a u hell ulazis cekiranjem opcije sa slike...
možda ne bi bilo loše otvoriti posebnu temu za Sandbox2 editor, mislim da će biti sve više priče i oko njega, kako šta uraditi, informacije/linkovi ka dobrim modovima i slično
I meni izbaci listu errora kad učita island mapu, ali ne ode u not responding, može se raditi.Imali neko pojma zasto mi editor izbacuje milion gresaka pirlikom ucitavanja nivoa island.cry?!I onda ode u not responding mod!!
Jeste li provalili onog vanzemaljca u editoru, na steni pored onog prvog ubijenog marinca sto visi (gde je cut-scene)? Pokusavao sam da nekako dodjem do njega i da oziviali nisam uspeo.
Moze da se ubaci alien, ali samo iz scout klase, mada i oni se razlikuju po naoruzanju, ako se ne varam.
Ja sinoc ubacio jedno deset komada i kad je nastao lom:-devil-:
I uspeo sam Syksa da ubacim ali nisam mogao da utichem na njegovo ponashanje, ali AI mu je radio, donekle.
Ovaj je ubacen po defaultu, tj. developeri su ga dodaliNe znam iz kog razloga.
Izvinjavam se sto upadam sa ovim pitanjem:jel ima neko neki dobar link iz prve ruke gde je testirano kako razliciti procesori(DC,QC,AMD,Intel,razlicite frekvencije..) uticu na performanse Crisis-a?
Pa da ga cujes kako "rezi" dok trcis sa kolegom trazeci onog azteca...
U 800x600 na low, Crysis demo radi sjajno i na 7300GT, probao sam pre neki dan
Naravno, onda to uopšte ne izgleda više kao ista igra...
Kupices Krizu, ozbiljno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari