Mala je razlika u kvalitetu grafike između različitih setovanja.
Koliko frejmova izvuces sa tim podesavanjima?Ja sa mojom masinom igram na upravo tim postavkama, nema da brines.
TXAA je valjda za nVidiju a SMAA za ATI ako gresim neka me neko ispravi.Jel se desilo nekom da stavi sve na very high, shadows samo na high, 2x neki AA (onaj posle FXAA) i dobije texture flickering. A kad vratim na na very high shadows nema ga al padne FPS. U pitanju je asus r9 280x, poslednji catalyst, win 8.1.
Jel ima jos neko problem na Win 8.1 da uopste nece da ide back?Tj. kad udjes u meni bilo koji ne mozes da se vratis osim da gasis igru u task-u?Na win 7 nisam imao nikakvih problema.
Imam i ja taj problem na win 8.1, zasto je tako stvarno neznam,
ne svide ti se prve dve igre i ti onda odigras trecu. i sve to da bi, skoro godinu dana posle izlaska igre, mogao da kazes da je "******".
Naprotiv meni je recimo dvojka neuporedivo bolje legla od keca a na trojku sam gledao kao na poduzi dlc sa istim kvalitetom.
Ako ti se nesto ne svidi,ne igras ni " radi reda " jer prosto ne zelis da gubis vreme na nesto sto po tebi nema kvalitet ili tebi ne pase.
Tako da ko igra samo SP i pogotovo sa nekim nizim podesavanjaima grafickim nema sanse da bude zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari