Šta je novo?

Crysis 3

@ starac

Neznam zasto bi dx11 efekte trebalo bilo ko da pushi,najbolje da je sve ostalo na nivou od pre 10 godina! A sto se tice prve krize,najvise su na dx10 kukali oni koji su sprcali gomilu para u svoje masine a nisu mogli posteno da poteraju igru i dx10 modu,pa je onda izgovor bio "ma hebo ih dx 10 kad se ionako nevidi razlika" :)

Jel dosta i5-3.8Ghz i GTX580 da ovo tera na max detaljima u fullHD?

Mene po malo plasi dizajn nivoa na osnovu ovog sto sam video do sada. Cini mi se da lokacije nisu nista vece od onih iz C2, a pritom je vertikalnost svedena na minimum (automobili, vagoni,...), a upravo je to ono sto je koliko-toliko izvuklo prethodnu igru.

Poslednja izmena:
Mene po malo plasi dizajn nivoa na osnovu ovog sto sam video do sada. Cini mi se da lokacije nisu nista vece od onih iz C2, a pritom je vertikalnost svedena na minimum (automobili, vagoni,...), a upravo je to ono sto je koliko-toliko izvuklo prethodnu igru.

Bogami meni se cini da su lokacije i te kako vece od onih u C2. Pogotovo sto je sam broj mapa smanjen, na "svega" 10, u odnosu na 18+, koliko ih je u C2.

Inace pazite ovo:
2017m to objective! ;)
crysis3_700161b.jpg

Dajte neki review od amera

Ja vala nikom nista neverujem dok sam ne probam:)

Ionako ce redom dobijati losije ocene od COD-a, najboljeg fps serijala u istoriji galaksije:)

^ Hahhaah!! ! c c c
COD, e dobro si to rekao. Najbolji fps serijal!

Da ne spamujem sad temu o drugim igrama, ali recimo meni je poslednji medal, pa bar 5x bolji od poslednjeg COD-a, a oskrnavise sa ocenama igru. Govorim za SP, multi ne igram.

^ Hahhaah!! ! c c c
COD, e dobro si to rekao. Najbolji fps serijal!

Da ne spamujem sad temu o drugim igrama, ali recimo meni je poslednji medal, pa bar 5x bolji od poslednjeg COD-a, a oskrnavise sa ocenama igru. Govorim za SP, multi ne igram.

Cekaj samo dok nas starac ne probere po najkriticniju recenicu iz svakog review-a, ispasce ovo gore i od A:CM:d

MAD_MUzzY je napisao(la):
Ja samo i dalje strahujem da ce ovo biti uzasno kratka igra...

Sumnjam ce ce ikako biti kraca od dvojke, niti duza naravno...uvek je moglo da se protrci kroz lvl ali i ne mora, tj uvek si imao mogucnost da igras drugacije. Pa sad...videcemo.

Poslednja izmena:
:)

Generalno, na osnovu kolicine misija, posto sam svukao igru, i vidim koliko mapa ima, definitivno su ljudi u pravu kada kazu da ce kampanja biti kratka. Ali, to opet ne mora nista da znaci, ako je dinamicna i dobra igra, pa jos ako igras i na tezem nivou, i ne trckaras po nivoima, vec polako i lagano igras, ovo moze da bude i dobra zabava.

A kada je Crysis serijal u pitanju, setimo se samo Warhead-a, koji je bas imao kratku kampanju, ali je zato bio extra, pravo uzivanje!

[YOUTUBE]hGRI7_jPL2U[/YOUTUBE]

Pa draw distance. Low level tekstura.. isprane itd pa onda vjerovatno pokriju iste sa bulurom i slicno..

Sumnjam ce ce ikako biti kraca od dvojke, niti duza naravno...uvek je moglo da se protrci kroz lvl ali i ne mora, tj uvek si imao mogucnost da igras drugacije. Pa sad...videcemo.

Tako sam i ja kontao medjutim ne secam se da su za vreme C2 prijavljivali ovoliko kratak gameplay. U svakom slucaju cu igru obrnuti par puta kao sto sam prelazio i prethodne delove...

Tako sam i ja kontao medjutim ne secam se da su za vreme C2 prijavljivali ovoliko kratak gameplay. U svakom slucaju cu igru obrnuti par puta kao sto sam prelazio i prethodne delove...

Ako se dobro secam, jesu...cela tema je standardni Deja Vu, sa starcem koji probira rivjue i samnom koji ponavljam "it's still good, it's still good" :d

Jos ovaj i prestajem. :)

[YOUTUBE]yZhFP8EOSdQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]hGRI7_jPL2U[/YOUTUBE]

Na PC na Min. detaljima izgleda bolje nego na PS3, a na gajbici360 nema reči.

Ja da kući imam samo konzolu posle upoređenja na ovom klipu ni u ludilu ovo ne bi igrao ovo na konzolama, kad će bre da crknu ove matore konzole :smash: tj. kad će da ih menjaju na nešto (mnogo) jače, samo frku prave developerima game engine-a.

Inače izgleda mi bolje nego C2 kojem nisam pružio šansu iz razloga što je bio totalni tunnel shooter tj. konceptualno je bio unazađen od C1 i C:W.

A ko još može uopšte da igra FPS na konzoli?

Doduše bar su za PS3 potrefili rezoluciju i odnos strana. C2 nije čak ni bio u 16:9, nego više kao 16:10 pa je izgledao bezveze skroz.

Da, ko jos moze da igra FPS na dzojstiku... :)
@Leon4 I na PS3 je mutno dat kam

ippUGkqFq3axc.png

iUShnRBg9bkG3.png

iblF2pepPTpzl8.png

crysis32013-02-1920-0f0sfk.png

Nazad
Vrh Dno