Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kreshuje svima kod 2. misije sa ovim "aktuelnim" lekom, reshenje je u konzolu (~) kucati MAP CANYON (koja je inace 3. misija) i preskociti drugu misiju, posle sve ide normalno. To je privremeno reshenje dok ne izadje crackfix.
^ Ne ne, posle tutorijala imas jednu misiju, e pa posle nje. Valjda. Ja sam samo malo jutros probao igru, jedno 10min, pa nisam bas merodavan, inace tutorial sam preskocio.
Grafika nije losa mogu vam reci,bar do 2 misije :d salu na stranu,do sad u proseku mi ide 26-55 fps ,sve na max detaljima sa 2xmsa,izgleda da je malo optimizovanija za amd graficke:d,bice bolje sigurno sa nekim buducim patch fixom i drajverom,trenutno stvarno zna da secne kad padne na 26fps sto mi se uopste ne dopada,cekamo........
Za sada - nanosuit komande su mi tecnije nego u dvojci, napucavanje na phw tezini je manje-vise isto s tim da se bez armor moda gine odmah pa ga ima vise smisla koristiti. Luk je superzanimljiv AI jednostavno ne moze da izadje na kraj sa mogucnostima ostavljenim igracu bar za sada. Trude se, krecu se naokolo, ali ne predstavljaju neki izazov makar na prvom lvlu, videcemo sta ce biti kasnije. Muzika sabija, zvuk odlican. I naravno efekti, efekti, efekti...
Jel' moze neko da okaci png slike koje porede low/med/high podesavanja u par scena, ili da okaci link ka nekom sajtu? Sve sto sam nasao na netu je YouTube/JPG