Šta je novo?

Crysis!

uf zavrsih ja ovaj crysis,kraj je bogami zestok.Nista sad na dvojku

crysis pitanje

moze li mi neko reci o cemu se radi,video sam na rapidserbia neki crysis MAXIMUM EDITION,da li je to nesto novo?koliko znam Warhead je bio zadnji?????!!!!

Crysis Maximum edition ti je Crysis+Warhead+Crysis Wars (multiplejer).

Mozda je ovo pitanje vec jednom bilo, ali ne da mi citati u nazad n postova.
Elem, koristim win7x64 i kada zelim da pokrenem igru samo crn ekran :wall: Zasto? Sta da radim? :cigar:
BTW, ista ta igra je prije mjesec dana na XPx64 radila bez problema...
Pozdrav!

(ne, nema veze što uz sedmicu već stiže DX10 i 11).
Mali off-topic, kad smo kod toga vec zasto mi je onda izbacivao "please install direct 3D" kada sam htio instalirati AutoCAD1010?:trust:
Skino sam taj dx i onda je AutoCAD "legao" bez problema.
Dakle, nje do directx-a.

drajveri za graficku, probaj sa DX9 ili DX10 modom igre...

oce mi se pojebati sejvovi ako install ovaj 1.2 patch? imam dss/ns verziju,naravno:-devil-:

drajveri za graficku, probaj sa DX9 ili DX10 modom igre...
Drajver sam apdejtovao i isto, a igru pokrecem prvenstveno zbog dx10...
Uspio sam je pokrenuti kada sam promjenio Compatability na Vistu.
Dali u svim slucjevima pada frejmrejt kada se promjeni Copmatability mod (znam konkretno na NFS Shift-u da padne i to dobro)?
I jos nesto, ovo sto sam pokrenuo bio je 32bit, kada pokusam 64bit i dalje crn ekran, bez obzira na Compatability...

Ne bi trebalo da ti obara fps, bez obzira na compatibility...mada nisam bio u prilici da isprobam.

Jedino sto mi pada na pamet, kad kazes i da ti 64bit verzija daje crn ekran jeste "narodna verzija" ...

Poslednja izmena:
Kontam! :-devil-:
Sad upravo skidam patch 1.2 , pa cu pokusati sa njim, da vidim sta ce se desiti.
Pozdrav!

Za 64bit verziju ti treba full instalacija o ova "narodna" koja kruzi nema to u sebi. Trazi na netu ;)

Cekaj, ti hoces da kazes da nema veze to sto kod mene u folderu igre vec postiji odjeljak bin64?
I na kraju, isplati li se uopste traziti 64bit verziju, hocu li dobiti ista time, mislim na performanse?

i ja imam slican problem sa crysisom instalirao ga pre nekoliko dana na laptopu acer aspire 7735zg i to full velicina oko 7,5gb je kao ne gresim iliti na 2dvd,i instalirao ja lepo i sve.i krenem da ucitam new game i cim prodje onaj intro nema nista crnilo..imao najnovije ati drivere,vratio na stare fabricke acerove isti djavo,probao sve moguce compatibility,nece..sta vise da uradim da li da skinem neki patch? meni se pojavi i sve mogu da podesavam opcije..al cim krene intro nista posle njega..os je win 7 64bit

Poslednja izmena:
Pa pitao je za sejvove:D

@Ostali: ljudi, ova igra ima zaseban .exe za 32bit, 64bit, DX9 i DX10. Ako nece da startuje nikako osim u 32bit/DX9, obratite se vasoj "prodavnici" u kojoj ste igru kupili, jerbo vam nisu dali valjan customer support:d...
Ako nece nikako, ni u kom modu, onda ili imate skroz neigrivu kopiju, ili nesto od drajvera pravi problem. Graficka, zvuk, DirectX.

Iliti - kupite original za ~800 dinara, pa da vas ne boli glava :d

Crysis nece da krene

Imam win 7 64 bit i kada hocu da pokrenem dobijem poruku" Crysis has stopped working i dve opcije:
- Check online for a solutions and close the program
- Close the program

:S::S::S::S:
da li neko znakako da je pokrenem :wall:

otisli i sejvovi i tockovi u kuran ! :smoke:

A gde ima da se kupi? Gledao sam u nekim radnjama i tamo ima samo Crysis Warhead za 1.600,00 din :laugh:
Pa trebalo bi u tim istim radnjama gde si video i Warhead... bar ja stalno nalecem na oba.
Mamut/IPS, Plato, game-s... ostale radnje koje prodaju hardware, a pride imaju i originalne igre (Tehnomobile, ComTrade)...

Crysis je onoliko koliko rekoh, dok je Warhead tih 1500-1600 dinara.

Poslednja izmena:
ja imam isti problem na win 7 64bit,nije do narodne verzije jer ja imam original,na visti 64bit sve je bilo u redu

Samo da prijavim da se i kod mene dešava nešto slično na sistemu iz potpisa. U Windows 7 x64 crn ekran ako uđem preko 64-bitnog exe-a, ali preko 32-bitnog exe-a sve ide normalno. Tj. skoro normalno, jer se kursor ne vidi, pa zabadam po opcijama gledajući kada mi se neka opcija podeblja, što znači da je kursor (koji se sam ne vidi) na njoj i da može da se klikne :d Naravno, opcije za hardware accelerated cursor ni od korova. Ali dobro, uskoro će novi Catalysti, treba nešto ostaviti i za narednu mesečnu reviziju :wall:

Poslednja izmena:
Ne valja vam OS. Sam se sebi divim sto me je mrzelo da uradim backup podataka i stavim W7. Ne kazem da je los OS ali definitivno ga igre ne mirisu sto se da videti na forumu gde vecina problema pocinje sa: "Imam W7 64-bita..."

Poslednja izmena:
Ne valja vam OS. Sam se sebi divim sto me je mrzelo da uradim backup podataka i stavim W7. Ne kazem da je los OS ali definitivno ga igre ne mirisu sto se da videti na forumu gde vecina problema pocinje sa: "Imam W7 64-bita..."

Sve te igre kod mene rade bez problema, kako to objasnjavas? Naravno da igre rade bolje na Win7.

Jel igrao ko sa ovog foruma MP, kako vam se svideo ? Meni je bio OK, ali komp mi je krs pa sam imao slideshow. :(

MP je krš.

Wars je nesto bolji od onog multija koji je bio uz Crysis, ali opet - nije BF2 tako da me nije drzao dugo:D

Nazad
Vrh Dno