Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok, izaso je SP demo, full igra treba da izadje u drugoj polovini novembra.

A ti gorane, zbog tebe umalo nisam odustao od kupovine novog racunara... ajde postuj rezultate sto pre. Nemoj kaciti screenove nego baci rezultate ko u postu #2083.

Inace probao sam demo na mojoj sklopociji, ide OK u 800x600 sve na LOW. Iz prve sam mislio da necu moci ni da pokrenem igru. :d

Isto čoveče i baš sam se iznenadio, posle sam je bacio na 1024/768 sa malo povećanim shaderima i malo povećanim kvalitetom vode i dobro ide na mojoj staroj makini. Igra je veoma dobro urađena bar iz ovih pola sata igranja, poz odo malo da šibam ove Korejance.

toliko od optimizacije :d
sad ce neko da kaze, cekaj drivere i prvi patch, ali jbm ti igru kad na najjacoj masini trenutno ne moze da izgura preko 30 frejmova

Evo izvrteo sam testove ponovo :

DirectX: 10
Resolution: 1680x1050
Settings: Very High (all)
Antialiasing 4x
CPU Benchmark: 12,24
GPU Benchmark 13,15

Antialiasing 0x
CPU Benchmark: 15,11
GPU Benchmark 16,75

Settings: Very High (Texture Quality = High, Shadows Quality = Low)
Antialiasing 0x
CPU Benchmark: 17,71
GPU Benchmark 19,05

Resolution: 1280x768
Antialiasing 4x
CPU Benchmark: 18,51
GPU Benchmark 19,99

Antialiasing 0x
CPU Benchmark: 22,39
GPU Benchmark 25,05

Settings: Very High (Texture Quality = High, Shadows Quality = High)
Antialiasing 0x
CPU Benchmark: 23,55
GPU Benchmark 26,19

Znaci slobodno dodajte 22-23% vise na onaj frejmrejt koji je na DX10 shotkama :) S

Sve u svemu katastrofa ....

Ja skinuo sa ovog linka i javlja da sound neće dobro da raspakuje pa ne mogu ni da instaliram. Jel neko skinuo odavde?

Skinuo, sve je proslo bez problema

Sa 169.01 drajverima ne mogu da klokujem iz Rive pozebno za 2d i 3d, ako namestim klokove za jedan mod Riva automatski namesta te iste klokove i za drugi mod

Igra izgleda opako, a opako i radi :d kad krene makljaza pa to je mucenje, jedva da moze da se igra, ali je zato fps dobar prilikom setanja kroz dzungle :smoke:
Sve mi se cini da je gameplay odlican samo sto ne mogu da ga dozivim u potpunosti :smoke:

Iskulirajte ljudi, za jedno 2-3 godine igracemo opusteno Crysis na nasim novim masinama...

Nije mi jasno kao prodaju pricu su optimizovali za quad procesore, a ovde nisu mogli ni za najjacu graficku da optimizuju, koji lazovi.
Onda se zapitam stvarno koliko i u tome ima istine.

Nije mi jasno kao prodaju pricu su optimizovali za quad procesore, a ovde nisu mogli ni za najjacu graficku da optimizuju, koji lazovi.
Onda se zapitam stvarno koliko i u tome ima istine.

Marketing je chudo, sada ce na kutije od hardvera da stavljaju "Crysis ready" :d

Fizika i interakcija sa okolinom su fenomenalni, takodje su me odusevile texture koreanaca. Na mojoj konfi igra sasvim lepo radi na high, osim postprocessing i particles na medium, bez AA. Sa ovim podesavanjima framerate pada na nekih 20 u toku rokanja, ali je uglavnom oko 30. Ono sto sam primetio je da fps opasno pada kada je postprocessing na high (tek tada se javlja motion blur), a o ukljucivanju AA i da ne govorim. I da, shotke su na high podesavanjima...

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    150.7 KB · Pregleda: 276
  • 2.JPG
    2.JPG
    83.8 KB · Pregleda: 269
  • 3.JPG
    3.JPG
    172.2 KB · Pregleda: 292
Izaci ce neki tweak da ukljicimo "DX10" efekte u DX9 modu...,)

i vec je stigo...:)

Just finished the installation via EA's little download program as I pre-ordered the game some time ago and am currently adjusting a few CFG files to see what can be adjusted as the files are pretty similar to the beta.
(If things work like the did in the beta I should be able to enable quite a few options including the "Very High" setting albeit that would most likely kill off this 7800GTX - Wish the computer in my signature was ready. )

There's also two batch files in the /Bin folder named "Benchmark_CPU" and "Benchmark_GPU", should help benchmarking.

EDIT: The multiplayer map "Shore" is included for some reason.

EDIT: All those annoying logo videos are located in the "InstallFolder\Game\Localized\Video\" - Bye.

EDIT: The .Pak files can be opened with Winrar, already mentioned this in the beta discussion though.

EDIT: EA made a mistake.
(Z_UI_SPDEMO.pak - The Z_ kinda stood out and after renaming the file the whole main menu was accessible, quite interesting but not really intended.)

EDIT: Fileshack has some download mirrors up of the demo, unsure if it's a accident or such.

EDIT: The "Very High" CFG hack works fine in DX9 albeit it would ofcourse look better in DX10.
(Basically you open the InstallFolder\Game\Config\CVarGroups\ folder and copy the [4] values over the [3] values - then select high quality in the options menu.)
(Had to lower resolution a bit but it still look good in 1280x1024)

EDIT: The -Devmode launch parameter can be used to gain full access to the console and other debug commands

ok guys, bit of advice from my experience so far:

while most of the other options can enhance image quality quite a bit and not cause much performance decrease, the SHADERS option causes a HUGE hit in performance to my 8800GTX. With all settings EXCEPT shaders on very high (shaders is on high) i get about 30 fps. When the shaders option is set to very high, my frame rate drops down to 15 or so. Try that and maybe you'll see a nice performance increase.

Jel jos nekome trazi serijski prilikom instalacije?! Skinuo sam ovaj torrent. Jedino ako je fake :S:

^Bice da si ubo multiplejer betu.Again. :D

Ne radi mi sa serijskim iz MP beta verzije.

Public torrents :mad:

Poslednja izmena:
Jel moze neko ko ima 8800GTS 320MB da okachi slike sa fps-om, da vidim cemu mogu da se nadam... Koliko vidim bice povuci potegni na 1024x768 medium-high...

Isto čoveče i baš sam se iznenadio, posle sam je bacio na 1024/768 sa malo povećanim shaderima i malo povećanim kvalitetom vode i dobro ide na mojoj staroj makini. Igra je veoma dobro urađena bar iz ovih pola sata igranja, poz odo malo da šibam ove Korejance.

moze neki screenshot, da vidim cemu ja da se nadam? :D

Shader Quality izgleda najvise ima impakta na performanse ....

A zvuk je velicanstven ...

Procitao sam isto to negde oko shader-a na nekom stranom sajtu... Lik je isto imao GTX.
Sve na high je igrao i smanjio je shader-e na medium i dobio je osetan boost performansi...
Ako bas neces na medium :D, onda se pozabavi overclockom shadera pomocu nove Riva-e...

Na kojoj su ti rezoluciji bile one slike u DX9 i DX10... ?

Poslednja izmena:
Procitao sam isto to negde oko shader-a na nekom stranom sajtu... Lik je isto imao GTX.
Sve na high je igrao i smanjio je shader-e na medium i dobio je osetan boost performansi...
Ako bas neces na medium :D, onda se pozabavi overclockom shadera pomocu nove Riva-e...

Na kojoj su ti rezoluciji bile one slike u DX9 i DX10... ?

Otvoris sliku, desni klik, pa properties :D

1680x1050, sa napomenom da su dx10 shotke uhvacene sa forsiranjem 16Q AA i 16xAF

Otvoris sliku, desni klik, pa properties :D

1680x1050, sa napomenom da su dx10 shotke uhvacene sa forsiranjem 16Q AA i 16xAF

Jesi li probao sa manjom rezolucijom 1440x900.
Polako pocinje ili smanjivanje rezolucije (detalja) ili nova graficka :S:.

Sva sreca pa ce dobar deo igara koristiti (vec i koristi) UT3 endzin, a on je fenomenalno optimizovan i prelepo izgleda...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno