a u hell ulazis cekiranjem opcije sa slike...
možda ne bi bilo loše otvoriti posebnu temu za Sandbox2 editor, mislim da će biti sve više priče i oko njega, kako šta uraditi, informacije/linkovi ka dobrim modovima i slično
I meni izbaci listu errora kad učita island mapu, ali ne ode u not responding, može se raditi.Imali neko pojma zasto mi editor izbacuje milion gresaka pirlikom ucitavanja nivoa island.cry?!I onda ode u not responding mod!!
Jeste li provalili onog vanzemaljca u editoru, na steni pored onog prvog ubijenog marinca sto visi (gde je cut-scene)? Pokusavao sam da nekako dodjem do njega i da ozivi 🙂 ali nisam uspeo.
Moze da se ubaci alien, ali samo iz scout klase, mada i oni se razlikuju po naoruzanju, ako se ne varam.
Ja sinoc ubacio jedno deset komada i kad je nastao lom:-devil-:
I uspeo sam Syksa da ubacim ali nisam mogao da utichem na njegovo ponashanje, ali AI mu je radio, donekle.
Ovaj je ubacen po defaultu, tj. developeri su ga dodali 🙂 Ne znam iz kog razloga.
Izvinjavam se sto upadam sa ovim pitanjem:jel ima neko neki dobar link iz prve ruke gde je testirano kako razliciti procesori(DC,QC,AMD,Intel,razlicite frekvencije..) uticu na performanse Crisis-a?
Pa da ga cujes kako "rezi" dok trcis sa kolegom trazeci onog azteca 🙂 ...
U 800x600 na low, Crysis demo radi sjajno i na 7300GT, probao sam pre neki dan 🙂
Naravno, onda to uopšte ne izgleda više kao ista igra...
Kupices Krizu, ozbiljno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari