Šta je novo?

Crysis 3

Kreshuje svima kod 2. misije sa ovim "aktuelnim" lekom, reshenje je u konzolu (~) kucati MAP CANYON (koja je inace 3. misija) i preskociti drugu misiju, posle sve ide normalno. To je privremeno reshenje dok ne izadje crackfix.

Uz kampanju od 5-6 sati, tesko da cu prihvatiti da propustim ceo jedan nivo.
Ok, ceka se fix.

Kod mene igra puca odmah nakon ucitavanja druge misije.

edit: vidim da nisam jedini...mnogi imaju isti problem.

Poslednja izmena:
Za sada nema nikakvog fix-a, mora da se saceka jos. Ili da se igra sa preskakanjem drugog nivoa, sto je po meni besmisleno.

Secam se da je istu zavrzlamu imala i igra MOH sa 4. misijom, pa se cekalo na fix.

Meni zaglavi odmah posle tutoriala , jeli to mislite kad kazete druga misija ?

^ Ne ne, posle tutorijala imas jednu misiju, e pa posle nje. Valjda. Ja sam samo malo jutros probao igru, jedno 10min, pa nisam bas merodavan, inace tutorial sam preskocio.

A ja izgleda ni da je pokrenem. Pokaze mi sliku od narodnog lekara i nista se ne desava dalje...

Lekfix ce ubrzo, opustite se.

postoji neki fix po radnjama "Mission 2 Crash Kinda Fix",da li je to ta misija,ja jos nisam poceo igru?!

MP radi odlično! Još nisam probao SP ali MP leti, radi za nijansu ili dve bolje od Bete

Da li je moguce da ni na high ne mogu da igram? Kako ste vi podesili grafiku? :)

EDIT: Molim da se ne javljaju oni sa gtx 680 i 7970 i slicnim kartama :p

Grafika nije losa mogu vam reci,bar do 2 misije :d salu na stranu,do sad u proseku mi ide 26-55 fps ,sve na max detaljima sa 2xmsa,izgleda da je malo optimizovanija za amd graficke:d,bice bolje sigurno sa nekim buducim patch fixom i drajverom,trenutno stvarno zna da secne kad padne na 26fps sto mi se uopste ne dopada,cekamo........

bruka...

yaMUSy7.jpg

xSvlsXp.jpg

Za sada - nanosuit komande su mi tecnije nego u dvojci, napucavanje na phw tezini je manje-vise isto s tim da se bez armor moda gine odmah pa ga ima vise smisla koristiti. Luk je superzanimljiv:) AI jednostavno ne moze da izadje na kraj sa mogucnostima ostavljenim igracu bar za sada. Trude se, krecu se naokolo, ali ne predstavljaju neki izazov makar na prvom lvlu, videcemo sta ce biti kasnije. Muzika sabija, zvuk odlican. I naravno efekti, efekti, efekti...

A kako radi MP? Da li ima klasican LAN da se pravi ili mora preko servera da se igra?

Nema klasican LAN, ide samo preko neta tj origina i ea servera....

zna li neko kako da centriram HUD kad igram na 3 monitora ?

Ukloni levi i desni monitor :)

Ima neka opcija za stelovanje hud-a, tipa opacity ili iskljucivanje ?

Koji lek da primenim na Digital Deluxe Full Unlocked SG verziju,cisto da bar vidim taj prvi nivo?Molim vas,na PM!

Hvala unapred!

Jel' moze neko da okaci png slike koje porede low/med/high podesavanja u par scena, ili da okaci link ka nekom sajtu? Sve sto sam nasao na netu je YouTube/JPG :)

Kod mene radi ~30-60 FPS na podesavanjima sa SS. Kad se zapuca onda je obicno 35-45 fps.

sve na high.aniso 8x.fxaa,vsync off,radi smooth i igra je prelepa :p

Prilozi

• 2013-02-22_00001.jpg
    2013-02-22_00001.jpg
    878.7 KB · Pregleda: 127
  • 2013-02-22_00002.jpg
    2013-02-22_00002.jpg
    969.7 KB · Pregleda: 98
  • 2013-02-22_00003.jpg
    2013-02-22_00003.jpg
    759.2 KB · Pregleda: 96
  • 2013-02-22_00004.jpg