostora i zahteva od tebe da razmišljaš trodimenzionalno.
Ne znam zašto se svi tu gube, prilično je logično gde treba ići.
Jedino sam se na kraju tripovao jer sam mislio da sam propustio neki prolaz, a zapravo je samo trebalo sačekati.

deo u kome treba cekati 5 min da bi se vrata otvorila je glup skroz. svi se tu izgube pa se vracaju... bas je katastrofa. to im je valjda bio jedini nacin da te nateraju da se bijes sa alienima, inace bi svi samo profurali. najbolji nacin je da se cucne ispred vrata u neku supljinu jer ce onda alieni vecim delom kulirati(uz koriscenje kamuflaze naravno)

Pa sa stanoviša priče nije glup, jer vidiš kako se polako bude i izlaze iz svojih komora, pa je onda posle sasvim logično da kreće totalni pičvajz napolju :p

@Dandy: Pa i nema creepy atmosferu... za mene je creepy kad se ja stvarno uplasim, i kada srce pocne da mi lupa i to... a ovde me je samo nerviralo sto nisam mogao da izadjem. :)

OVO SVE VAZI AKO SE DOBRO SECAM NIVOA! :D

Stvarno... ? :zgran:
Svaka cast! ;)

Em za sam dobitak (8 frejmova, nikako nije malo)... em sto je Kriza, zaslugom svog motion-blur efekta, poprilicno igriva sa tim brojem frejmova.
Neke druge ce da seckaju sa tih 25 frejmova, Crysis moze da se igra u prilicnoj meri ;)

Crysis foreva'

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jRyX1tC2OS0&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jRyX1tC2OS0&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Vrhunski uradjeno:)

Hahaha, legendarno! Nomadova muzicka karijera tek pocinje...:D

Pomagajte, imam sulud problem.
Kad pokrenem igru, nema "menija" uopste.
nomainmenu.jpg

:d :wall:
U cemu je stos?

wow, bar se vidi ostrvce :p

Probaj da podesis rezoluciju za svoj monitor u cfg fajlu, pa probaj onda.

Kako se tacno zove taj config fajl?

Nazad
Vrh Dno