Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Videcete zadnja lvl na veteran, ima da se oznojite. Nije lako ni na normal tezini.

Ja sebe ne mogu da nateram da igram SP bar ne do 5. aprila kad uzimam 5670-icu, MP i nekako navikao sam, al SP, nikako.

pa dobro, na njih sam i mislio, na cell.
ja sam se vec oznojio jedared jer sam ocekivao ammo suplajs :d i rostiljao sam po onim bubama :d -a onda naleteo na one aliene sa min municije ali sam se spasao bombama :smoke:

smara zestoko sto nisu odradili jos ''voice'' semplova i za cell i za aliene, postaje monotono vec a i dijalozi cell mentola su uzas, pobijem sve na 20m od nekog lika i zastekam se i on ''sve je ok, lazna uzbuna'' :d :laugh: :wall: :crash: :smoke:

uu ima da ti svane sa 5670 ako imas 19'' monitor racunaj na advanced na max rezoluciji.

a ja u sredu uzimam 5850, mogao sam i ja da sacekam ali ide ispitni rok a i sve lepse vreme od srede ;)

Poslednja izmena:
Ljudi usao sam na divlje u multi ali nece da mi udje u igru stalno kao ceka se na jos 5? Ps username igor88bg

skroz je ok ovo. a posebno je ok što 8800 gtx gura sasvim pristojno vremenu unatoč.
neću je požderati u jednom danu, neka traje...
za sad sam i s ai-em skroz zadovoljan
i iako nije pusti otok sa totalnom slobodom, nije da nema slobode
a i ona sloboda na otoku je bila dosta isprazna jer i nije bilo baš što da se radi u toj slobodi
osim tiiimbeeeeerrrr drveća, razbacivanja kokoški i morskih rakova :D
sve u svemu, palac gore

Pa meni non-stop izbacuje da je serial iskoriscen ma sta ukucao.. sta da radim? ima li neko slican problem ?

pa dobro, na njih sam i mislio, na cell.
ja sam se vec oznojio jedared jer sam ocekivao ammo suplajs :d i rostiljao sam po onim bubama :d -a onda naleteo na one aliene sa min municije ali sam se spasao bombama :smoke:

smara zestoko sto nisu odradili jos ''voice'' semplova i za cell i za aliene, postaje monotono vec a i dijalozi cell mentola su uzas, pobijem sve na 20m od nekog lika i zastekam se i on ''sve je ok, lazna uzbuna'' :d :laugh: :wall: :crash: :smoke:

uu ima da ti svane sa 5670 ako imas 19'' monitor racunaj na advanced na max rezoluciji.

a ja u sredu uzimam 5850, mogao sam i ja da sacekam ali ide ispitni rok a i sve lepse vreme od srede ;)
Zapravo imam 17'' monitor.

Da, stvaaaarno smara...umesto da su im ubacili aranzman iz neke sekspirove knjige pa da ih slusas satima dok kakis u zbunju, oni ovako...stvarno katastrofa
Sta sve jos moze da smara ljude u ovim igrama...? Lepo pripalis kolodjuti i uzivas.

I da stigao sam do misije nesto sa liftom u labaratoriji i porokam svaki helis ali brate gde je THA EXIT??? :-( Ps dodajete me pa da igramo Igor88bg

Izlaz ti je tamo gde je helis napravio rupu u zgradi, samo hop-la ...

Jedno je sigurno - bice Crysis 3 ;)

Nije loshe, mada nije ni preterano teshko na normal tezini. Jedini momenat gde sam se zaista malo namuchio je bash sam kraj, ali kada se provali taktika, ni to nije teshko. Sve u svemu, fina zabava, pricha je bolja nego u prvom delu - tj. bar je objashnjeno shta se deshava, shto je definitivni plus. Svidja mi se shto su zaista sve skoncentrisali na motivu nano suita, tj. ti i nano suit ste jedno i ne mozete da prezivite odvojeno.

Jel ste vi skontali kraj igre? :D Ja nisam 100% siguran s kim sam igrao celu igru. :)

Upravo zavrsio ..

Boga mi nije bas lako pred i na samom kraju - igrao sam od pocetka do kraja na post-human tezini. Dobra igra u svakom smislu, mada mi je prvi deo bio veci "hit" za svoje vreme. Inace bilo je tu i tamo nekih sitnijih bagova. Trenutno mogu da se setim npr. nekog lika sto je zabagovao pa mi ponavlja stalno nesto tipa "hurry Alcatraz, we don't have much time" kroz 2-3 checkpoint-a a ja ga uopste ni vidim vise ...takodje mi u jednom delu igre nije uopste registrovao ono sto se pokupi od ubijenih alien-a za nanosuit itd.

Za key samo promenite, stavite nesto drugo, to se i meni desavalo.
Stavite kombinaciju slova i brojeva tipa R4A5-8SD3 itd.
I mora da bude u formatu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Matori, ja za serijal stavio upravo ovo ''XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX'' i prihvatilo bez problema. WTF?!

Igri je potrebno jos patchovanja. Prvo zbog stalnih disconnectovanja posle 1-2 min sesije ne mogu da igram multi ko covek, a sad zbog ovog nano catalyst buga ne mogu drugi SP playthrough da odigram. Igra mi ispise da sam pokupio 100 nano catalysta a u apgrejd meniju stoji 0...

Da, stvaaaarno smara...umesto da su im ubacili aranzman iz neke sekspirove knjige pa da ih slusas satima dok kakis u zbunju, oni ovako...stvarno katastrofa
Sta sve jos moze da smara ljude u ovim igrama...? Lepo pripalis kolodjuti i uzivas.

u fazonu ja sam nex, moderator dezurni spustac dece koja nista ne znaju.. ma daj.
Ja ti lepo kazem da u prvim misijama dolazi do probijanja mozga jednolicnim ponavljanjem i urlanjem. A da ne govorim sto je retardirano odradjeno da bukvalno pred nekim cellom pobijes ostatak ekipe mu, cloak i on saopstava da je uzbuna lazna :d

dakle u mom postu je sve jasno, a slobodno pogresno tumaci i citiraj, znam da ti znaci prosipanje fora ;)

Nego, primetio sam da se nekada blur sam poveca, iz neobjasnjivih razloga a pre patha 1.1 toga nije bilo.

Poslednja izmena:
Kako me je obradovao ovaj multiplayer ( a vec sam poceo da skupljam pare :smoke:), jedino mi zao 160 k xp-a sto su "zaboravili" da sam imao, ovako ajde jovo nanovo. Jeste primetili da nano vision ima mnogo manji domet, u demou su se skoro na suprotnom kraju mape videli "toplotni odrazi", ovde vec na 30-ak metara jako tesko uocavas ili su svi vec otkljucali neka hladjenja na odelima?

Crysis 2 ima flickering / shimmering problem u DOF-u, jako nervira i NEMA rešenja za to. NE RADI se o flickeringu Crossfire sistema koji će biti brzo rešen (a postoji i workaround tako što se Crysis2 preimenuje u Bioshock). Ovo je ozbiljno i iritantno..

Kako me je obradovao ovaj multiplayer ( a vec sam poceo da skupljam pare :smoke:), jedino mi zao 160 k xp-a sto su "zaboravili" da sam imao, ovako ajde jovo nanovo. Jeste primetili da nano vision ima mnogo manji domet, u demou su se skoro na suprotnom kraju mape videli "toplotni odrazi", ovde vec na 30-ak metara jako tesko uocavas ili su svi vec otkljucali neka hladjenja na odelima?

Nope, ne možeš isključiti bloom a i da nano vision je dobio range of fire :D btw ako si zainteresovan za EADM ključ javi mi se na pm ali ne toliko povoljno kao do sada, na žalost (ne zbog mene) :)

Poslednja izmena:
Uspeo da pokrenem,meni uopste nije losa.I ovako dobre igrice slabo izlaze!

Gotovo, zavrshih na PHW tezhini za 7 i kusur sati. :)
Interesuje me hoce li biti custom mapa kao sto je bilo u C1? C1 remake u CE3 endzinu, to bih rado odigrao ponovo. :)

Prilozi

• Crysis2 2011-03-27 10-26-58-93.jpg
    Crysis2 2011-03-27 10-26-58-93.jpg
    127.1 KB · Pregleda: 106
Kao sto neko vec rece, nemam utisak da igram crysis. Da mi onaj halucinogeni glas u glavi ne govori Prophete, ne bih znao da ne igram Killzone. :D

@Rajke

Kako ti je radila igra, na kojim graf. podesavanjima, pitam zbog graficke da znam sta da ocekujem?:)

Ai je nazalost gluv za dogadjanja okolo...moze se raditi sve i svasta dok te AI ne primeti, sutirati kola, pucati iz topa...treba ovde jedan debeo patch da ispravi dosta stvari. A za ovo sam bas iznenadjen...Far Cry je imao one kamencice, Crysis je imao stosta za bacanje i odvracanje paznje, ovde AI ne reaguje na to uopste. I cesto se vraca u idle rutinu iako registruje da ih napadam i ubijam jednog po jednog.

Far cry i dalje ima ubedljivo najpametniji AI od svih krajtekovih igara.

Zavisi, FC botovi su bili ne-fer prema igracu jer su iz trka pucali ultraprecizno, videli kroz rastinje, detektovali igraca sa suludih razdaljina...i nisu bili preterano aktivni, tj nisu se mnogo kretali po nivou, a i nisu protiv sebe imali supermena koji moze da bude i nevidljiv:p U stvari, nisu imali mnogo situacija u kojim bi se zaglupeli.

Fin video

Gotovo, zavrshih na PHW tezhini za 7 i kusur sati. :)
Interesuje me hoce li biti custom mapa kao sto je bilo u C1? C1 remake u CE3 endzinu, to bih rado odigrao ponovo. :)

Ja sam na samom pocetku naleteo na kljuc od kola pored lesa zuta kutija znak radijacije, bas sam se pitao cemu sluzi.

Vrh Dno