Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Marli, za koga ti navijas ? Za Crytek ili za nase ljude koji pice sa narodnjakom ?

Covek je ogorceni borac protiv piraterije, ne znam cemu pitanje uopste.

sta sam sve probao vise mi je i muka a tek pocelo rokanje u igri :)
onu misiju sam napamet naucio, pegla mi se vise :)

a od juce kada mi je prvi put zakucala igra je ovaj, oko 5 pm

nikada mi se ovo nije desilo, slicne sitnice jesu ali sam resavao, tipa u far cry 2 da ne mogu da udjem u odredjenu kuci i to sam resio kretanjem misije pre ove..

Izbrisi/bekapuj sve sejvove sa imenima ovih iz arhive i ubaci ove moje

http://rapidshare.com/files/454842052/SaveGames.zip

Poslednja izmena:
pa nemam pojma.. ne mogu da se setim tacno kada je prsla igra prvi put ali na misiji koju sam pominjao..
pa mozda ne moraju svi da se uploaduju, moze neko ko ima jaci upld, sejvovi su oko 28Mb :d [ o cemu mi pricamu u srbiji 2011. :d, ko ce da uploaduje 28Mb :d]
mozda samo da mi dobaci neko par sejv fajlova pre semper fi or die ili odmah posle nje.

hvala nex :) ako radi onda.. ma nije mi realno da cu uspeti sta sam sve probao..

Poslednja izmena:
Hvala nex999 ! uspeo sam! ,)
hvala svima, skinuo sam i ocz sejvove za svaki slucaj :) znam da cu ovo igrati jos sat- sat ipo sada ali takav sam- morao sam da otkrijem sta ne valja tj da uspem :smoke:

ljudi, necete mi verovati ali ovde je nesto cudno u pitanju- pa ja sam poceo ovu misiju u subotu ujutru onako unezveren po dolasku iz grada :smoke: zato se i ne secam :trust:
keve mi, evo ova misija koja mi je kresovala na pocetku je misija koju sam igrao tada- kada dodjes na uzvisenje a glava LS se vidi u onoj vodi ! koliko se secam ovde sam odustao i otisao na pocinak :d samo ne znam zasto me je sutra vratilo par koraka nazad :trust: :d imam par ss u fraps folderu ove misije od subote izjutra !

bice izgleda ovde jos bagova ali hvala vam- sacuvali ste ovaj asus ftf :d
zezam se, ne bih se izivljavao u ova krizna vremena ali bih nasao neki ventil :smoke:

Poslednja izmena:
@HSVstoned

Preporucio bih ti da promenis drajver za graficku, recimo CCC 10.9 ili 10.10. (kod mene na 10.9 drajveru odlicno radi, gpu load @99% stalno). Ovo sve pod uslovom ako ti (ne daj Boze) zabaguje ponovo.

pa razmisljao sam ali ne znam da li cu opet morati da instaliram drajvere, stize 5850 u sredu pa nisam siguran da bi mogli samo tek tako da ostanu drajveri iako je nju amd gpu u pitanju.. svejedno, kada ona stigne instaliracu najnovije drajvere ako su ispeglani :)
imam neki osecaj da sve prsti u poslednjoj trecini igre, taman da dodatno ocovan cpu i msi 5850 iznesu taj teret bez seckanja ;)

E čoveče da igra ima texture ko iz keca bila bi 3x bolja! :d

Crytek bi bio lud da ne reaguje na ovo i ne izbaci bolje texture. Ako oni nece, legije fanove ce odraditi posao umesto njih.

Mada loshe ni ovo, makar TONA ljudi moze da igra igru veoma tecno i na prastarim masinama. Texure su jedno, ali bitnije je da su unapredili engine na ostalim poljima. Osvetljenje, image quality, shaderi, post processing, i opsta optimizovanost enginea.

Jedino sto bash fali je ili tesselacija ili Paralax Occlusion Mapping [sto je bilo prisutno u kecu]. Mozda to ubace sa dx11 patchom.
/prays

Poslednja izmena:
Crytek bi bio lud da ne reaguje na ovo i ne izbaci bolje texture. Ako oni nece, legije fanove ce odraditi posao umesto njih.

Mada loshe ni ovo, makar TONA ljudi moze da igra igru veoma tecno i na prastarim masinama. Texure su jedno, ali bitnije je da su unapredili engine na ostalim poljima. Osvetljenje, image quality, shaderi, post processing, i opsta optimizovanost enginea.

Nista tu nije optimizirano. Crysis 2 je jednostavno manje zahtjevan.

Zato i radi bolje.

black ops izgleda losije pa radi slicno ili gore, ovo je optimizovano.

Psycho i Nomad su verovatno zivi i zdravi (koliko je to moguce uz odelo na njima. ovo kazem zbog Propheta koji je rekao "dead men walking" za sve njih u odelu) i spremaju se za novu invaziju negde ili se vec bore sa nekim alienima, ali u svakom slucaju na drugom mestu. Jedino je Prophet bio bitan u Njujorku gradu jer je on pokupio alien DNK na ostrvu (samo on jer je jedini znao o cemu se zapravo radi. Ili bar delimicno) pa je morao da se vrati da bi Hargrieve zavrsio testove.
E sada o Prohetu i Alcatrazu. Moja najnovija teorija je sledeca :p
Odelo je neka vrsta zivog organizma sa vestackom inteligencijom koje stvara simbiozu sa nosiocem i malo po malo ostvaruje potpuno spajanje u jedan organizam. Ono sto je odelo, izmedju ostalog, trebalo da uradi je i da pronadje nacin da unisti vanzemaljce na nivou DNK. Videli smo kako se stvara mreza oko one celije i ispituje, a kasnije kako nova celija hvata ostale i preobrazava ih. Problem je bio sto za to nije bilo vremena jer je Prophet bio zarazen. Odelo moze da se izbori sa fizickim povredama, ali ne i sa virusom. Zbog toga je Prophetu trebalo novo telo koje nije zarazeno. Nasao je polu-mrtvog Alcatraza i resio da rizikuje. Prebacio je odelo na njega i ubio se. Posto je telo bilo u simbiozi sa Prophetom sacuvalo je njegov DNK sto je bilo dovoljno za neku vrstu kloniranja. Tako da je sada odelo postalo novi Prophet. Da li je novi Prophet preuzeo kontrolu nad Alcatrazovim telom ne znam. Mozda ce nastaviti kooperativno, a mozda se jedna jedinka izbori za dominaciju.
Sumirano: Pravi Prophet se ubio, a odelo postaje njegov klon (ili bar zbir njegovih secanja, iskistava, misli... Svega sto je Prophet kao osoba) kome je potreban Alcatraz (zivo telo) kao druga polovina simbioze.

Koliko mi je dobro sto nas je igra ovako ostavila da razmisljamo o cemu se uopste tacno radi. :)
Za jedan FPS odlicna prica.

Ne citam spojlere naravno ali kako igra odmice sve sam ubedjeniji da je prica odlicna za jedan fps u 2011. :)

Koliko mi je dobro sto nas je igra ovako ostavila da razmisljamo o cemu se uopste tacno radi. :)
Za jedan FPS odlicna prica.

Evo dodjoh do pola recimo, idem polako a blage veze nemam o cemu se radi ... jer me ni ne zanima. Mozda u sledecem prelazanju...
Gustiram lagano na 3em nivou, a posle opet na post human. Iako je dosta linerano, moze bas lepo da se uziva u igri, vise nego u Black Ops recimo.
Sigurno ce se pojaviti i neki expansion packovi, dodatne misije etc
Bas su ovi iz Cryteka mogli da igru naprave duplo vecom, gde bi drugi deo bile recimo full teksture, pa ko voli/moze neka ga.
btw, lepo si nam rekao da ne drobimo dok se igra iscekivala, i dok malo ne odmaknemo.

@Oki
Vama smo mi koji imamo narodnu verziju, a ne paid.

Poslednja izmena:
Au kakvo rostiljanje !!! ,) :smoke:
Kakva misija, igram na veteran i ''pao'' sam posle dobrih 20 min prstanja.. ne mogu vise, sutra nastavljam :)

ovo ni u filmovima nije vidjeno a jos kada ni u najvecem prstanju fps sa ovom konf ne opada ispod 35 e to je optimizacija ,)

Ispade da su konf od pre 2 god sasvim dovoljno za advanced/ very high na 1680rez. Dakle sa dx11, i5,i7 x4 itd [sto se tice igranja, ne video obrada itd] i dvoglavih grafickih od 400e su ''nam'' samo uzimali kes i mazali oci :laugh:

Hm, gamer ispade najslabije setovanje grafike u igri? Ja sam igru presao na gamer, tako mi bilo namesteno i odusevio sam se grafikom x) Vidim ja cudno meni sto to radi toliko dobro :d No, nije meni grafika bas toliko bitna ionako, vazno da je je dobar frame bio i da je bilo fluidno. Inace, koliko mi je bilo zanimljivo napucavanje sa ljudima toliko su me smorili alieni, Pogotovo kad bane ono veliko tronozno cudo, pa oko njega letaju oni ''obicni''. I jos ono na kraju kad sam morao da se bijem sa onima me kostalo zivaca :D

Skinite ovaj trainer, aktivirajte slow motion i uzivajte u akciji. Obavezno isprobajte bacanje aliena u slo-mo! :D
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crysis_2.shtml#Crysis 2 v1.1 (v1.1.0.0) +19 TRAINER

Jel radi uopste ovaj unlock nanosuit customization ? Pise da se aktivira na "divide". Jel to "/" ? Probao sam svasta ali mi ne otkljucava nista ..takodje sam probao i num1 sto stoji pored tog "divide", i cuje se u igri "on" ali opet nista ..

Meni su bas ljudi bili tezak smor - glupi su ko noc i imaju samo puske. Sa druge strane alieni su bili daleko izazovniji - brzi su, skacu i krecu se po vertikali, i sto ih najvise razdvaja od cell orangutana je to da pored puca imaju i melee oruzije, koje vrlo rado koriste. Takodje me je odusevilo kako igra dobro radi na mojoj masini. Presao sam igru sa advanced podesavanja i igra je samo par puta padala ispod 25 FPS. Mislim da su mogli bez problema staviti 9600GT kao minimum, 8800GT pa navise zvacu advanced bez vecih problema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno