Šta je novo?

Crysis 3

Meni je na nivou sa dvojkom, odnosno nije loš, ali kec i ekspanzija su mi odlični. Ne znam kakvu revoluciju očekujete od igre. Prelepo izgleda, odlična oružja, više načina da ubiješ neprijatelje....za mene dosta od jedne pucačine.

Imam problem sa igrom i konfiguracijom iz moje masine. Desava mi se da se igra zamrzne za trenutak, GPU usage padne na 0, i odmah potom se vrati na ~99%. Ovo ponasanje je isto da li igrao na Low ili na Very High. Znam da mi je osnova masine dosta stara, ali ovo mi deluje kao neki bug. Jel se neko susretao sa ovim problemom?

EDIT: BTW, igra se pokrece preko origina, tj. original je.

Poslednja izmena:
Ugasi Origin in-game pa vidi dali je bolje.

Dosadna igrica, tek sad je došla na red da je igram. Ne mož se poredi sa originalom. Doduše nisam je završio još, ali već me smorila.

Dosadna igrica, tek sad je došla na red da je igram. Ne mož se poredi sa originalom. Doduše nisam je završio još, ali već me smorila.

I ja nikako da krenem, posle iskustva sa C2. C1 do vanzemaljaca je bio odlicna igra. Igrao sam je vise puta, naravno svaki put drugacije.

Upravo tako. Premda, meni ni pojava vanzemunaca nije tako loša, mnogo je veći problem šta su posle uradili sa njima i šta su napravili u dvojci i trojci.

Ja je pocinjao vise puta i nikako da zavrsim,zimus cu joj se namuziti :D

na prethodnom win10 mi ova igra savrseno radila, igrom slucaja, prosle nedelje mi crkao m2 disk, instalirah novi win10, e sad, umesto origina, sad imam neki EA launcher, i sad mi se desava ovo kad probam da pokrenem crsysis 3:
1666010474067.png
1666010497773.png

Instalirao sam jos samo BF1 sa EA, i on radi normalno..... probao sam C3 i run as admin, ista prica, pokusavao da izguglam, svi kazu da je admin rights prilikom pokretanja igre, ali ja definitivno nemam pojma sta da uradim.....
Ima li ko ideju?
Hvala.

A kako si instalirao? kroz origin?

ne, kroz EA launcher, ne da mi vise da skinem Origin.... cim kliknem na origin, preusmeri me na EA..... i BF1 je instaliran kroz EA, pa radi

nekako uspeh da skinem Origin sa neta, a da me ne preusmeri na EA launcher, i iz Origina normalno pokrece Crysis 3.....

Jesu u*rali sa launcherom. Ja sam kontao samo da su ime promjenili. Ono komplet launcher da igre ne rade ili ih nema na listi.

Vrh Dno