da li iko ima ideju zasto ne ogu da pokrenem igricu iako sam je instalirao ?
ovu kopiju igrice sam ranije opusteno instalirao na XP , tako da mogucnost da je kopija ostecena nije
koristim win 7 x64 ultimate :type:
Ne znam zasto ti ne radi, meni radi na Win7 x64 bez problema. Probaj Compatibilty mod ili da pokrenes u DirectX 9 modu (Start>Games Desni klik na Crysis i selektuj "Play DX9").
Opet, DX 9 i DX 10 su jedna priča, 32-bitni lek i 64-bitni lek su druga priča. Na netu imaš da nađeš samo za 32-bit i 64-bit, al to nikakve veze nema sa DirectX-om koji igra koristi.ne kontas,po netu imas da nadjes fixove i za 32-bit i za DX10 posebno...a on je verovatno tako nesto nasao..![]()
nemogu da zavrsim CRYSIS 1,naime u zadnjoj cetvrtini igre ona se zapuca,taman kad treba da puca na onu zver na brodu ona se zamrzne,uspeo sam da kloknem cpu na 2.2 ghz uz pomoc easy tune 5 i opet isto,pogasio sam pola aplikacija u servisu i jos pola iskljucijo uz pomoc gejm bustera i opet zapucava,sta da radim,disk je u redu:wall:
Sad citam temu i setim se da nisam uspeo da predjem kraj na prvom Crysis-u, na onom brodu sa velikim alien-om, pucao u njega jedno 2 sata i nikako da umre dok se isti srece 2 ili 3 puta u Warhead-u i prilicno lako se ubija? Jos mi je igra bagirala, propadao sam u potpalublje kroz teksture kao Hudini, neki bagovi, cudoCela igra mi je inace radila bez problema do tog dela. Tada sam igrao na Vistix86, 9600gt. Da li neko zna u cemu je problem?
Ma znam to ali covece nece da umre pa to ti je. Na isti nacin se cepa i u Warhead-u ili se varam? A i on je nestajao sa broda, znaci propadne u brod pa kad ja pridjem on se samo pojavi. El to tako treba ili ne? I sto ja propadam u brod? Nema logike.
Mislim da to nema nikakve veze sa brzinom procesora. Pre ce biti da je nesto do samog Windowsa i instalacije igre. Igra bi morala da radi ali bi imao slideshow ako nema dovoljno hardverske snage da izgura. Po meni ima i zahtevnijih levela od tog (barem kada sam ja igrao).
A sto klokujes pomocu easy tune 5 :trust:
Evo gledah malo po netu pa videh da ima jos ljudi sa ovim problemom. Jel igras u DirectX 10 posto imas Vistu predpostavljam da je DirectX 10 u pitanju. Probaj pokrenuti igru u DirectX 9.
pa moram uz pomoc easy tune zato mi je maticna GA945P-S3 pa sva obogaljena u biosu,pa nemogu nista da izvucem,nego ovako sam uspeo 2.2Ghz,da imam DirectX 10,a kako da je pokrenem u 9?
uspeo sam,start,igre,desni klik,pa play dx9.Ea sad i ja propadam kroz palubu,jel zna neko gde da skinem tu zakrpu,a i ta nuklearna puca nikako nece da se zakljuca,ja sam stao njemu iza ledja i ceko jedno 5 minuta i nista,jet to tako normalno da se ceka,jedno 10,15 minuta dok ti nejave da je spremna ili je greska?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari