Šta je novo?

Crysis 3

ibjxTg1uIXruKc.png

ikKAn0qZTefEH.png

iPOg8rktkkxC6.png

Kad li ce vise taj lek? Ocu da igram ovo u 720p! :D

Pa da ga ****m, ako sa tom grafickom, bez obzira na onoliku rezoluciju, ne moze da igra na maximalnim podesavanjima, bez nekog bolesnog antialiasinga... Ili ovo nije bas najsrecnije optimizovano ili Crytek did it again (setimo se Crysis-a 1 :))

Izgleda da je VERY HIGH ipak najjace podesavanje,tj kao i u multiju ako se dobro secam? Sa mojom klokovanom 660-kom sam peglao multi na VERY HIGH bez AA,i sve je letelo izmedju 40-50 fps (na 1680x1050) ako i ovde bude takva situacija,bicu presrecan!

Poslednja izmena:
Joj sto je dobar zadnji ss :zgran:

Ne vredi, zbog ovih slika sada necu spavati. Sada moram da cekam dok se ne pojavi. :D

Jel znas release date ? :)

Znam, ali se potajno nadam da ce moci nesto ranije da se smucka. :)

Bilo bi lepo od njih ali ne verujem da ce bas tako brzo kao sto ti ocekujes.

Pa biće danas, sa NA otključavanjem, barem bi tako trebalo da bude :/

MSAAx8 kolje grafike! Pa cak i GTX 690 :zgran:

Pitanje - imam key za igru i prema uputstvu koje imam, njega koristim standardno, tj kad odem u Origin i odradim dl i install igre preko istog. Ono sto zelim je da skinem igru na poslu posto mi je tu net neuporedivo brzi :)
Kako izvesti najjednostavnije? Da li key za igru moze da se iskoristi kao pre (C2 sam skinuo sa torrenta a key kupio legalno), dakle dl sa nekog drugog mesta a key da iskoristim pri ulasku u igru? Ili se Origin mora koristiti? Hvala

Ja jesam corav, ali osim nesto boljih senki i tekstura ja ne vidim razliku izmedju low and very high na onom klipu gore.

Imam varijantu da odigram krizyu sa sledecom konfiguracijom - [email protected] , ne otvara mi se prozor za 4.2 , ATI6970 + 6950 u cfx , oce li dosta bit , za 720p ?

Pitanje - imam key za igru i prema uputstvu koje imam, njega koristim standardno, tj kad odem u Origin i odradim dl i install igre preko istog. Ono sto zelim je da skinem igru na poslu posto mi je tu net neuporedivo brzi :)
Kako izvesti najjednostavnije? Da li key za igru moze da se iskoristi kao pre (C2 sam skinuo sa torrenta a key kupio legalno), dakle dl sa nekog drugog mesta a key da iskoristim pri ulasku u igru? Ili se Origin mora koristiti? Hvala

Key je vezan za origin nalog, tako da je svejedno kako skines igru, bitno je samo da se pokrece sa origina - sa tvog naloga. Naravno kada je prekopiras kuci, lepo podesi lokaciju u originu ili kreni da skidas igru tamo gde si vec kopirao to sto si skinuo na poslu, pa ce on sam da uradi rechecking.

Sto se tice onog klipa, gde je lik probao razna podesavanja. Nemoguce je uociti prave razlike preko kompresovanog video snimka sa youtube-a.

Key je vezan za origin nalog, tako da je svejedno kako skines igru, bitno je samo da se pokrece sa origina - sa tvog naloga. Naravno kada je prekopiras kuci, lepo podesi lokaciju u originu ili kreni da skidas igru tamo gde si vec kopirao to sto si skinuo na poslu, pa ce on sam da uradi rechecking.

uf, ja sam tako probao da odradim i nema šanse. origin je preglupav za to. jednostavno ne može da nađe igru (neka druga je u pitanju) i morao sam ponovo da je skidam iz početka.

Meni je radilo u slucaju bf3, posto me je mrzelo da skidam celih 20gb...

kapiram ja tebe potpuno, ali ti mozes uraditi igru sa iskljucivo dx9 efektima i forsirati da se dize u dx11 modu. Ako to uradis automatski ce igra prijaviti da graficka nije kompatibilna sa modom renderovanja, ukoliko je u pitanju dx9/10 graficka. Znaci dzaba sto igra, primera radi, na low koristi iskljucivo dx9 efekte kada je forsirana u iskljucivo dx11 modu. Nadam se da sam bio jasan, jasnije ne mogu...

Znam ja vrlo dobro kako to radi. Nisi trebao objasnjavati.

Nego smeta mi taj only DX11 hype koji ljudi puse. Ne nuzno ti.

To je isti slucaj kao sa prvom Krizom i DX10 efektima.

Nesto se pojavilo sa oznakom 3DM 14.1gb. Bez leka za sad ali posto nista ne "kupujem" pusticu da se svlaci...:whip:

Nisu moje slike ali evo AA poredjenja [otvorite ih u nove tabove da bi ste lakse primetili razlike]:

No AA
http://www.abload.de/img/crysis32013-02-1822-4mnqx8.jpg

2xsmaa
http://www.abload.de/img/crysis32013-02-1822-45jqe8.jpg

8x MSAA
http://www.abload.de/img/crysis32013-02-1822-4vpqcv.jpg

Kao sto sami mozete videti, 2xsmaa je isti kao 8xmsaa ali drasticno manje zahtevniji.

Izmedju No AA i 2x msaa jedina razlika koju ja vidim je blur, dok se tek kod 8x msaa vidi razlika u kvalitetu, po mom misljenju makar.

Za 8xMSAA ti treba quad gpu :D

@Zlatann
Zlatane, igra je vec u etru jos od prosle nedelje, pojavio se otkljucani preload, tako da svi vec uveliko cekaju samo jos da se izleci. ;)

Pa hoće za high podešavanja biti dosta (najverovatnije)...za max ne verujem.

Nazad
Vrh Dno