Šta je novo?

Crysis!

dajte neke seljacke servere za wars!:-devil-:

Da li neko moze da mi kaze kako da predjem nivo Defend the VTOLs :S::S:
Upravljam letelicom i treba da dodjem na drugi kraj kanjona. Chim preletim neki most krene oluja koja me ili zamrzne pa padnem ili me srushi na drvece pa padnem :crash::crash::crash:

Da li neko moze da mi kaze kako da predjem nivo Defend the VTOLs :S::S:
Upravljam letelicom i treba da dodjem na drugi kraj kanjona. Chim preletim neki most krene oluja koja me ili zamrzne pa padnem ili me srushi na drvece pa padnem :crash::crash::crash:

Moras da letis vrlo nisko, u nivou drveca, kako te tornado ne bi uhvatio.

Ti vozish ovo ko da si pilot. Meni simulacije ne idu pogotovo ove 3D, zato sam se i latio pushke :trust:

Koristi shift kada si blizu tornada da se izvučeš iz kovitlaca i ne idi direktno u njega.

:banana::banana: Uh, ma proshao sam ga nekako:type:
Da je neko ovo igrao u mrezi? Kada odem na multiplayer shta god da odaberem (quick game ili internet game) dobijem istu poruku prilikom kreiranja accounta: "Password does not match email address" ???????
Igru sa kupio u prodavnici ako je to bitno :crash::crash:

Jel neko zna kako da pokrenem Crysis i Crysis Warhead - u Windows 7-ici neće da mi radi :(

Bilo je vec o tome na prethodnim stranama...ili je do drajvera, ili do narodne verzije...ili do win7...

U svakom slučaju su mu potrebni novi drajveri za kartu, plus poslednji patch za Crysis (ne znam koji je) i 1.21 hotfix za Crysis Warhead...

Imam najnovije drajvere za grafičku al ne mogu da nađem taj fix (patch) za igru... :(

Thanks nex999 - uspeo sam da pokrenem Warhead al običan Crysis neće, ni posle instalacije patch-a, ne znam zašto... Samo se pojavi crn ekran, malo se zavrti HDD i čim kliknem na miša on me vrati u Win...

Probaj da pokreneš 32-bitni exe. 64-bitni nije baš najsrećnije 'izlečen'.

Delta, naravno.

Probaj da pokreneš 32-bitni exe. 64-bitni nije baš najsrećnije 'izlečen'.

Probah - neće :( Imam, tri patch-a za prvi Crysis: 1.1 , 1.2 i 1.2.1 - kada instaliram igru instaliram ih tim redosledom, bilo koji exe da pokrenem osim Crysis64.exe mi ne radi tj. odmah ispiše neku grešku, dok kada pokrenem dotični Crysis64.exe samo crn ekran kao radi disk i onda ništa, vrati me u Win... Svašta...

Imaš li pravi lek?
Ja sam ranije uspeo da nateram 64-bit v1.2 da radi pod Vistom sa vitalnim lekom v1.2, ali pod 7-icom mi radi samo 32-bit, 64-bit radi upravo to što ti kažeš, zacrni i ništa.

Pa nemam pojma, gledao sam i po stranim forumima kažu da je možda do prave kombinacije driver-a za grafičku pa patch-a... Zato kažem jel moram da instaliram sve patcheve ili samo jedan? Ako ništa ne upali ostaje mi da čekam i da pikam Warhead :)

Delta, naravno.

znas sta mi je cudno. kada gledam tvoj klip sav damage vtol-a nestaje. i to veoma brzo. cak i kada te posteno izbuse za 10 sek si kao nov. ne secam se da je meni tako bilo u toj misiji. ne secam se da mi se vtol "oporavljao" uopste. i jos mi se cini da su me saletali sa svih strana. cim dodjem do dela gde treba da branim ostale letilice napadne me 3 aliena sa 3 razlicite strane

ne kazem da si nesto folirao ili da ti ne verujem nego se stvarno cudim. najvise me zanima to za dmg.

Prolazio sam taj deo više puta i svaki put se popravlja damage, ali moram da priznam da je i meni bilo malo čudno kojom brzinom je to išlo tada. Ne znam šta da ti kažem :D

mutis ti tu nesto, vidim ja ;)

Ne muti nego je igra puna bagova, i meni je tu recover isao brzo, pa nekad sporo, uzas. Ko zna sta ovi iz Crytek-a zabrljali.

Planiram da opet obrnem Crysis i Crysis Warhead , pa su mi potrebni neki dobri graficki modovi .

Za Warhead sam skinuo CCC 3.0 mod uz jos nekoliko manjih modova, pa sto se tice Warheada , za njega sam miran .

Koji su vasi saveti za originalni Crysis ? Za sada sam skinuo advanced particles beta (bolje eksplozije , dim , vatra se moze siriti ) i rygels hi res texutre pack ? Imate li jos neki savet ?Real Lifesis ili Natural mod ?

Real Lifesis je po meni najbolji, ali mi je bzvz bio nocu (na samom pocetku) i u nekim kasnijim delovima igre (VTOL na primer). U njemu je vec ukljucen neki od ultrahigh CCC modova inace.

Da li neko zna kako ce mi raditi Real Lifesis mod u 1680x1050 na GTX 260, E6750 i 4gb Ram/a? Hoce li moci da se igra normalno, bez seckanja, kao na High u dx9 verziji?

Ne bih da kvarim instalaciju, ako ce lose da radi.

Nece, mada probaj sta te kosta, reinstal je uvek tu.

Nazad
Vrh Dno