Konfa iz potpisa, sve na defaultu.
Win7, zadnji Catalyst.
Igra nasvirana na very high u 1920x1080 rezoluciji.
Sve je radilo perfektno do nivoa na brodu i tu nastaju problemi.
Opada fps, igra koci, zabada komp pogotovu na delu gde je rokanje na palubi.
Windows log kaze sledece:
Da li je problem do drajvera ili ova konfa tj grafika ne moze da se izbori sa spomenutim nivoom na very high detaljima?
Zavisi sta mislis pod "kako treba"Ne moze ta 5770 da tera Crysis kako treba na Very High u 1080p, mogu dve u CF ili 5850 i bolje karte to je neki minimum za Very High i fullhd bez AA.
Zavisi sta mislis pod "kako treba"
Ako mislis na ingame settings, kod mene je sve bilo na very high, AA8x, 1920x1080 i igra je izgledala fenomenalno i radila perfektno sve do prokletog broda.
Skalabilnost je takođe fenomenalna.
Ja se ne usudjujem na debelo klokovanom HD 5850 da poteram tako, ali dobro...8xAA u 1080p ? sta si imao 10-15FPS, ako je tebi to perfektno onda ok....
Ne bih znao sta da ti kazem u vezi fps-a. Ne sumnjam u tvoju tvrdnju jer bolje poznajes materiju ali niti sam pratio na koliko ide niti se opterecujem time ( obrisao sam igru pa ne mogu da proverim fps ). Ono sto mogu da ti kazem iz amaterskog ugla osobe koja nije gamer, mom oku je igra vizuelno bila lepa i tekla je glatko. Ne sumnjam da sa boljim hardverom igra tece jos bolje i lepse ali ono u sta sam ja gledao 2 dana je bilo jako lepo i prijatno za oko. :wave:8xAA u 1080p ? sta si imao 10-15FPS, ako je tebi to perfektno onda ok....
E ima da ga uzmem, rekao sam da cu igrati sa novom masinom Crysis sve na ultra, giga, mega high!
Nego koje modove mi preporucujete za bolju grafiku ? Da ne citam sad celu temu.
Sad se secam zasto sam uzivao na konzolama 2 godine, ovako vise vremena izgubim na drndanje oko setupa nego na igranje.
Jel moguce da na masini iz potpisa Crysis na Very High DX10 bez AA ne moze da radi stabilno na 30+ FPS-a ?!
Jos sam klokovao i5 na 3,6Ghz, i graficku na 880/1760/1900.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari