Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je tu je, ocekivao sam ovo. Sakrivali su zahtevnost sve do ovog trenutka, tako da sam slutio ovo. Nadam se samo da do izlaska final verzije da ce bar vlasnici GTX-a imati bar 30fps u Very High. Posle ovog prvog nivoa dolaze garantujem jos zahtevniji nivoi.

Sta je tu je, ocekivao sam ovo. Sakrivali su zahtevnost sve do ovog trenutka, tako da sam slutio ovo. Nadam se samo da do izlaska final verzije da ce bar vlasnici GTX-a imati bar 30fps u Very High. Posle ovog prvog nivoa dolaze garantujem jos zahtevniji nivoi.

Pazi, ne mogu svi kao Blizzard imati 9 miliona korisnika svoje igre. Neki moraju i propast!

Gde se sad uhvati za propast ko pijan plota :) Ja iz Srbije pa cu kupiti igru najverovatnije :)

Ovo je bre novi hit koji ce da pokrene lavinu upgrade-a kod gejmera. Ostali ce da igraju malo kasnije, ili ce je igrati sa smanjenim detaljima jer im i nije toliko bitno.

Mozda ni meni nije bitno, ali zbog toga sto sam balavio nad screenshotovima mesecima, kriterijumi su mi porasli. Ali onda sam ja vec fan.

ma daj far cry kad se pojavio trazio 1gb ram i jake grafike ja igrao na 5200 i 512ram i lepo je radio igra izgleda ok i na malim detaljima tako verovatno i crysis cim dobijem demo javljam utiske ima sve da oc do granica

Ne može ovo da propadne. Mislim to je baš lupetanje. Ovakav koncept pali. Biće jako dugo na vrhu prodaje. Sad, neki će je igrati odmah a neki kasnije kad izvrše upgrade. Meni lično ne smeta da igram u 1024 pa ću je igrati, jer mi je u toj rezoluciji potpuno igriva. Naravno da bih više voleo native rezoluciju ali neće da može. Kad bude para i upgradea, verovatno će da ide drugi put:)

Ma da, fino odigras drugi put. Sigurno nas opet kasnije ocekuje neka susa dobrih igara :(

Turci da znaju nesto napravit otisli bi prvo na mjesec!!!
Mislim da je crysis jak razlog za propast cryteka.

u, kako si brzo promijenio pricu! :d Neces da cekas final, pa patcheve, pa nove drajvereeee... ?? :smoke:

Jel tvoja graficka ima 128 rama na sebi ili 256, posto vidim da imas 6600GT, a za crysis pise da je min 256 rama za GPU?

to i mene zanima. Prije svega jer imam malo cudnu konfu (relativno jaka konfa i relativno slab proc)

Pa ne znam ko ce u naredna 3-4 mjeseca da kupi igru za koju zna da mu nece radit?! Iz vasih komentara sam zakljucio da igra ne radi kako treba ni na 2x8800ultra. Znaci samo ****** moze da kupi ovo ako ne radi na 8800SLI!

@goran.a - e moj braca ja kad bi kupovao original igre ne bi dugo pozivio, uvjek postoji bezbolnije rjesenje:) A to sto tebe pali, mene ne pali. I nikad nece biti na vrhu prodaje, to mjesto ce uvijek biti rezervisano za wow- najjacu igru svih vremena!!!

@Joriq - nisam promjenio pricu nego sam prvi put rekao "nisu valjda ludi da naprave igru koju danasnji hardver nece pokrenuti", a izgleda da jesu ludi, nazalost.

Poslednja izmena:
Pa ne znam ko ce u naredna 3-4 mjeseca da kupi igru za koju zna da mu nece radit?! Iz vasih komentara sam zakljucio da igra ne radi kako treba ni na 2x8800ultra. Znaci samo ****** moze da kupi ovo ako ne radi na 8800SLI!
Uze mi rec iz usta!:D

Uze mi rec iz usta!:D

Pazi ovo je moje misljenje, znaci moj stav, moje pravo da mislim, nema ko da se uvrjedi zbog ovoga sto cu reci : mislim da samo maloumni idioot moze dati 40$ za nesto sto ne radi!

Poslednja izmena:
Nisam mislio na Srbiju čoveče.

mislis sto se tice prodaje?
Pazi nisam ni ja mislio na srbiju nego na cijeli svijet. Crysis nikad nece dospjeti na vrh ove liste ali nikad

The Sims (16 million shipped)[101]
The Sims 2 (13 million)[102]
The Sims 2: Pets [expansion pack] (5.6 million)[103]
The Sims 2: Seasons [expansion pack] (1 million)[103]
StarCraft (9.5 million)[104]
World of Warcraft (9 million subscribers)[105]
World of Warcraft: The Burning Crusade [expansion pack] (3.5 million)[106]
Half-Life (8 million)[107]
Myst (6 million)[108]
RollerCoaster Tycoon (4 million in North America)[109]
Diablo II (4 million)[110]
Diablo II: Lord of Destruction [expansion pack] (1 million)[110]
Half-Life 2 (4 million)[111]
Populous (4 million)[112]
Cossacks: European Wars (4 million)[113]
Guild Wars (includes Factions and Nightfall) (4 million)[114]
Frogger (4 million)[115]
Doom 3 (3.5 million)[116]
EverQuest (3.5 million)[117]
Warcraft III: Reign of Chaos (3 million)[118]
Warcraft III: The Frozen Throne [expansion pack] (1 million)[119]
Command & Conquer: Red Alert (3 million)[120]
Age of Empires (3 million)[121]
Age of Empires: The Rise of Rome [expansion pack] (1 million)[121]
Cossacks 2: Napoleonic Wars (2.5 million)[122]
Anno 1602 (2.5 million)[123]
Diablo (2.5 million)[110]
Battlefield 1942 (2.44 million)[124]
Battlefield 2 (2.09 million)[124]
Warcraft II: Tides of Darkness (2 million)[125]

Poslednja izmena:
Ma mislim da kosta oko 55-56 evrica , za to dobijes full verziju, demo i mp betu....i dodje cevat
da ti skuva kafu,pritom da ti objasni zasto ti neradi na full na tek kupljenom 8800gtx-u!! :d:d:d

Ma mislim da kosta oko 55-56 evrica , za to dobijes full verziju, demo i mp betu....i dodje cevat
da ti skuva kafu,pritom da ti objasni zasto ti neradi na full na tek kupljenom 8800gtx-u!! :d:d:d

Eee ako dobijem betu mp to je ok onda:)
Joj Cevat, sto bi volio jedan sparing snjim. Cisto da mu objasnim nesto. Da mu pokazem kako u praksi radi nano suit:)

Poslednja izmena:
I inace ovaj demo mi moze posluziti kao neki 3dMark 2008..:smoke: Samo bi jos trebalo da izbaci neku brojku na kraju kao rezultat...

Eee ako dobijem betu mp to je ok onda:)
Joj Cevat, sto bi volio jedan sparing snjim. Cisto da mu objasnim nesto. Da mu pokazem kako u praksi radi nano suit:)
Daj ljudi smirite se mozda ce je optimizovati do 16.11!:d:d:d

Poslednja izmena:
I inace ovaj demo mi moze posluziti kao neki 3dMark 2008..:smoke: Samo bi jos trebalo da izbaci neku brojku na kraju kao rezultat...

ma neko ce vec patentirat nesto:)

@madnes - nisam uznemiren jer nemam razloga. Nisam napaljen na ovaj Crysis uopste, samo volim da pljujem po glupim ljudima (mislim na Cevata). A ****s crysis ima toliko dobrih igara (trenutno igram 3-4, mnogo sam propustio u zadnje dvije godine:)) tako da mi do Crysisa nije bas ni stalo nesto narocito. Mada ne znam pricam napamet, nisam jos probao demo. Kasno sam poceo skidati, jos 400mb.

Poslednja izmena:
@Joriq - nisam promjenio pricu nego sam prvi put rekao "nisu valjda ludi da naprave igru koju danasnji hardver nece pokrenuti", a izgleda da jesu ludi, nazalost.

ne, neee, ti si nas ubjedjivao sa tim argumentom i pricao sasvim druge price u odnosu na ono sto sad pricas. A moja prica se ispostavila kao tacnija :p

Poslednja izmena:
Sad sam probao malo, 1024x768, sve na medium osim shader-a koji su na high.
Framerate je između 20 i 30 FPS uglavnom.
Izgleda jako dobro na ovim podešavanjima.
Za divno čudo, subjektivno deluje kao da je vaći framerate, nisam siguran zbog čega.
Mada imam drugih problema sa igrom, pukla mi je dva puta, a zvuk mi se jednom ubagovao dok sam pokušavao da uhvatim screenshot.
Nastaviću sutra da je čačkam, mora da se spava sada :)

ne, neee, ti si nas ubjedjivao sa tim argumentom i pricao sasvim druge price u odnosu na ono sto sad pricas. A moja prica se ispostavila kao tacnija :p

/ignore
@staljin - meni par puta kad sam skidao demoe sa IGN. Nazalost moras Delete:(

Poslednja izmena:
Odvrteh sada CPU demo, definitivno me najviše zeza učitavanje... u prvom loop-u sam imao 18.45 average FPS, a u poslednjem 25.73, kada je već sve bilo keširano.
Moram da uradim defragmentaciju i da dodam još rama pod hitno.
Btw, jel' ima još neko problem nedostajućih poligona? Recimo telima koreanaca fali deo torzoa...

Odvrteh sada CPU demo, definitivno me najviše zeza učitavanje... u prvom loop-u sam imao 18.45 average FPS, a u poslednjem 25.73, kada je već sve bilo keširano.
Moram da uradim defragmentaciju i da dodam još rama pod hitno.
Btw, jel' ima još neko problem nedostajućih poligona? Recimo telima koreanaca fali deo torzoa...

Zavisi, mozda nisi prisao suvise blizu?!! :d

Biće da je do bubičavih DAAMIT drajvera. Gafička mi nije OC-ovana, tako da ne bi trebalo da je do hardvera.
Upravo mi puče GPU test. Mnogo mi je nestabilna igra :(

@SStaljin:
PS. Ono o "pojavljivanju" sto sam pricao - pojavljuje sve svuda, ides napred i gledas kako se kamenje ucitava i pojavljuje. Gledaj u bilo koje vozilo, gledaj mu u tocak npr, pridji mu, pa se odalji 5m...Pred kraj demoa, onaj kameniti prilaz sa sitnim kamencicima npr, ides i na 10m ispred tebe se iscrtavaju novi kamencici...

Ovoga kod mene nema!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno