Šta je novo?

Crysis 3

I sta? Opet cemo da "igramo" odelo??? Veze ta igra nema sa mozgom, veze.

I sta? Opet cemo da "igramo" odelo??? Veze ta igra nema sa mozgom, veze.

Taman veze sa mozgom... Military science fiction (amerikanizovani), bljak!! Ipak su morali da se ulizu EA-u kada su im postali "partneri". A odijelo je prica za sebe, dizajn je toliko dobar i originalan da mi se prosto povraca kada ga vidim... Nema igre u kojoj nema neko odijelo sa sve "stealth" funkciom.
Na Crysis gledam isto kao na ove nove Spilbergove i Majkl Bejove blokbastere sa tonom specijalnih efekata... Klasicno preseravanje za tinejdzere. Prvi dio je koliko toliko bio zanimljiv, sto zbog grafike i reputacije koju su stekli nakon prvog Far Cry-a. Dishonored izgleda kao umjetnicko djelo u poredjenju sa svim Krizama zajedno. Dobro je da makar neko nesto originalno nastoji da uradi - Bioshock Infinite.

Poslednja izmena:
Ljudi treba da prestanu da smaraju sa tim snimkom. Sacekajte sledeci E3, i mozda bude nesto slicno.

Trenutni developeri nisu ludi. Imaju preko 100mil ps3/x360 konzola na trzistu i ako im console holderi ne plate licno, onda nema jos uvek nista od nextgen igara.

Na Crysis gledam isto kao na ove nove Spilbergove i Majkl Bejove blokbastere sa tonom specijalnih efekata... Klasicno preseravanje za tinejdzere. Prvi dio je koliko toliko bio zanimljiv, sto zbog grafike i reputacije koju su stekli nakon prvog Far Cry-a. Dishonored izgleda kao umjetnicko djelo u poredjenju sa svim Krizama zajedno. Dobro je da makar neko nesto originalno nastoji da uradi - Bioshock Infinite.

Slažem se u načelu... Što se tiče Dishonored-a to ćemo tek da vidimo, a za Bioshock Infinity, heh... nemojmo preterivati. To je treća igra u nizu već, a i lepo si rekao "nastoje da urade" i bojim se da tu sve i ostaje - u raznoraznim nastojanjima i tome sl.

Poceli su i fejkovi.
Ovo se neko sigro sa teaserom i The Ruin videom;)

Pa lepo, ali nije vredno pomena...

Poslednja izmena:
^ javi ako isprobas kakav je taj C1 revival mod.

Pa nije loše, probao sinoć, mada je malo previše blurovano i boje su malo previše naglašene, mehanika igranja kau C2, oružja naravno ista, okolina delimično uništiva (drveće, kolibe). Voda je malo neobična, stekne se utisak da si na nekim opijatima dok je gledaš, kao da je živa:D Travke i sl. mogle bi biti detaljnije, mada lišće onako, ma sve je lepše od betona:DOdigrao sam možda 15-20 min.

Radi li ovaj mod sa narodnom verzijom ?

Radi, ali bez zadnjeg peča ako sam dobro pročitao.

Steta sto nisu prikazali vishe igre od ovog close combat prepucavanja u mracnim ciry/sumskim zonama. Ocigledno ne zele da trenutno prikazu vise. "Its time to take back the city" mi ne predstavlja predobar storyline igre. :)

Ali, grafika stvarno izgleda odlicno. U prve 2 C igre sam jako uzivao, ocekujem da i treca bude dobra.

Poslednja izmena:
Što je najgore, mislim da je ovo x360 gameplay... Znači na PC-u može samo bolje :O

Ne ovo je sa PC-a, ali su isekli trejler loshe. Previse brzih scena i random prikaza borbi, jedva mozes da skontas sta gledas od raznih esplozija, mraka i slicnih *******cija.

Malo preteruju, al ajd...ko i svaki novinar danas. Lik zapravo lepo kaze -

^^^ probah,i izbrisah posle 10 min igranja....

Crysis 2 je najdosadnija igra koju sam probao, linearna i monotona...
Ovi trejleri do sada otkrivaju da ce joj 3ka biti konkurencija :D

Crysis 2 je najdosadnija igra koju sam probao, linearna i monotona...
Ovi trejleri do sada otkrivaju da ce joj 3ka biti konkurencija :D

Iz ovih trejlera se ne vidi apsolutno ništa! To naravno ne znači da nećeš možda biti i u pravu na kraju, ali opet logično bi bilo da ipak sačekaš neki malo konkretniji video pa onda komentarišeš...

E Bobe, Bobe... koje ti naslove igraš kad ti je C2 najdosadnija igra koju si probao? Neke verovatno iz druge dimenzije, u kojoj je veštačka inteligencija odavno izmišljena i igre su realnije od same realnosti... :d:d:d

@bukkake_bob
Klasicno spamovanje! Ali dobro, svako ima neko svoje vidjenje igara i ne moze se svakome ugoditi.

Pa ako ćemo iskreno jeste jedna od najdosadnijih AAA igara (ne ja nisam igrao samo C2 u životu) A eonima je iza C1 ili ne daj bože Far Cry-a. U tehnikalije, engine i izgled neću zalaziti, pričam isključivo o gameplay-u.

Lični dojam, naravno...

Poslednja izmena:
Pocetak je i meni bio malo dosadan, prva trecina recimo ali ostatak igre je ok, nista epski dobro ali ni toliko lose kao sto se pljuje, jedino im mlak kraj zameram. A to da je eonima iza c1 i warhead-a, ma najjace :) Igra je posle prethodnika malo izgubila ekskluzivnost i fazon na koji smo se svi isprimali, recimo da je losija za 15-ak % od prethodnika, a to znaci da je u sustini ok.

Ono sto obecava u C3- razrusen grad koji se pretvorio u pravu ruinu-dzunglu, prosto ne smeju da dozvole sebi da igra bude linerna kao crysis 2 [nista strasno ali losije od c1], ako je vec smestena u to okruzenje hocu da imam slobodu kretanja :)

Ako se ove moje prognoze ispune, sve to + odlicna audio podloga, grafika ma produkcija uopste uz zanimljiv 10+h gameplay.. sta ces vise :)

Iskreno, nije dosadna ...

Sa ili bez ličnog dojma ...

Nazad
Vrh Dno