Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imali neko pojma zasto mi editor izbacuje milion gresaka pirlikom ucitavanja nivoa island.cry?!I onda ode u not responding mod!!
Napominjem da nisam nista menjao u instalacijonom direktorijumu igre.

Prilozi

• 7.JPG
    7.JPG
    85.7 KB · Pregleda: 59
  • 4.JPG
    4.JPG
    54.2 KB · Pregleda: 81
  • 2.JPG
    2.JPG
    43.4 KB · Pregleda: 95
  • 1.JPG
    1.JPG
    52.3 KB · Pregleda: 92
  • 3.JPG
    3.JPG
    31.4 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Ljudi mene samo brine da ću igircu kad izađe da pređem za 20-ak sati,posto sam ovaj demo presao za 1h.To me jedino brine.....

možda ne bi bilo loše otvoriti posebnu temu za Sandbox2 editor, mislim da će biti sve više priče i oko njega, kako šta uraditi, informacije/linkovi ka dobrim modovima i slično

Planirao sam da otvorim temu bas za editor, ali ajde da sacekamo full igru...ima vremena.

Jeste li provalili onog vanzemaljca u editoru, na steni pored onog prvog ubijenog marinca sto visi (gde je cut-scene)? Pokusavao sam da nekako dodjem do njega i da ozivi :) ali nisam uspeo.

Never mind,resio sam problem.:wave:
Pokretao sam editor iz start menu-a.Dumbass:d

Imali neko pojma zasto mi editor izbacuje milion gresaka pirlikom ucitavanja nivoa island.cry?!I onda ode u not responding mod!!
I meni izbaci listu errora kad učita island mapu, ali ne ode u not responding, može se raditi.

Jeste li provalili onog vanzemaljca u editoru, na steni pored onog prvog ubijenog marinca sto visi (gde je cut-scene)? Pokusavao sam da nekako dodjem do njega i da ozivi :) ali nisam uspeo.

Moze da se ubaci alien, ali samo iz scout klase, mada i oni se razlikuju po naoruzanju, ako se ne varam.
Ja sinoc ubacio jedno deset komada i kad je nastao lom:-devil-:
I uspeo sam Syksa da ubacim ali nisam mogao da utichem na njegovo ponashanje, ali AI mu je radio, donekle.

Moze da se ubaci alien, ali samo iz scout klase, mada i oni se razlikuju po naoruzanju, ako se ne varam.
Ja sinoc ubacio jedno deset komada i kad je nastao lom:-devil-:
I uspeo sam Syksa da ubacim ali nisam mogao da utichem na njegovo ponashanje, ali AI mu je radio, donekle.

Ovaj je ubacen po defaultu, tj. developeri su ga dodali :) Ne znam iz kog razloga.

Pa, mozda ce u finalnom izdanju da "proradi", inache probao sam ionih par modovanih mapa, i bash taj vanzemljak se aktivira.

Izvinjavam se sto upadam sa ovim pitanjem:jel ima neko neki dobar link iz prve ruke gde je testirano kako razliciti procesori(DC,QC,AMD,Intel,razlicite frekvencije..) uticu na performanse Crisis-a?

@Jovyland: Hvala. Nego,nesto mnogo mala razlika :trust:

Posto vidim da su jos neki imali slicnih problema kao i ja, zamolio bih samo da mi neko ukratko pojasni kako da "opravim" ostecen file Crysis demoa kako ne bih morao ponovo da ga downloadujem. Izbaci mi gresku prilikom otpakivanja i to na datoteci sa sound-om.

Izaso "Crysis Bonus Disk" sa trejlerima, shotovima,...!

Cisto jedan info, na svim mestima se zove Crysis BONUS DVDR, ali je zapravo tezak oko 520 mega, cisto da se ne obeshrabri neko sa losijom vezom ko zeli da skida, misleci da je u pitanju DVD...

by the way, disk je bez veze, vecina slika je low res + psd. fajl, plus ima dosta spoilera, pa kome to smeta, ne skidajte ili ne gledajte dok ne zavrsite igru...

Mada evo gledam, ima jedan dobar video tezak oko 60mega, pa ko se bas prima... ako ima zahteva, okacicu ga na rapid...

konacno sam i ja probao crysis demo ,) , igra je odlicna, tj. bice odlicna, na konfi iz potpisa radi bez seckanja, na low podesavanjima i 800x600 rezoluciji. :-devil-:

U 800x600 na low, Crysis demo radi sjajno i na 7300GT, probao sam pre neki dan :)
Naravno, onda to uopšte ne izgleda više kao ista igra...

Znaci pogledajte samo kako se euforija stisava iz dana u dan.
Sve manje price o ovom demou, ili cekamo izlazak za dalju raspravu.

Pa 28 strana o demou i pre toga ko zna koliko u dva zakljucana treda...sta jos ima da se kaze?...
A osim toga, sad je CoD4 aktuelan ;)

Kutije su spremne :D
packshotzb3.png

Bitje ovo PRVI original koji cu uredno da kupim u radnji, mashala :p

Poslednja izmena:
Da, sto da ne? :)
A ono jes da cu da puknem 4 hiljadarke, al nek ide zivot :p
Nije to samo zbog igranja doduse, imam neke planove sa editorom.

Ja definitivno necu podrzati tu njihovu DX10 prevaru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno