Šta je novo?

Crysis 3

Mala je razlika u kvalitetu grafike između različitih setovanja.

Ljudi jel se igra ovo jos na multiju, mislim ima li ljudi na serverima?Razmisljam se da uzmem igricu, ali nesto kapiram da se uglavnom igraju bf i cod, pa da se ne zeznem.

Uzmi Crysis 2 key, imas za smesne pare i probaj multi slican je kao C3, a probaj negde i CoD i BF. I odlucices se za BF3\4

Imam i3 3225 i 8 gb rama planiram da uzmem POWERCOLOR
Radeon HD 7770 1GB ,da li mogu da ocekujem da mi igra radi na medium na rezoluciji 1920 x1080 i koliko frejmova mogu ocekivati?

Ja sa mojom masinom igram na upravo tim postavkama, nema da brines.

Pogotovo što bar ja,razliku izmedju medijum i high slabo primećujem,sem po padu u frejmovima

Jel se desilo nekom da stavi sve na very high, shadows samo na high, 2x neki AA (onaj posle FXAA) i dobije texture flickering. A kad vratim na na very high shadows nema ga al padne FPS. U pitanju je asus r9 280x, poslednji catalyst, win 8.1.

Jel se desilo nekom da stavi sve na very high, shadows samo na high, 2x neki AA (onaj posle FXAA) i dobije texture flickering. A kad vratim na na very high shadows nema ga al padne FPS. U pitanju je asus r9 280x, poslednji catalyst, win 8.1.
TXAA je valjda za nVidiju a SMAA za ATI ako gresim neka me neko ispravi.

Nema veze, to ne pravi problem. Evo sad sam bas isprobavao milijardu kombinacija i kako god da okrenem cim stavim shadows na bilo sta sem very high imam texture flickering, kao trepere texture. U bilo kojoj kombinaciji kad je shadows na very high toga nema. Cak i shading ne igra nikakvu ulogu, ako su shadows na bilo sta sem very high dobijam treperenje. Neverovatno ...

Jel ima jos neko problem na Win 8.1 da uopste nece da ide back?Tj. kad udjes u meni bilo koji ne mozes da se vratis osim da gasis igru u task-u?Na win 7 nisam imao nikakvih problema.

Meni radi ok sve meni back na Esc, igra je sa poslednjim update-om.

Jel ima jos neko problem na Win 8.1 da uopste nece da ide back?Tj. kad udjes u meni bilo koji ne mozes da se vratis osim da gasis igru u task-u?Na win 7 nisam imao nikakvih problema.

Imam i ja taj problem na win 8.1, zasto je tako stvarno neznam,

Imas ustekan neki usb kontroler, dzojped, volan? Mozda zbog toga.

Probao,istekao isto,(ali to se desava samo u toj igri) a npr u callof duty ne...

Da li funkcionise: alt+f4, win dugme, alt+enter itd ?

Resio problem! Problem sa antivirusom....neznam kako ali kada ga iskljucim radi...i onda ne diram:confused:

Crysis 3 – sr***, nista gore nego kad te zakace dve lose igre za redom... nisam ni imao neka preterana ocekivanja, obzirom da mi je Crysis serijal oduvek bio jako slabasan po pitanju gameplay-a i price, ova igra je uvek vise isla kao neki benchmark program, kao nesto sto ce samo predstaviti engine i nista vise... Crytech je posle Far Cry-a definitivno zaboravio kako se pravi dobra singleplayer igra...steta... preso sam radi reda, ali sam se smarao sve vreme, sva sreca igra nije bas nesto duga... 6/10

ne svide ti se prve dve igre i ti onda odigras trecu. i sve to da bi, skoro godinu dana posle izlaska igre, mogao da kazes da je "******".

Naprotiv meni je recimo dvojka neuporedivo bolje legla od keca a na trojku sam gledao kao na poduzi dlc sa istim kvalitetom.
Ako ti se nesto ne svidi,ne igras ni " radi reda " jer prosto ne zelis da gubis vreme na nesto sto po tebi nema kvalitet ili tebi ne pase.

Crysis je sa 3kom pokusao da se probije malo vise na MP trziste i da prestane da bude Graficka benchmark igra sa polu zanimljivom US FTW SP kampanjom.

Tako da ko igra samo SP i pogotovo sa nekim nizim podesavanjaima grafickim nema sanse da bude zadovoljan.

ne svide ti se prve dve igre i ti onda odigras trecu. i sve to da bi, skoro godinu dana posle izlaska igre, mogao da kazes da je "******".

da, sta ti je tu cudno?

Naprotiv meni je recimo dvojka neuporedivo bolje legla od keca a na trojku sam gledao kao na poduzi dlc sa istim kvalitetom.
Ako ti se nesto ne svidi,ne igras ni " radi reda " jer prosto ne zelis da gubis vreme na nesto sto po tebi nema kvalitet ili tebi ne pase.

igra je duga oko 5 sati, tolko mogu da priustim, skinuo sam je zbog grafike, a presao u iscekivanju da vidim jos neku sjajnu graficku scenu, ali one su postojale samo na pocetku igre i u drugom nivou, Welcome to the Jungle... i aj da kazem ona brana... posle toga, graficki dosadno, bar meni...

Tako da ko igra samo SP i pogotovo sa nekim nizim podesavanjaima grafickim nema sanse da bude zadovoljan.

igrao sam sve na max, jer sam skoro nabudzio komp, zato sam je prvu i pustio... i vau sam imao samo prvih par minuta...

Vrh Dno