mr_bungle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.06.2006
- Poena
- 309
e sad može da se prica. Igra je extra! Mene licno ovo maksimalno podseca na FarCry samo još bolje. Pitam se čemu FarCry 2 sada ?? Dal će biti neke bitne razlike?
Inače bilo mi je stvarno zabavno tih sat vremena, vracao sam se par puta da predjem neka mesta drugacije i vidim da bar u ovom nivou sve stvari možete uraditi šunjajuci se bez uletanja u borbu (thief guild)
A definitivno najzabavniji momenti ?
Pa recimo kad sam vozio one džipove i pucao naokolo po koreancima a usput udarim džipom u drvo ili presečem drvo pucnjavom koje onda padne na vas sa sve krošnjom i zanese vam auto ili prekine vožnju
Davljenje je interesantno kad u odsudnom trenutku ostanete bez municije i onda drž za vrat!
Još jače je kad se neprijatelj podigne posle nedovoljno jakog stiska onako sav šuntav a vi bam nekim predmetom u glavu
Mislim imate mogučnosti da se zezate, pa čak je i mojoj ženi bilo zabavno da odgleda kako igram ceo nivo
Moram da primetim da je kretanje vojnika super urađeno (mada i oni u CoD 4 nisu loši). Onda bacanje bukvalno svakog predmeta može da bude isto interesantno i podseća me na bacanje predmeta u Bioshocku telekinezom ili HL2 sa gravity gun , možete dobro da raspalite nekog bačenim predmetom. Oružje se začas prilagodi a još bolje je rešeno podešavanje odela. Za sekund 2 i vi ste spremni dal da skačete u nebesa, dal da trčite ko nenormalni, budete nevidljivi itd. Brzo sam se uigrao i bio sam sve bolji i brži. Vidim da kad se vozite džipovima da možete da birate sedišta na kojem sedite ili poziciju za gunnera. Ne vidim svrhu ali možda u nastavku igre ima neke fore da budete više vas u džipu i sl.? To bi bilo super. Snimanje pozicija je isto brzo, nema gnjavaže a učitavanje nivoa ne traje predugo (vidi konfu dole).
Ne znam, nemam neku zamerku veliku stvarno ali možda se plašim da će oni vanzemaljci kad se pojave da budu svaki ko npr. BigDaddy. Takav mi je utisak posle onih vojnika. Igrao sam na Normal i nisu bili neki problem. Onda mora da su ti vanzemi gadni. E da , u jednom momentu su mi se pojavile 4 ruke!
Eto ima još bagova 
http://img3.freeimagehosting.net/image.php?7f86d97171.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/image.php?70ee07a2af.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/image.php?07fbde6330.jpg
e sad za one koje vole cifre i da bulje u ćošak ekrana
:
C2D e6300 (default 1.86GHz)
2GB DDR2667 (4-4-4-12)
MSI 8800GTS 640MB OC ediiton (575/1700MHz) na PCI-E x4 (tolko ploca podržava)
forceware beta 163.75 (posle i 169.01)
windows XP dx9
rez. 1680x1050
bez AA
settings:ALL HIGH
Ne pominjite mi OC pocesora i to što je pcie na 4x jer trenutno sam na takvoj ploči jeftinoj, uskoro je menjam, poslužila je svrsi.
Ovo gore je meni bilo sasvim dovoljno da uživam u igri i ne smatram da je ovo katastrofa. Islo je sasvim korektno i možda deluje 20fps u proseku malo ali ja se izigrah bez problema. Zateže oseća se naravno, štucne tu i tamo ali generalno ide! Meni je sasvim igrivo. E sad ne znam kako je sa drugim nivoima i kako ce se ponašati komp ali...uvek se može smanjiti nivo detalja.
Instalirao sam posle 169.01 da vidim ima li razlike. Ja mislim da mi je bolje radila sa 163.75 - par frejma više??
Posle sam jedino smanjio shadere na medium i otiso je bench u 28-30fps prosek, ali videlo se da je maaaalkice grublja slika.Nisam ukljucivao AA i nit sam pomislio da ukljucujem na 1680x1050 kad izgleda fenomenalno cak iako je 'samo' DX9.
Zakljucak: Za ovo sam trebao da dam 45€ a ne za Bioshock.
----------------------------------------------------------------
Running GPU benchmark 1
================================================== ============
...
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 89.85s, Average FPS: 22.26
Min FPS: 0.52 at frame 1621, Max FPS: 187.53 at frame 1922
Average Tri/Sec: 21423494, Tri/Frame: 962414
Recorded/Played Tris ratio: 0.95
Running CPU benchmark 1
...
Play Time: 76.21s, Average FPS: 19.68
Min FPS: 8.33 at frame 196, Max FPS: 28.60 at frame 194
Average Tri/Sec: 23027768, Tri/Frame: 1169923
Recorded/Played Tris ratio: 0.61
Inače bilo mi je stvarno zabavno tih sat vremena, vracao sam se par puta da predjem neka mesta drugacije i vidim da bar u ovom nivou sve stvari možete uraditi šunjajuci se bez uletanja u borbu (thief guild)
Pa recimo kad sam vozio one džipove i pucao naokolo po koreancima a usput udarim džipom u drvo ili presečem drvo pucnjavom koje onda padne na vas sa sve krošnjom i zanese vam auto ili prekine vožnju
Ne znam, nemam neku zamerku veliku stvarno ali možda se plašim da će oni vanzemaljci kad se pojave da budu svaki ko npr. BigDaddy. Takav mi je utisak posle onih vojnika. Igrao sam na Normal i nisu bili neki problem. Onda mora da su ti vanzemi gadni. E da , u jednom momentu su mi se pojavile 4 ruke!
http://img3.freeimagehosting.net/image.php?7f86d97171.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/image.php?70ee07a2af.jpg
http://img3.freeimagehosting.net/image.php?07fbde6330.jpg
e sad za one koje vole cifre i da bulje u ćošak ekrana
C2D e6300 (default 1.86GHz)
2GB DDR2667 (4-4-4-12)
MSI 8800GTS 640MB OC ediiton (575/1700MHz) na PCI-E x4 (tolko ploca podržava)
forceware beta 163.75 (posle i 169.01)
windows XP dx9
rez. 1680x1050
bez AA
settings:ALL HIGH
Ne pominjite mi OC pocesora i to što je pcie na 4x jer trenutno sam na takvoj ploči jeftinoj, uskoro je menjam, poslužila je svrsi.
Ovo gore je meni bilo sasvim dovoljno da uživam u igri i ne smatram da je ovo katastrofa. Islo je sasvim korektno i možda deluje 20fps u proseku malo ali ja se izigrah bez problema. Zateže oseća se naravno, štucne tu i tamo ali generalno ide! Meni je sasvim igrivo. E sad ne znam kako je sa drugim nivoima i kako ce se ponašati komp ali...uvek se može smanjiti nivo detalja.
Instalirao sam posle 169.01 da vidim ima li razlike. Ja mislim da mi je bolje radila sa 163.75 - par frejma više??
Zakljucak: Za ovo sam trebao da dam 45€ a ne za Bioshock.
Running GPU benchmark 1
...
Play Time: 89.85s, Average FPS: 22.26
Min FPS: 0.52 at frame 1621, Max FPS: 187.53 at frame 1922
Average Tri/Sec: 21423494, Tri/Frame: 962414
Recorded/Played Tris ratio: 0.95
Running CPU benchmark 1