Šta je novo?

Crysis 3

A ko još može uopšte da igra FPS na konzoli?
Eh, to se i ja ceo zivot pitam, meni je to apsolutno retardirano i nedokucivo. Igrah dosta FPS naslova na ps3, isprobavao, i meni je ono uzasno mucno.
Konzole su definitivno unazadile PC gejming i upropastile gejming u globalu, i svim konzolasima zelim da se sto pre opamete i vrate na PC gejming, i da se igraju kao normalni ljudi :)

Nego, nisam do kraja bas pratio ovaj tred, jel Crysis 3 znaci DX11 only?

Poslednja izmena:
Mislim da je jednostavnije da samo ugrade klizac run my game:
Normal speed
Half frame rate
Quater fr.
1/8 fr.

tako da svi koji balave na mali mogu da uzivaju u jednocifrenom :D

3 Titana-a i secka mu kaze...

Ako se dobro secam, jesu...cela tema je standardni Deja Vu, sa starcem koji probira rivjue i samnom koji ponavljam "it's still good, it's still good" :d

Evo jos jedan birani za tebe :)

Poor AI, no gameplay, no story, no game. It is the most lame game I`ve seen so far. Dull benchmark and nothing more. This studio will never get my money again ever.

Poslednja izmena:
Eh, to se i ja ceo zivot pitam, meni je to apsolutno retardirano i nedokucivo. Igrah dosta FPS naslova na ps3, isprobavao, i meni je ono uzasno mucno.
Konzole su definitivno unazadile PC gejming i upropastile gejming u globalu, i svim konzolasima zelim da se sto pre opamete i vrate na PC gejming, i da se igraju kao normalni ljudi :)

Nego, nisam do kraja bas pratio ovaj tred, jel Crysis 3 znaci DX11 only?

:p
[YOUTUBE]vh8cfU0ZfNA[/YOUTUBE]

Trololo, lepo je rekao na kraju da PC nije za igrice :D sto znaci jeste za igre :D

Evo jos jedan birani za tebe :)

@starac: Ja ni neocekujem neku pricu, a realno AI neprijatelja u FPS igrama nije napredovao jos od F.E.A.R keca.
***. kapitalisti morali su negde da ustede da bi skrpili engine, pa gde ce vise nego na story tellingu.

EDIT: A ovu Nvidia Titan grafulju najbolje je kupiti odigrati igru par puta i za manje od mesec dana prodati, ili skupi se njih vise kupi 3 komada za SLI i redom igraju igru na max i na kraju podele grafe ili ih prodaju.
Jos ako ovaj Titan nece dolaziti sa Krizom 3, onda FAIL, FAIL, FAIL za oba tima.

Poslednja izmena:
lol kakva su ono ****** sa review-ovima? Kontam da Crytek-u ispod časti da plati ali ponovo, jel je moguće da su onoliko bezobrazni :D

Upravo sam zavrsio igru i utisci nisu najbolji.
Igra je slabija od drugog dela i zasluzeno je pokupila losije ocene.

Muzika je odlicna, VA ocajan, zaplet neuverljiv, na momente i glup.
Sto se duzine tice, igru sam zavrsio za
6.5 sati
.

Poslednji nivo je neverovatno los.

Poslednja izmena:
Slabija od drugog dela?!
To je bas lose onda.

@shin-bojan:

da li je po tvom misljenju C2 bolji od C1?

citam ove komentare i kriza je davno prestala da bude igra vec neka vrsta testa, jel ima dovoljno fpsa, jel stuca jel ukljucen aa blac truc...o igri i nema puno sta da se kaze zato se i prica o grafickim podesavanjima...sto se tice napucavanja solidno zabavno meni je uvek bilo zadovoljstvo da odigram ali deinstaliram odma nakon toga i vise se ne secam te igre ni po cemu...na neki nacin igra je postala statusni simbol - ko moze da je tera u full-u a ko ne...vecina se pali na tu cinjenicu vise nego na samu igru...kao shooter nije losa ali prosek cist prosek.

I ja se slažem sa exteom. Činjenica je ova igra pruža tehnički najviše detalja i činjenica je da ako ovako nastavimo da kačimo, odgledaćemo je celu pre nego što je odigramo. Ali crytek ne zna da napravi igru, znači ne zna. Ko zna , taj može uraditi odličnu demonstraciju engine-a kroz odličnu igru. FC je bio samo slučajnost...

Pogledah par review-a, kazu da je igra vrhunska u stilu prethodnika, ali da je kampanja dosta kraca. *** na kraju ce nam prodavati instant coffe kampanje koje se predju za 2h.
Gde nestadose FPS igre koje su se mogle natenane igrati 20-30h?!

Pogledah par review-a, kazu da je igra vrhunska u stilu prethodnika, ali da je kampanja dosta kraca. *** na kraju ce nam prodavati instant coffe kampanje koje se predju za 2h.
Gde nestadose FPS igre koje su se mogle natenane igrati 20-30h?!

Eeeeeeh! Davno bese to vreme, kad se minimum 15h prelazila neka kampanja. Sada se to sve strpa u svega par sati, zacini sa dobrim audio/vizuelnim efektima i servira tako. Pa cak i tako kratke kampanje zauzimaju 7+GB prostora na hdd-u, i u buduce ce sve vise i vise. Da li su u pitanju neki kompromisi ili nesto trece, to je vec pitanje na koje tesko da ce neko umeti da da konkretan i tacan odgovor.

To nam je sto nam je. :(

Nekada je par ljudi moglo da uradi ceo nivo za par dana, naslažu hodnike i razbacaju protivnike. Danas treba armija ljudi jer je nivo detalja daleko veci.

Eeeeeeh! Davno bese to vreme, kad se minimum 15h prelazila neka kampanja. Sada se to sve strpa u svega par sati, zacini sa dobrim audio/vizuelnim efektima i servira tako. Pa cak i tako kratke kampanje zauzimaju 7+GB prostora na hdd-u, i u buduce ce sve vise i vise. Da li su u pitanju neki kompromisi ili nesto trece, to je vec pitanje na koje tesko da ce neko umeti da da konkretan i tacan odgovor.

To nam je sto nam je. :(

Grafika je bolja, tekstire su kvalitetnije/HD kao i audio i tu lezi razlog zauzeca prostora a ne majak kampanja. Istina da se gabariti igre povecaju sa dodatnim nivoima ali isto tako kroz razlicite nivo develeperi koriste identicne module bilo objekatam, efekata ili zvukova tako da se moze desit da imas vise nivoa bez velikog zauzeca prostora ili da imas manje nivoa i da kampanja bude kratka a da se igra opet "ne smanji" nesto bitno.

Zavrsio sad malopre na konzoli ..hm,3d je super uradjen,igra donosi sto sta zanimljivo,ali po meni isto prekratko,i na momente bzvz.Uzivao sam tih 5-6 h i to je to.Nije me cak ni glava ubijala od 3d-a jer sam zavrsio brzo hehe:)

Meni je i dvojka u 3D-u bila odlicna,ovde su sigurno dodali vise detalja na tom polju.Can't wait.

Jesu dosta..i ne deluje uopste toliko strasno i mrljavo:)..Sledeci prelazak na pc-ju u 3d:)

Nekada je par ljudi moglo da uradi ceo nivo za par dana, naslažu hodnike i razbacaju protivnike. Danas treba armija ljudi jer je nivo detalja daleko veci.

I šta ti to govori? Da su endžini dobro koncipirani/napisani a video igre da su idejno napredovale ili nešto drugo?

Ovakav 3D koncept sa sirovim povećanjem poligona i filozofijom aj da smestimo slonče u lonče pa šta bude, je zapravo trebalo već odavno da bude eliminisan, ali nije ko što ni benzinski motori još uvek nisu izašli iz upotrebe... nego o tome je besmisleno i govoriti u ovom momentu a i biće sve dokle bude bilo dovoljno ovčica za šišanje koje su spremne da plate i po 400 jevrića za najnovije karte koje su brže ali ne donose ništa radikalno novo i za ulickane video igre na koje se čeka po 2 godine poput ove a koje traju 5-6 sati plafon i koje takođe ne donose apsolutno ništa novo... Jer kad se razgrne gomila reklamih gluposti kojima nas redovno zasipaju, ostaje evidentno da su najveća vizuelna unapređenja koja samo dobili u poslednjih 5-6 godina zapravo samo malo veći ekrani zbog kojih nas svo ovo njihovo "veoma inventivno" i jedino preostalno hardersko-softversko lomatanje mnogo skuplje košta nego što bi realno trebalo. Što cenim da dovljno govori u prilog celoj stvari baš kao i ovaj video dole...

A okoreli gejmeri sad slobodno nek izvole pa nek pričaju kako jer Crysis 3 ovakav ili onakav, jer to je baš ono što je potrebmo ovakvim "originalnim" mega kompanijama. ;)

Poslednja izmena:
Da, uvek su izdavaci krivi... a hoce li neko malo vise da pusti mastu na razmisljanje koliko sam developer tu ima udela? Evo u ovom mesecu odlican primer za otreznjenje, Visceralov (EA internal) Dead Space 3 koji jednostavno izuva kao igra sa sjajnom atmosferom, kome je izdavac zli EA koji mrzi igre i igrace i na drugoj strani divni Gearbox Marinci sa malim budzetom i dobrodusnom pc friendly Segom kao izdavacem.

U Crysis 3 is Crazy Beautifull videu, 2:38 žabe koje skaču ne prave krugove na vodi... Šteta. Očigledno su previše obratili pažnju na teselaciju žablje kože i zaboravili na fiziku...

Poslednja izmena:
Vrh Dno