Idemo dalje. Zasto se voda ne sliva sa vizira nano kacige, kada pada po njoj? Sa ovakvim endzinom da imaju ove propuste, je ne dopustivo.
a sta donosi ovaj 1.1 patch osim mp ? igram pomalo i mrzi me da bekapujem sejvove itd zbog gluposti![]()
i ajde ako neko moze u 2 recenice, sta sve treba da se odradi da bi se lepo patchovalo na 1.1 ?
Nema to veze redovno mi je popaljeno 10 ak tabova koje inace ne gasim + msn ali koristim operuxD
pukla mi igra xD po prvi put, moguće zato što sam preko steama otvorio jedno 6 taba u web browseru![]()
mrzi me mnogo da klikcem misem :d ne za......m se, sve me mrzi danas, istondirao sam a smaranje mi je da patchujem ako se nista spec ne dobija.
a nesto mislim da ne bih opet mogao da krenem ovu igru ispocetka![]()
Izgleda da je moguce resiti se zamuljane slike i imati ispeglane ivice:
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3930970&postcount=340
Ce da probam![]()
Ova igra ima najbolji realtime GI ikad vidjen i to nema veze sa refleksijama (tj. fejkovanjem istih)
Refleksija sa GI-em imaju veze samo u offline renderima gde se fotoni zaista trejsiju. U game engine-u nemaju ama bas nikakvu konekciju sa aproksimacijom GI-a.
Evo patchovao sam, sejvovi ostali.
Meni ipak lepse zvuce ona graficka podesavanje, dosadilo mi vise high, very high itd.
Ali nista od MP jer su serveri puni a tamo gde mogu da upadnem izbacuje da se serial trenutno koristi/ ili je iskoriscen :d
Ako sam toliki baksuz da jedini ne mogu mp da igram onda do k bas![]()
Ja sam 2 puta ulazio, zadnji put na server na kojem je pisalo da je samo 1 igrac od 16, cim sam usao krece da ucitava partiju i server pun igraca. O ubacivanju prijatelja i da ne govorim, opet isto kao u DEMO-u, cim me prihvate, izgube se sa liste... Probaj ponovo da udjes na neki server, videcu i ja bas da vidim ***** li za serijski.
Jos jedan primjer Crysis 2 cubemap refleksije:
[YOUTUBE]xD5eIPFvzCI&feature[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari