DieH@rd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2008
- Poena
- 495
http://www.destructoid.com/pitting-crysis-3-against-the-geforce-gtx-titan-245963.phtml
[youtube]Ljf59AYuPho[/youtube]
http://www.destructoid.com/pitting-crysis-3-against-the-geforce-gtx-titan-245963.phtml
Pitting Crytek's latest against NVIDIA's latest. Crysis 3 max settings running at 60fps on 3-way SLI GTX Titans.
Eh, to se i ja ceo zivot pitam, meni je to apsolutno retardirano i nedokucivo. Igrah dosta FPS naslova na ps3, isprobavao, i meni je ono uzasno mucno.A ko još može uopšte da igra FPS na konzoli?
Ako se dobro secam, jesu...cela tema je standardni Deja Vu, sa starcem koji probira rivjue i samnom koji ponavljam "it's still good, it's still good" :d
Poor AI, no gameplay, no story, no game. It is the most lame game I`ve seen so far. Dull benchmark and nothing more. This studio will never get my money again ever.
Nego, nisam do kraja bas pratio ovaj tred, jel Crysis 3 znaci DX11 only?
Dobro, onda kao sto sam ti rekao pre par dana, dolazim kod tebe sa brdo grickalica i necu izbijati iz gajbe sve dok ne predjem igru
Eh, to se i ja ceo zivot pitam, meni je to apsolutno retardirano i nedokucivo. Igrah dosta FPS naslova na ps3, isprobavao, i meni je ono uzasno mucno.
Konzole su definitivno unazadile PC gejming i upropastile gejming u globalu, i svim konzolasima zelim da se sto pre opamete i vrate na PC gejming, i da se igraju kao normalni ljudi
Nego, nisam do kraja bas pratio ovaj tred, jel Crysis 3 znaci DX11 only?
Evo jos jedan birani za tebe![]()
3 Titana-a i secka mu kaze...
@shin-bojan:
da li je po tvom misljenju C2 bolji od C1?
Pogledah par review-a, kazu da je igra vrhunska u stilu prethodnika, ali da je kampanja dosta kraca. *** na kraju ce nam prodavati instant coffe kampanje koje se predju za 2h.
Gde nestadose FPS igre koje su se mogle natenane igrati 20-30h?!
Eeeeeeh! Davno bese to vreme, kad se minimum 15h prelazila neka kampanja. Sada se to sve strpa u svega par sati, zacini sa dobrim audio/vizuelnim efektima i servira tako. Pa cak i tako kratke kampanje zauzimaju 7+GB prostora na hdd-u, i u buduce ce sve vise i vise. Da li su u pitanju neki kompromisi ili nesto trece, to je vec pitanje na koje tesko da ce neko umeti da da konkretan i tacan odgovor.
To nam je sto nam je.![]()
Nekada je par ljudi moglo da uradi ceo nivo za par dana, naslažu hodnike i razbacaju protivnike. Danas treba armija ljudi jer je nivo detalja daleko veci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari