Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

aman ljudi cega se vi igrate podesavanja ili ubijate te aliene...

Idemo dalje. Zasto se voda ne sliva sa vizira nano kacige, kada pada po njoj? Sa ovakvim endzinom da imaju ove propuste, je ne dopustivo.

Koga briga za vodu i vizir...realno.Jesi dao 1k evra za igru pa bas zelis takve sitnice?

Hvala za PM :)
Imam problem sa instalacijom 1.1 patcha, kaže da ne može da nađe instalaciju igre, a normalno je instalirana... samo nije preko steama, nego sa DVD-a...

originalni exe treba da imas (neizlecen) kad apdejtujes.zatim iskopiras lek

a sta donosi ovaj 1.1 patch osim mp ? igram pomalo i mrzi me da bekapujem sejvove itd zbog gluposti :)
i ajde ako neko moze u 2 recenice, sta sve treba da se odradi da bi se lepo patchovalo na 1.1 ?

a sta donosi ovaj 1.1 patch osim mp ? igram pomalo i mrzi me da bekapujem sejvove itd zbog gluposti :)
i ajde ako neko moze u 2 recenice, sta sve treba da se odradi da bi se lepo patchovalo na 1.1 ?

1. Unzip
2. Copy original exe to your crysis/bin32 directory
3. Run Update 1.1
4. Copy v1.1 cracked file to your game directory
5. Play the game

Hvala :) ali sta konkretno donosi ovaj patch? jel ai malo manje tup ? i da li ce mi sejvovi otici u pm ako ih ne bekapujem, samo patchujem? :D

Sta si se uplasio za sejvove, niko njih nece da dira, uradi kao sto rece Scyter i uzivaj!

mrzi me mnogo da klikcem misem :d ne za......m se, sve me mrzi danas, istondirao sam a smaranje mi je da patchujem ako se nista spec ne dobija.
a nesto mislim da ne bih opet mogao da krenem ovu igru ispocetka ;)

Poslednja izmena:
radeon drajveri imaju poneki bag sa nekim od opcija, ali radi kad se sve napuca na max... još samo kad bi neko uspeo da stavi POM mod :=

mrzi me mnogo da klikcem misem :d ne za......m se, sve me mrzi danas, istondirao sam a smaranje mi je da patchujem ako se nista spec ne dobija.
a nesto mislim da ne bih opet mogao da krenem ovu igru ispocetka ;)

Pa znas kako, odradi to ipak, multiplayer je keva, sad sam malo pikao na nekom serveru, prvi put na nekoj mapi, prava ludnica... Al kolju ovi klokovani, koje, razbicu ih sledeci put. xD

a sami su naštelovali grafička podešavanja...

Evo patchovao sam, sejvovi ostali.
Meni ipak lepse zvuce ona graficka podesavanje, dosadilo mi vise high, very high itd. :)
Ali nista od MP jer su serveri puni a tamo gde mogu da upadnem izbacuje da se serial trenutno koristi/ ili je iskoriscen :d
Ako sam toliki baksuz da jedini ne mogu mp da igram onda do k bas :)

:D

Naravno da ne. Ja ne znam sta ste zapeli sa tim dx11 patchom koji i kad bude izaso, pod uslovom da izadje, ima da unapredi igru da izgleda mozda za 5 posto bolje, a za performanse ce tek da se postavi pitanje kako ce da odradi.

Mene nervira shimmering u daljini na Radeonu. Probaću sa nekom NVIDIOM. Baš me živcira, ne mogu da igram...

Ova igra ima najbolji realtime GI ikad vidjen i to nema veze sa refleksijama (tj. fejkovanjem istih)

Real time GI = real time refleksija. To sto vidis u igri nije real time GI. Za nekog je ovo GI:

[YOUTUBE]c9Lyy8q2RzU[/YOUTUBE]

Refleksija sa GI-em imaju veze samo u offline renderima gde se fotoni zaista trejsiju. U game engine-u nemaju ama bas nikakvu konekciju sa aproksimacijom GI-a.

Raytracing. Daleka buducnost.

Jos jedan primjer Crysis 2 cubemap refleksije:

[YOUTUBE]xD5eIPFvzCI&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nisam rekao da je ovo pravi GI ali je trenutno najbolje komercijalno resenje. Procitaj na koji nacin dolaze do GI-a i videces da je to deeeeebelo uproscen photon maping. Radiosity i Raytrace su druga filozofija i siguran sam da to i sam znas...

Evo patchovao sam, sejvovi ostali.
Meni ipak lepse zvuce ona graficka podesavanje, dosadilo mi vise high, very high itd. :)
Ali nista od MP jer su serveri puni a tamo gde mogu da upadnem izbacuje da se serial trenutno koristi/ ili je iskoriscen :d
Ako sam toliki baksuz da jedini ne mogu mp da igram onda do k bas :)

Ja sam 2 puta ulazio, zadnji put na server na kojem je pisalo da je samo 1 igrac od 16, cim sam usao krece da ucitava partiju i server pun igraca. O ubacivanju prijatelja i da ne govorim, opet isto kao u DEMO-u, cim me prihvate, izgube se sa liste... Probaj ponovo da udjes na neki server, videcu i ja bas da vidim ***** li za serijski.

Ja sam 2 puta ulazio, zadnji put na server na kojem je pisalo da je samo 1 igrac od 16, cim sam usao krece da ucitava partiju i server pun igraca. O ubacivanju prijatelja i da ne govorim, opet isto kao u DEMO-u, cim me prihvate, izgube se sa liste... Probaj ponovo da udjes na neki server, videcu i ja bas da vidim ***** li za serijski.

Jeste tako je i meni,ili server full ili to za serijski,i onda sam isao na quick match (valjda tako pise) i uspeo sam.

Jos jedan primjer Crysis 2 cubemap refleksije:

[YOUTUBE]xD5eIPFvzCI&feature[/YOUTUBE]

Ovaj drugi sto si postovao je zapravo dosta zanimljiva situacija u igri posto sam dogurao do tog dela. Dotle sve refleksije za barice su bile strogo cubemaps, a za ovu scenu su zapravo koristili kombinaciju planarne i cubemap refleksije. Posto za real time refleksiju moze da se podesava nekoliko stvari kako bi se manje opterecivao sistem kao dokle ce da se renderuje od igraca i slicno, za ovu scenu su za ovaj centralni deo koristili real time jer nema previse stvari na samom tom centralnom delu. Za ostatak tj. udaljene objekte su koristili cubemap refleksije. Takodje mislim da CE3 za planarne refleksije ima mogucnost da koristi i volume dokle ce da se renderuje, u ovom slucaju bi to bilo do visine igraca, posto izgleda da je ova cubemap od reklame NY Police koji je na istom delu, ali na vecoj visini.
Jos jedna stvar koju su koristi za bolji rad je limitiranje frejmrejta, najbolje se vidi 0:00-0:01 na ovom vojniku kada krene da hoda pa ne prati dobro pokrete nogu, sto je posledica postavljanja manjeg FPS za limit.
Steta je ako su vec za ovu scenu ubacili i planarnu refleksiju sto barem za PC na max podesavanjima nije samo ona vec je i tu u kombinaciji sa cubemap.

Poslednja izmena:
Za key samo promenite, stavite nesto drugo, to se i meni desavalo.
Stavite kombinaciju slova i brojeva tipa R4A5-8SD3 itd.
I mora da bude u formatu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Ma ja sam se bre vrhunski nalupao za serial :) i ne vredi.
U pocetku je igra dosadnija malo, ali je dobra za razgledanje :d
Evo sad sam upao u rokanje i alieni umeju da budu bas za'ebani :) igram na veteran, marince sam ubijao kako sam hteo na ovoj tezini ali alien poneki ume bas da me prepadne :)

Nisu ono marinci ja mislim nego placenici oni, CELL valjda.

Vrh Dno