Šta je novo?

Crysis 3

Crysis one koji i danas ostavlja bez daha i onda onaj drugi warhead koji je nabrijan akcijom su domaći zadatak za mnoge fps pa čak i za CRYTEK. ne mogu da shvatim šta su uradili sa crysis2. Napravili su pun promašaj. I opet ona stara da je N.Y. epicentar svih dešavanja svetskih kataklizma i uništenja. Ma dajte malo i evropu da nesto potkači... ;-) nisam probao c3 još uvek ali verujte da posle c2 ova trojka mi se i ne igra. Imam i dalje instaliranu crysis1... čisto ću da se malo potsetim

Mass Effect 3 je potkačio London, pa se ljudi opet bunili :p

Što se tiče C2, meni je bilo drago što su konačno ubacili nešto smisleniju priču od severno korejanaca, amerikanaca i vanzemaljaca bačenih na jedno ostrvo. Što je po pitanju priče bio korak unazad u odnosu na FC1. Ja sam sa C2 jedino razočaran što nije bilo malo više otvorenih prostora i što su ubacili one grozne filtere što zamućuju grafiku, a da ne pričam o kašnjenju ultra tekstura i dx11, ali sve sem toga mi je bilo na strani C2. :)

Ali su zato komercijalizovali nanosuit do krajnjih granica :)

Jel neko probao Radeon 13.2 beta drajvere u Crysis 3 beti? Kao daju 10 FPS boost...

^ Ja nisam probao, ali sam dosta citao o tome, i kao stvarno stabilizuju fps i daju boost. Generalno, ono sto znam 100%, dok sam cackao betu, znam da je dovoljno samo da se smanji malo Shading u igri, i prosto poleti, bar se tako kod mene manifestovalo, a vizuelno ne utice previse na ugodjaj. ;)

i Object da se smanji, mislim da je to teselacija, bar je tako bilo u dvojci

sutra se pojavljuje na Originu (bar meni tako pise 22.feb)
mislio sam da cu odavno da je zavrsim, al eto, ispade da ce original ipak posluziti necemu :D

Opaaa, radujem se kampanji od 5 sati geJpleja. :D

Ajde sad da batalite ove price o gameplayu i protoku vremena u kampanji, ocu detaljan report kako radi i sta koristite od opcija. :D

Dakle stigao je ratio booster na priv. trackerima :D
Za pocetnike easy going ;)

Funkcionise bez problema na Digital Deluxe verziji.

Probao sam je malo, prvu misiju nekih 10 minuta, mnogo lose radi igra.

Sve sam sibnuo na MAX, samo sam AA stavio FXAA, 1920x1200, dobijam 20-30 FPS u proseku.

U pitanju je Catalyst 13.1

Mozda mi pomogne novi drajver, a probacu i kartu da prebacim u OC mod (1100/1400 MHz), posto mi sada radi na default-u.

Moze jedan info... Koliko vam je max zauzece vrama-a na max set. znaci AA i svi detalji na full i one eyecandy *****.?

Poslednja izmena:
Konacno unlocked :)

Zasad samo video ovo sta je i kako izgleda, a sad na posao:S:

crysis3_2013_02_22_08_46_20_350.jpg

Zaboravite na ozbiljnije detalje, osim ako nemate dual gpu setup, licno sam se uverio. Bez AA, sve na very high, 1080p, u prvoj misiji dobijam prosecno 35 frejmova. Morace da se smanjuje na high.

Poslednja izmena:
Ne pomaze ni OC, sibnuo sam kartu na 1100/1400 MHz, kao da je nisam.

Inace, za ovih 10 minuta koliko sam igrao, dakle prvu misiju, zauzece memorije je bilo oko 1250 MB. Sve je kao sto rekoh na MAX sem AA, on je postavljen na FXAA.

Sad cu da probam 13.2 Beta 6 drajvere, ako i to ne pomogne, izem ti ja onda neoptimizovano djubre kada radi ocajno sa High-End kartom :mad:

Poslednja izmena:
Zato i sam i pitao gore za vram jer mozda je to kocnica za gtx 680, ako ti nije tesko Vlaxii odvrni AA i sve na max sto moze (nema veze sto nije igrivo) pa kazi samo koliko ti je vram zauzet.

edit: @Scyter Znaci sa AA i max detaljima ce biti kao C2 zauzece oko 1800-1900MB

Poslednja izmena:
Sve very high, 8x msaa - 1824 mb.

Problem je bio do upaljenog V-Sync-a, a ne do drajvera. Zato mi FPS nije isao vise od 30. Sada ide i preko 60. Medjutim, u zahtevnim scenama i dalje ume da padne na 23-24. Mozda to uspem da resim OC-om karte, posto sam sada probao na default.

Nije memorija problem. Vec uber detaljne teksture i efekti. :) Kada stavim very high, gpu usage je bukvalno zakucan na 99%, igra prosto ne da kartici da dise. :D Evo, sad mi crash-ovala igra pri ucitavanju druge misije, nece dalje...

Poslednja izmena:
Jel radi lekic + prva "klot" verzija koju smo skidali?

Koliko vidim, ljudi se zale da ne mogu da ucitaju drugi nivo sa izlecenom verzijom. Da li neko ima istih problema?
edit: mzoda bolje pitanje, da li je neko stigao dalje od prve misije?

Poslednja izmena:
Postoji jedna fora da se skine jedan savegame koji se kaci po netu (znamo i gde), ali sa tim savegame-om se ne moze igrati druga misija, vec mora da se preskoci na trecu. Tako da mislim da je najbolje da sacekamo ono "pravo". :)

Mene takodje izbacilo kod druge misije. Namestio sam sve na medium u 1080p sa fxaa . Radi odlicno u toj prvoj misiji na brodu, zna da padne na 25 ali retko, uglavnom je od 40 do 80fps. Ja zadovoljan , samo se bojim da u drugim misijama nece ici ovako glatko

Bolja je situacija sada sa OC-ovanom kartom, pada ispod 30 u zahtevnim scenama na kratko, ali je uglavnom izmedju 30-50.

Svidja mi se sto sa klokom moje 5850 dobijem 25% ubrzanje a gpu usage je preko 95%. Usput, odlicno izgleda na medium detaljima sa high texturama kako mi je namesteno. Necu ni da pokusavam nesto jace :p

Poslednja izmena:
Sve very high 2txxa 50-90 fps yeeeeeeee nadam se da ce biti isto i na ostalim levelima :D

Ni 680 gtx nije dovoljan, glupost.

Nazad
Vrh Dno