Šta je novo?

Crysis 3

Pocetak je i meni bio malo dosadan, prva trecina recimo ali ostatak igre je ok, nista epski dobro ali ni toliko lose kao sto se pljuje, jedino im mlak kraj zameram. A to da je eonima iza c1 i warhead-a, ma najjace :) Igra je posle prethodnika malo izgubila ekskluzivnost i fazon na koji smo se svi isprimali, recimo da je losija za 15-ak % od prethodnika, a to znaci da je u sustini ok.

Ono sto obecava u C3- razrusen grad koji se pretvorio u pravu ruinu-dzunglu, prosto ne smeju da dozvole sebi da igra bude linerna kao crysis 2 [nista strasno ali losije od c1], ako je vec smestena u to okruzenje hocu da imam slobodu kretanja :)

Ako se ove moje prognoze ispune, sve to + odlicna audio podloga, grafika ma produkcija uopste uz zanimljiv 10+h gameplay.. sta ces vise :)

Slažem se u potpunosti. Meni se i Warhead naglo završio i imao neki mlak kraj, taman sam mislio da se zahuktava igra, kad ono prc! Di end... :zgran:

Jeste kriza 2 lošija od keca, možda i malo više od tih 15 posto, ali ne više od, recimo 25. Teško je sad biti objektivan i precizan u mikron, ali svakako nije duplo lošija i gora od toga.
Svakako je sama po sebi veoma dobra igra, pogotovo kad je uporedimo sa konkurencijom u FPS žanru. Malo su možda zatajili sa "sandboxivnošću", ali mi se čini kao da će to valjano rešiti u trojci i naći konačno neki savršen balans sandbox iskustva i sinematičnosti, o čemu se pričalo u klipu.
Svakako pozdravljam svaku igru koja se ne oslanja isključivo na skriptovanje do besvesti i potpuno sinematičnu atmosferu, već nudi igraču izbor kako će da igra (stealth, run & gun itd), a samim tim i daleko veći replay value. Budući da nema mnogo FPS-ova koji nude to što nudi ovih par franšiza: kriza - far cry... i nešto mi se neda da se setim još nekog naslova trenutno, što samo govori u prilog oskudnosti ovakvih naslova na tržištu AAA igara... zato svakako pozdravljam sve ovo što sam do sada čuo u ovim klipovima i intervjuima.

Biće sigurno veoma dobra igra ili čak odlična igra, a da li će biti epska i dostići ili čak prestići status keca, to ćemo već da vidimo. Fejlovati sigurno neće.

Uff, sad me nešto zasvrbelo da odigram ponovo keca, koji je zasluženo u rangu epic igara, barem po mome ličnom dojmetu...:d

Poslednja izmena:
aj kad vec iznosimo licne utiske, meni je Far Cry 2 dosadnija igra

Jesi li igrao išta drugo u životu osim C2 ?

Pa sta znam... ono kao.... samo svaki dan po 6 sati, zadnjih 15 godina :D
od CSa do MWa i BFa

na primer, moji steam accounti :

filipchiefwiggum - taj ima jedno 1.300 sati mw2 mp'a
filipmajstorwiggum - mozda par stotina sati BO'a
Chief_Bob - aktuelni sa svega +-400h mw3,deus ex itd.
i par drugih...
tako da - ponekad sam igrao i nesto drugo...

Poslednja izmena:
od CSa do MWa i BFa

i par drugih...

Koga je to briga?

Koga je to briga?

vlajjo pita dal' sam igrao nesto sem c2 u zivotu...
sto si i primetio kad si me 'citirao' pa ne znam sta ti nije jasno u svemu tome ?

Pa ako ćemo iskreno jeste jedna od najdosadnijih AAA igara (ne ja nisam igrao samo C2 u životu) A eonima je iza C1 ili ne daj bože Far Cry-a. U tehnikalije, engine i izgled neću zalaziti, pričam isključivo o gameplay-u.

Lični dojam, naravno...

Tacno tako, grafika je stvarno odlicna, ali je gameplay beskrajno dosadan...
igrao sam sat,dva i zauvek instalirao. EONIMA od Far Cry'a, koji sam prelazio sigurno 5 puta.
Kad je izasao FarCry tamo negde 2003e - kakvo je to bilo cudo....
klizio savrseno na amd 2000+, 512ddr, GeForce 6200 128mb :)

Poslednja izmena:
Spisak igara koje su dosadne i monotone je povelik, ali C2 ne spada tu.Nije kao C1 i WarHead, ali je simpa.
Far Cry je IGRA. Ne poznajem nikog kome se nije svidela ...

sto si i primetio kad si me 'citirao' pa ne znam sta ti nije jasno u svemu tome ?

igrao sam sat,dva i zauvek instalirao. EONIMA od Far Cry'a, koji sam prelazio sigurno 5 puta.

hahah mozda low/meidum do 1024 :)))

hahah mozda low/meidum do 1024 :)))

Pocetkom 2003e to je bila gejmerska konfiguracija, sa tim sto je kartica bile GeForce 4800Ti...
Sa HDDom od 40GB ja sam to platio oko 800 evra. sasvim ozbiljno :)
Sa samsung 17" monitorom, debljim nego sirim...
ne secam se rezolucije,ali sam je igrao sa takvim zarom ... :)

Daleko od toga, imao sam duplo jaču konfu i jedva sam izvlačio med high... I to sa opasnim tweakovima.... Geforce 6200 NIKADA nije bila gaming grafička... Ali nikada .period.

@Bob Mozda si pogresio u oznaci, mozda si mislio 6600GT. 6200 je uvek bila slaba za igre. :)

Ne zaboravite da su prve varijante GF6200 imale nV43 GPU sa 4 zakljucana pixel shadera, koji su se mogli otkljucati sa Riva Tuner. Sa 8 pixel shadera i sa dobrim OC 6200 je postajao sasvim soldina grafika za igranje.

Ne zaboravite da su prve varijante GF6200 imale nV43 GPU sa 4 zakljucana pixel shadera, koji su se mogli otkljucati sa Riva Tuner. Sa 8 pixel shadera i sa dobrim OC 6200 je postajao sasvim soldina grafika za igranje.

Oooooo da, kad se setim moje leadtek 6200 sa 128 bit-a, pa promenim bios u sparkle 6600 ultra, otkljucam svih 8 pajpova i klokujem je preko rive, kidala je sve zivo :) Nije bilo razlike izmedju 6600gt i nje, a ova me iznela oko 110-120e dok je 6600gt bila preko 240e u to vreme :D

Leadtek posle mesec dana saznao sta radimo, pa povuce celu seriju nazad :d

Kao što HSV reče, kriza je na početku dosadna a kasnije je OK, i ništa više od toga.
Pre ću se vratiti da odigram keca sa modovima nego da opet igram dvojku. Ništa spektakularno nema u NY kao na ostrvu. Nisam čitao sve ali ako je opet u gradu bogami neću žuriti da ga odigram.

Poslednja izmena:
Bice u gradu, ali ce taj grad biti kao dzungla. Dakle, mix keca i dvojke.

Ee, ovo me raduje.

Poslednja izmena:
Ja se nadam da su prihvatili kritike naroda i da ce treci biti vracen na dobar put. Ne pricam o konzolama nego samoj igri.

malo artwork-a

yrCpw.jpg X21KP.jpg aveE8.jpg

od CSa do MWa i BFa

i par drugih...

Get a life...

Iskreno meni se dvojka vise svidela od keca.A koliko vidim i 3jka obecava,da bar bude kao dvojka i ja sam zadovoljan.

te 2003 nisi mogao imati GeForce 6200, tada je "harao" ATI 9800pro, a Nvidia je imala ubogi GeForce FX 5800/5900

Geforce 6200... oktobar 2004.... http://www.nvidia.com/object/IO_16247.html
Far Cry... april 2004.... http://en.wikipedia.org/wiki/Far_cry

Poslednja izmena:
Pa mozda je instalirao Far Cry tek u oktobru:)

Sa E3 -

6PHtU.jpg

Opet je tu Cell. Nisam nesto odusevljen bio sa njima.
Krigerovi helperi su bili zakon + koreanci.

Gameplay ...

untitled-1ghm7a.gif

Slike:

typhoont3mx4.jpg

ypGTu.jpg

Xs22F.jpg

Asjog.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno