Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Kako nije jasna uloga Hargevesa?

Chovek je nashao ostatke Seth-a u Tunguski (tamo gde je navodno pao meteor), deshifrovao ih i shvatio da se oni spremaju za kolonizaciju Zemlje. Onda je dugo vremena izuchavao njihovu tehnologiju i izmislio nano suit pomocu koga bi mogao da napravi simbiozu izmedju choveka i Setha. Prve nano suite je testirao na Prophetu i ostalim momcima iz prvog Crysisa. Kada se Prophet vratio, Hargeves je shvatio da je simbioza moguca i reshio da sam iskoristi nano suit za sebe poshto je vec nekoliko decenija bio na life supportu i nano suit mu je bio jedina shansa da stane ponovo na noge i zaustavi invaziju.

edit: For Marli:

Igru si preshao kao Alkatraz, ali je fazon u tome shto je nano suit simbiotichki zivi organizam, tako da je on uzeo DNK Propheta, aliena i Alktraza i smeshao ih u jedno bice. To znachi da iako je Prophet sebe ubio, deo njega zivi u nano suitu i zajedno sa Alkatrazom predstavlja kolektivni razum ;) Bez Propheta nano suit ne bi bio to shto jeste, isto kao shto ne bio to shto jeste da nije bilo Setha i Alkatraza.

Upravo...uz ispravku - Ceph (aka Cephalopode :p )

Da dodam jos ponesto..:)

Hargreeve se ne pojavljuje na kraju igre, jedino vas kontaktira njegov kolega Karl Enrst Rasch (kompanija se zove Hargreeve-Rasch). Hargreeve umire kad je i unistena zgrada, njegov plan je bio da zameni Propheta/Alcatraza u nanoodelu.
Kakve veze ima sa vanzemaljcima?
Pa on ih je i otkrio, vodio je ekspediciju 1919. (Tunguska - istorijski dogadjaj), koristio je vanzemaljsku tehnologiju u pravljenju kojecega, pa i odela (odatle recimo cloak), pripremao se za nadolazecu invaziju...sebe resio da sacuva u specijalnom kovcegu...dokle god bude potrebno. I to bas u Njujorku, jer je znao unapred da ce taj grad biti prvi na udaru.
Odelo je zapravo simbiotski organizam, mesavina nanomasina i vanzemaljskih spora i dnk - koje je eto u 2.0 verziji dobilo i licnost. A to je rezultat prethodne simbioze sa Prophetom, koju ovaj nije uspeo da raskine (pucnjem u vugla), vec je "re-kreiran" ili "imitiran" ili "ozivljen" od strane odela.
Zatim je sve to sjedinjeno sa u-principu-mrtvim alkatrazom, koji je na kraju postao covek-odelo aka covek-masina mesavina, Alkatraz-Prophet...sto mi je na kraju skroz ispravilo onaj ruzan osecaj da vodim nemustog lika...lik zapravo nije govorio jer je bio sheban nacisto...

Poslednja izmena:
Momci hvala na spoilerima.

a ljudi koliko cheatera sada na multiju to je abnormalno...

Mene mnogo nervira sto se uopste ne spominje Nomad. *** mogli su bar reci "pao je sa drveta i poginuo" ili bilo sta drugo!
Ocekujem njegov povratak u Crysis 3, i to kao vodja Aliena. :D

a ljudi koliko cheatera sada na multiju to je abnormalno...

Oce to kad se ne igra na retard konzolama. ;)

MP sa narodnjakom ce raditi samo jos nedelju dana :( ( do izlaska updejta ).

Au hvala vam, to mi je trebalo, mogi bi film da naprave iz tri dela, visokobudzetni, mozda bi postigao veliki uspeh

Vole bih da vidim trilogiju Crysis filmova većim delom odrađenu iz perspektive prvog lica (aka FPS scena iz Doom-a, samo mnogo kvalitetnije), sa sve cloackingom, bacakanjem ljudi, skakanjem i rušenjem pola Njujorka. Mogao bi Kameron da zameni Cevata, a Zimer da ostane (3D se podrazumeva). :D

Da, ali oce li u filmu biti DX11?:d

Btw, negde oko polovine igre me je pocelo smarati odelo, i njegovo bossy ponasanje. Idi tamo. Kriticna pretnja. Takticke opcije...oladi bre...

I bas su se za tu caku uhvatili, odelo se ponasa kao da je glavni lik, ono sto mu kazu da uradi, ono kaze meni da uradim...a onda "Get up marine", "enough of this shit". Fin twist po meni :D

Poslednja izmena:
Sto spoemnu ovaj film, sad ce more offtopica a la "svarc da glumi Nomada".
Ozbiljno briste ovo, da se pise o igri.

:D

Kad smo vec tu, po meni jedino Rec 2 ima najbolju atmosferu neke horor igre i to fps-a.

Btw, jel se nekome desavalo da neki delovi terena ili objekata budu sivo-beli, kao da fale shederi na tom mestu? Kad izadjem iz igre i ponovo udjem oni nestanu...

Jok. Mada smo davno apsolvirali da je tebi komp u raspadu:D

Apsolvirajte vi sta hocete, mene za sad xp dobro sluzi. :D Ove dizajn flaws su tu cisto da kazem da ima jos neki bug sem flickera blura, tj. da budem njihov posten nalazac. :D

Garantujem da su Psycho-a ostavili za warhead verziju crysis 2 ili za crysis 3 :d
A Crysis film.. pa zasto da ne :d A Psycho je Jason Statham u najavi :-devil-:

nex, hvala za ona graficka podesavanja, sad cu da probam samo. A posle ponovo instaliram ''bezubu'' verziju i ako tu ne budem mogao da nastavim sa misijama zbog onog iskakanja, zbogom crysis 2..
probao na xtreme sa editovanim bloom itd ali imam 28 fps prosek, onako od oka tako da nista od ovoga do 5850.

Poslednja izmena:
Jezik pregrizli svi koji ste spomenuli Crysis film ! :p
Pogledajte samo onaj crap od filma Farcry, ono je .... ne moze se opisati bez jedno 10 socnih psovki.

Informacija za DX11 patch:

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=15962

No patch was ever confirmed, I have no idea why this website even posted such information. This thread is locked just the same as the others for trying to spread inaccurate information. When there are any big announcements regarding Crysis 2 they will be posted on MyCrysis, if you read something about a patch for example, but don't see it on MyCrysis.com, then it isn't genuine.

:mad:
au covece.. instalirao sam ''novu'' verziju, od cika toothless-a i opet ista stvar, posle one misije iskace iz igre :wall: kopirao sam stare sejvove, izgleda da je u njima problem. Ako bih krenuo ispocetka i opet mi se ovo desi mislim da bih razbio monitor.
Ja stvarno ne znam sta je ovo ! mislio sam da je do instalacije ali ne, komp se ne pregreva, da se pregreva imao bih probleme i inace ili dok sam igrao crysis po 1h+. jedino do sejvova ili do drajvera graficke koji su 10.8..

:mad:
au covece.. instalirao sam ''novu'' verziju, od cika toothless-a i opet ista stvar, posle one misije iskace iz igre :wall: kopirao sam stare sejvove, izgleda da je u njima problem. Ako bih krenuo ispocetka i opet mi se ovo desi mislim da bih razbio monitor.
Ja stvarno ne znam sta je ovo ! mislio sam da je do instalacije ali ne, komp se ne pregreva, da se pregreva imao bih probleme i inace ili dok sam igrao crysis po 1h+. jedino do sejvova ili do drajvera graficke koji su 10.8..

Neka ti neko uploaduje sejvove ko je preso, pa probaj.

@HSVstoned

Koja misija tj. dokle si stigao ?

Ja sam krenuo da obrnem jos jednom igru ali ovaj put na hard (ill sta vec pise) umesto na post human warrior. Inace sada mi je zabavnije, na PHW tezini cim me primete jedva zivu glavu izvucem ako uopste i izvucem, a na hard je bas opusteno te mogu laganije da se krecem i radim neke poteze koje ranije nisam smeo :D

Inace kada se krene iznova ostaju svi dodaci za oruzja i odelo otkljucani - barem je tako kod mene. Moguce je da ima veze i sa time na kojoj je tezine prvobitno predjena igra ?

semper fi or die 56, kada unistim onaj alienski :d brod, ama sve sam probao i ne vredi, izgleda da samo obaranje sistema moze da pomogne.
2 verzije igre, probao sa najnizim podesavanjima, downclock gpu na default, reinstalacije silne, kretao sam par misija pre da bih nekako izbegao taj sejv sa bagom.. poludeo sam !

Idi u
C-users-ime-saved games-crysis2
Pa u folderu savegames kako se zove najskorije kreiran fajl ?

sta sam sve probao vise mi je i muka a tek pocelo rokanje u igri :)
onu misiju sam napamet naucio, pegla mi se vise :)

a od juce kada mi je prvi put zakucala igra je ovaj, oko 5 pm

default_54_MadisonSquare_2031.meta

nikada mi se ovo nije desilo, slicne sitnice jesu ali sam resavao, tipa u far cry 2 da ne mogu da udjem u odredjenu kuci i to sam resio kretanjem misije pre ove..

Poslednja izmena:
uu tamo je zbrka totalna.. 26.03 12:38 pm poslednji sejv ? :trust:

sta sam sve probao vise mi je i muka a tek pocelo rokanje u igri :)
onu misiju sam napamet naucio, pegla mi se vise :)

cekaj, nije ovo poslednji sejv.. sad cu da vidim koji je

Nazivi checkpointa nemaju isti naziv kao u meniju (tu su nazivi misija)...ili da nadjes bas taj poslednji ispravni checkpoint pre crasha, pa da ti uploadujem taj i jos par - ili da ti neko sa boljim up-om uploaduje sve, pa da probas tako.

Nazad
Vrh Dno