Izgleda da je moguce resiti se zamuljane slike i imati ispeglane ivice:
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3930970&postcount=340
Ce da probam![]()
Zapravo imam 17'' monitor.pa dobro, na njih sam i mislio, na cell.
ja sam se vec oznojio jedared jer sam ocekivao ammo suplajs :d i rostiljao sam po onim bubama :d -a onda naleteo na one aliene sa min municije ali sam se spasao bombama :smoke:
smara zestoko sto nisu odradili jos ''voice'' semplova i za cell i za aliene, postaje monotono vec a i dijalozi cell mentola su uzas, pobijem sve na 20m od nekog lika i zastekam se i on ''sve je ok, lazna uzbuna'' :d :laugh: :wall: :crash: :smoke:
uu ima da ti svane sa 5670 ako imas 19'' monitor racunaj na advanced na max rezoluciji.
a ja u sredu uzimam 5850, mogao sam i ja da sacekam ali ide ispitni rok a i sve lepse vreme od srede![]()
smara zestoko sto nisu odradili jos ''voice'' semplova i za cell i za aliene, postaje monotono vec a i dijalozi cell mentola su uzas, pobijem sve na 20m od nekog lika i zastekam se i on ''sve je ok, lazna uzbuna'' :d :laugh: :wall: :crash: :smoke:
Problem je sto ne vidim nigde rupu i koji helis napravi 4 je doslo i na kraju neki zverski ubica koji probija zidove i taj me sroka :-DDDIzlaz ti je tamo gde je helis napravio rupu u zgradi, samo hop-la ...
Za key samo promenite, stavite nesto drugo, to se i meni desavalo.
Stavite kombinaciju slova i brojeva tipa R4A5-8SD3 itd.
I mora da bude u formatu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Da, stvaaaarno smara...umesto da su im ubacili aranzman iz neke sekspirove knjige pa da ih slusas satima dok kakis u zbunju, oni ovako...stvarno katastrofa
Sta sve jos moze da smara ljude u ovim igrama...? Lepo pripalis kolodjuti i uzivas.
Mene nervira shimmering u daljini na Radeonu. Probaću sa nekom NVIDIOM. Baš me živcira, ne mogu da igram...
Kako me je obradovao ovaj multiplayer ( a vec sam poceo da skupljam pare :smoke, jedino mi zao 160 k xp-a sto su "zaboravili" da sam imao, ovako ajde jovo nanovo. Jeste primetili da nano vision ima mnogo manji domet, u demou su se skoro na suprotnom kraju mape videli "toplotni odrazi", ovde vec na 30-ak metara jako tesko uocavas ili su svi vec otkljucali neka hladjenja na odelima?
Gotovo, zavrshih na PHW tezhini za 7 i kusur sati.
Interesuje me hoce li biti custom mapa kao sto je bilo u C1? C1 remake u CE3 endzinu, to bih rado odigrao ponovo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari