Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Starac, da si sve to o napredovanju grafike a nazadovanju gameplay-a rekao u Gears of War temi, ja bi se složio. Ovde ne mogu.

Play and regret that you didnt save money to by a new pc!:)

Ala su ga obrijali svaka im čast:D

:banana:

Da grafika u Crysis-u nije ono sto jeste (fenomenalna), vec prosecna, kako bi ste onda ocenili igru? Dakle, kakav bi po vama bio gameplay i feeling tokom igre, ako bi grafika, kao i fizika bila (srazmerno vremenskom periodu) bolja od FC-a npr. a sve ostalo ostane isto (prica, nelinearnost, modifikacija oruzja on the fly, itd.). Tada bi Krizi dao ocenu bar 85/100, a gde su tu fantasticna grafika i fizika koji ne sluze samo za "kicenje", vec uticu na gameply.
Znam da igra jos nije izasla i da ne mogu da dajem ovakve zakljucke, ali na osnovu demoa...

Odlican, kazem ja sam igrao u low i osetio sam "navucenost" :) , tj. jako mi je bilo krivo sto je prisutan samo 1 nivo. Bolji je gameplay nego u FC. Tek posle 2 prelaska nivoa poceo sam da vise eksperimentisem sa odelom i otkrio Quake 3 u malom :)

PS. Onaj folder Island zauzima 141 MB, a Demo (verovatno su tu dobar deo tekstura) oko 1.8 GB. Sta mislite koliko nas nivoa ocekuje u finalnoj verziji? Meni je najveci strah da igra nije kratka.

^Rekli su oko 12 sati gameplaya (normalnog, na medium tezini i moderate shtekanjem)...sto jeste krace od FC, ali opet duplo duze od svega sto je skoro izaslo...

:(

Igru praviš godinama a onda je ljudi pređu za 1-2 dana :(

Šteta je da ovakva igra nema dužinu kao FarCry

Koliko vidim, postoji sada i thread za celu igru, pa ko prvi dođe u posed iste, ne bilo mu zapoveđeno da malo iskomentariše :p

Poslednja izmena:
Starac, bas preterujes.
Sad i price o revolucionarima, idealistima i buntovnistvu...***.A radi se o video igri.

To reci Socomu :)
A ovo definitivno nije zahtjevno kao FC u svoje vrijeme.

^Rekli su oko 12 sati gameplaya (normalnog, na medium tezini i moderate shtekanjem)...sto jeste krace od FC, ali opet duplo duze od svega sto je skoro izaslo...
Sada ti pretjerujes.

Da grafika u Crysis-u nije ono sto jeste (fenomenalna), vec prosecna, kako bi ste onda ocenili igru?
Ocijenili bi je jako lose, vjeruj mi.
Primjer, The Call of Cthulhu je malo ko primjetio zbog lose grafike, a igra je remek djelo.

Starac, da si sve to o napredovanju grafike a nazadovanju gameplay-a rekao u Gears of War temi, ja bi se složio. Ovde ne mogu.
Ja sam govorio opcenito o igrama. GOW, Oblivion, Gothic3, Bioshock, Quake4, Raibow Six Vegas... su naslovi u kojima je gameplay zapostavljen. Crysis je kopirao AvP gameplay jednim dijelom, sto je ok. Ali meni je Crysis demo prejednostavan za igranje, a to ne volim.

Dobro, sto ja preterujem?MoH Airborne, CoD4, HL2 EP2, na primer, su smesno kratke igre.Na njih sam i mislio...
A to da li je zahtevno ili nije kao FC u svoje vreme...pa vrlo je rastegljiv pojam...Moj ortak se odusevio presavsi ovaj demo na laptopu sa 7600Go karticom i 1 giga rama...
Nisam ni imao u vidu zahtevnost, igra jeste zahtevna and shit, ali poenta mojih pisanija jeste da ce Crysis voleti svi koji su voleli FC, a to je poveliki broj ljudi...a malo ko ce uzivati u grafici.I no big deal...samo dok je napucavanje do yaya.

@starac: Evo ponovo odgovaram jer mi je neko obrisao post, ti si rekao da si revolucionar i idealista a ja sam samo dao komentar o tome.
Eto, rekli smo šta smo imali, svako je u pravu donekle, a ja i ti smo samo suprotne strane istog novčića.

Pozdrav stari:)

Pa cekaj, sta onda da pomenem?...Te igre su sve izasle skoro, i sve su AA naslovi.Jericho ne znam koliko traje jer ga nisam ni presao, kao ni GeoW.A sve mi se cini da su i te igre ~5 sati gameplaya.
HL2 EP2 su pravili toliko koliko traje razvoj neke cele igre.
Jedino ako treba da poredim sa nekom strategijom, avanturom ili fudbalom...ali zasto bih to cinio.
A ako mislis na igre sa pocetka godine, nisam ni mislio na njih.A Stalker bi ko zna koliko trajao da nije bilo bezbroj ponavljackih kvestova i da su zadrzali vozila.

Pa cekaj, sta onda da pomenem?...Te igre su sve izasle skoro, i sve su AA naslovi.Jericho ne znam koliko traje jer ga nisam ni presao, kao ni GeoW.A sve mi se cini da su i te igre ~5 sati gameplaya.
HL2 EP2 su pravili toliko koliko traje razvoj neke cele igre.
Jedino ako treba da poredim sa nekom strategijom, avanturom ili fudbalom...ali zasto bih to cinio.
A ako mislis na igre sa pocetka godine, nisam ni mislio na njih.A Stalker bi ko zna koliko trajao da nije bilo bezbroj ponavljackih kvestova i da su zadrzali vozila.
A zasto ne bi spomenuo neki RTS ili RPG? Sve su to igre. I zasto uvijek spominjete Stalker kada mene citirate?

^Mozda zbog avatara :d
Sto bih poredio Crysis sa nekim RPG-om ili RTS-om...RPG je RPG...mislim niko normalan se ne bi usudio da izbaci RPG sa gameplayem koji traje 4-5 sati...ili 12.I kako bre da poredim sa RTS-ovima...

Poslednja izmena:
Pa nema je smisla porediti niti sa tim igrama koje si naveo. Crysis je open world igra, a to su ti kulise 50x50m. Ima je smisla porediti s FC-om.

Pa tako kazi...Okeeeej.
Steta je zaista sto nema gameplay duzine kao FC.Ali s druge strane, ima replay value kao FC...(FC sam presao ni sam ne znam koliko puta)Ovaj demo sam obrnuo jedno pet-sest puta...
Tako da tih 12ak sati i ne mora da bude kratko.

Mi još ne znamo tačno koliki je singleplayer.

Full izasao, imate temu o tome, ovo zakljucavamo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno