Kobayashi Maru
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2006
- Poena
- 380
Pocetak je i meni bio malo dosadan, prva trecina recimo ali ostatak igre je ok, nista epski dobro ali ni toliko lose kao sto se pljuje, jedino im mlak kraj zameram. A to da je eonima iza c1 i warhead-a, ma najjaceIgra je posle prethodnika malo izgubila ekskluzivnost i fazon na koji smo se svi isprimali, recimo da je losija za 15-ak % od prethodnika, a to znaci da je u sustini ok.
Ono sto obecava u C3- razrusen grad koji se pretvorio u pravu ruinu-dzunglu, prosto ne smeju da dozvole sebi da igra bude linerna kao crysis 2 [nista strasno ali losije od c1], ako je vec smestena u to okruzenje hocu da imam slobodu kretanja![]()
Ako se ove moje prognoze ispune, sve to + odlicna audio podloga, grafika ma produkcija uopste uz zanimljiv 10+h gameplay.. sta ces vise![]()
Slažem se u potpunosti. Meni se i Warhead naglo završio i imao neki mlak kraj, taman sam mislio da se zahuktava igra, kad ono prc! Di end... :zgran:
Jeste kriza 2 lošija od keca, možda i malo više od tih 15 posto, ali ne više od, recimo 25. Teško je sad biti objektivan i precizan u mikron, ali svakako nije duplo lošija i gora od toga.
Svakako je sama po sebi veoma dobra igra, pogotovo kad je uporedimo sa konkurencijom u FPS žanru. Malo su možda zatajili sa "sandboxivnošću", ali mi se čini kao da će to valjano rešiti u trojci i naći konačno neki savršen balans sandbox iskustva i sinematičnosti, o čemu se pričalo u klipu.
Svakako pozdravljam svaku igru koja se ne oslanja isključivo na skriptovanje do besvesti i potpuno sinematičnu atmosferu, već nudi igraču izbor kako će da igra (stealth, run & gun itd), a samim tim i daleko veći replay value. Budući da nema mnogo FPS-ova koji nude to što nudi ovih par franšiza: kriza - far cry... i nešto mi se neda da se setim još nekog naslova trenutno, što samo govori u prilog oskudnosti ovakvih naslova na tržištu AAA igara... zato svakako pozdravljam sve ovo što sam do sada čuo u ovim klipovima i intervjuima.
Biće sigurno veoma dobra igra ili čak odlična igra, a da li će biti epska i dostići ili čak prestići status keca, to ćemo već da vidimo. Fejlovati sigurno neće.
Uff, sad me nešto zasvrbelo da odigram ponovo keca, koji je zasluženo u rangu epic igara, barem po mome ličnom dojmetu...:d
Poslednja izmena: