Kompjuteraš
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2005
- Poena
- 319
Starac, da si sve to o napredovanju grafike a nazadovanju gameplay-a rekao u Gears of War temi, ja bi se složio. Ovde ne mogu.
Da grafika u Crysis-u nije ono sto jeste (fenomenalna), vec prosecna, kako bi ste onda ocenili igru? Dakle, kakav bi po vama bio gameplay i feeling tokom igre, ako bi grafika, kao i fizika bila (srazmerno vremenskom periodu) bolja od FC-a npr. a sve ostalo ostane isto (prica, nelinearnost, modifikacija oruzja on the fly, itd.). Tada bi Krizi dao ocenu bar 85/100, a gde su tu fantasticna grafika i fizika koji ne sluze samo za "kicenje", vec uticu na gameply.
Znam da igra jos nije izasla i da ne mogu da dajem ovakve zakljucke, ali na osnovu demoa...
Starac, bas preterujes.
Sad i price o revolucionarima, idealistima i buntovnistvu...***.A radi se o video igri.
Sada ti pretjerujes.^Rekli su oko 12 sati gameplaya (normalnog, na medium tezini i moderate shtekanjem)...sto jeste krace od FC, ali opet duplo duze od svega sto je skoro izaslo...
Ocijenili bi je jako lose, vjeruj mi.Da grafika u Crysis-u nije ono sto jeste (fenomenalna), vec prosecna, kako bi ste onda ocenili igru?
Ja sam govorio opcenito o igrama. GOW, Oblivion, Gothic3, Bioshock, Quake4, Raibow Six Vegas... su naslovi u kojima je gameplay zapostavljen. Crysis je kopirao AvP gameplay jednim dijelom, sto je ok. Ali meni je Crysis demo prejednostavan za igranje, a to ne volim.Starac, da si sve to o napredovanju grafike a nazadovanju gameplay-a rekao u Gears of War temi, ja bi se složio. Ovde ne mogu.
Play and regret that you didnt save money to by a new pc!![]()
A gdje ih nadje!? I to jos HL2 EP2Dobro, sto ja preterujem?MoH Airborne, CoD4, HL2 EP2, na primer, su smesno kratke igre.
A zasto ne bi spomenuo neki RTS ili RPG? Sve su to igre. I zasto uvijek spominjete Stalker kada mene citirate?Pa cekaj, sta onda da pomenem?...Te igre su sve izasle skoro, i sve su AA naslovi.Jericho ne znam koliko traje jer ga nisam ni presao, kao ni GeoW.A sve mi se cini da su i te igre ~5 sati gameplaya.
HL2 EP2 su pravili toliko koliko traje razvoj neke cele igre.
Jedino ako treba da poredim sa nekom strategijom, avanturom ili fudbalom...ali zasto bih to cinio.
A ako mislis na igre sa pocetka godine, nisam ni mislio na njih.A Stalker bi ko zna koliko trajao da nije bilo bezbroj ponavljackih kvestova i da su zadrzali vozila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari