Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

E, koji su ovo gamepadashi zaposeli FPS PC temu :D.
Presao sam i ja BC1 na PS3, i igrao KZ2, sve je to lepo, cak sam se bio toliko navikao da sam u BC1 lesio sa snajperom, pricam o kampanji, al svejedno, to mi je bila prva FPS igra koju sam igrao na gamepadu, i navikao sam se.

Al prijatelji, kad uzmem BC2 i misha u ruke, na gamepad da se vratim, u PC igri, nikako.

miš je miš a vi uzmite vaše dzojstike pa se okačite o banderu s njima :D

xD

pukla mi igra xD po prvi put, moguće zato što sam preko steama otvorio jedno 6 taba u web browseru :D

Ja isto nisam voleo da igram FPS na gamepadu ali imao sam strasnu zelju da predjem Black i Killzone za PS2. Prvih par sati mi je bilo mucenje a kad sam se navikao ukapirao sam da je stvarno super. Potpuno je drugaciji osecaj nego misem i tastaturom, vise se uzivis u igru bas zato sto je teze.
potvrdjujem,bar za Black(savrsen fps za ps2)-brzo sam se bio adaptirao i kvalitetno se zabavio-jednom recju-ne biram

Sto se tice nacina igranja;Mis ili dzojped,svaki ima svoje cari.Samo pravim proficima je svedno sa cim ce da igraju.Ne moze da poredimo ko kako voli i igra ako nema na dzojpedu mnogo sati igranja kao npr.nas Bob Marli.Nije da ga falim ali pogledajte koliko samo ima sati igranja na KZ2 i mislim da je to dovoljno ne treba nista vise reci.Takodje imam i ja ps3 od prvih dana njenog izlaska i svedno mi na cemu igram,ali kao sto rekoh sve ima svoje cari.Konkretno meni:Lepsi je osecaj igrati na dzojpedu i to xbox-ovom,nekako mi najbolje lezi u ruci,mada ne potcenjujem i ps3 dzojped.Moram da priznam na misu sam bolje precizan sto jest jest.Zato sam naveo naseg Boba Marlija da se iskustvo sa raznim rekvizitima stice igranjem koje on ima i to nitko ne moze da tvrdi suprotno da nije tako.
Ne ulazim tko sta vise voli posto bi se tu stvorila odmah polemika.Ukusi su razliciti i kako sto sam rekao stvarno je potrebno mnogo vremena provesti za konzolama da bi umeo kvalitetno da se igras sa njima.Ja priznajem da nisam profi i ne mogu da budem kao Bob.
Eto to je neko moje vidjenje.Ima tu jos dosta kvalitetnih igraca da ne nabrajam,pa sam naveo Boba posto je stalno ovde.

pa jel igrate vi ili se samo tu dopisujete? :D od jučer nisam gledao i raspisali ste se, postova ko u priči.
ako može pomoć mala, trebam li patchati ovu "najjeftiniju" verziju igre? najbesplatniju, da se bolje izrazim :D
s obzirom koliko ste tu aktivni, opalit ću refresh 3 puta i očekujem odgovor ahahahaha

Odlicna igra! Ne znam koja me je ovoliko zabavila u poslednje vreme. Nakon ne tako obecavajuceg pocetka, svaki sledeci nivo je sve bolji. Uglavnom sam se fokusirao na cloack i stealth, pa sam veci deo poslednje trecine igre presao maltene bez ispraznjenog sarzera, ostavljajuci neprijatelje da tumaraju iza. :)

ja sam probao one tweekove za grafiku cisto da vidim kako je i nisam nesto odusevljen,sve u svemu zakon mi je onako kako je vec uradjeno,mislim zar to i nebi trebalo da bude najbolje?
inace igram na advanced i extra mi je sve :) posto neki gase bloom i sve,a to mi takodje daje čari bas izgleda super sa zamagljenjima malim itd itd

12 sati i 16 minuta. Nisam zurio i nisam istrazivao svaki detalj. U nekim delovima sam cekao i razmisljao kako i sta i trazio najbolju priliku za stealth killove. Nije lose sa obzirom da je ceo gameplay "idi od tacke A do tacke B", mada bih ipak voleo da je jos malo duza. Mozda probam da predjem jos jednom i pokupim sve one gluposti i jos jedan attachment koji mi je promakao (mada stvarno ne znam sta bi moglo da bude jer sam sve koristio. Mozda neki pistolj ili onaj pisljivi k-volt).

BTW sta je power mode? Vidim da je pomenuo neko, ali ja nisam radio nista slicno :D Samo cloak i armor.

@patch
Ne vidim razlog da se ne patchuje. Mislim da ne ukida nista. Trebalo bi samo da resi bugove i doda jos opcija. A i crack radi normalno sa 1.1

Poslednja izmena:
Sta sam vam svima rekao jos pre par dana?
Da je igra nevidjeno dobra zabava, upravo ono sto svaka igra i treba da bude. :)

Poslednja izmena:
W-T-F?!
Najnizi detalji su high, a i kad sa tweakerom stavim sve low, igra se vuce na 20fps-a?!
Koliko su samo kukali da C1 lose radi, pa ovo radi dva puta gore.

Zasto ne pecovati igru?Pitam zato sto sam jos na pocetku jer nisam imao vremena da igram,pa sta gubim ako pecujem?Ovako lako jos uvek krenem iz pocetka.
Covek je pitao,da li treba patch ...odgovor je ne :) e sad,ako si patch vec stavio,onda igraj :) radi i sa patchom

Crysis v1.1 Patch

Fixes:

*Fixed: Potential crash in D3D10
*Fixed: Orange boxes apearing when hispec savegame loaded into lowspec game.
*Fixed: Inconsistent damage dealt to vehicles when shot by LAW.
*Fixed: Reflection resolution on D3D10, MultiGPU reflection update fix
*Fixed: Memory leak with FSAA modes
*Fixed: Infinite ammo hacks.
*Fixed: Memory leak in D3D10 when switching screen modes
*Fixed: Muti optimizations
*Fixed: When player melees during gun raise animation, their gun will be in a permanantly raised position.
*Fixed: Crash when loading savegame with level exported recently by editor
*Fixed: Virtual keyboard does not function properly when a game pad is connected
*Fixed: Users can lose the ability to look around with the Right Stick
*Fixed: Setting screen resolution to "default" stops user from selecting last resolution
*Fixed: Bug when changing resolution in D3D10
*Fixed: Issues with Depth of field and water droplets in D3D10
*Fixed: Crash on NaN warning

Updates:

*Added: Motion Blur UI and V.SYNC UI options
*Optimized: Motion blur
*Optimized: FSAA (Full Scene Anti-Aliasing)
*Optimized sound id implementation
*Enabled VSync functionality in D3D10
*New benchmarking files for ice CPU benchmark.
*http/xmlrpc password protected remote control session
*Marked debug cvars as cheat
*F12 (screenshot) now works in restricted mode as well

Tweaks:

*Reduced LAW splash damage vs. infantry in PowerStruggle mode
*Slowed Rocket projectile speed down in MP slightly
*Disabled automatic turret bounding boxes on vehicles to prevent issues with LAW hit detection
*Reduced grenade explosion radius in multiplayer
*Clamped water tesselation to avoid cheating in MP
*MultiGPU improvements with depth map updates

Poslednja izmena:
Meni se igra jos pre 3-4 dana update-ovala na 1.1v. Da li treba da posebno skidam patch?

Jok, radi ovaj patch.

Hehehe, NE! Igra ti je vec na verziji 1.1, sam si rekao.:smash:

Pa jel moguce da samo ja imam high,very high i extreme podesavanja dok drugi imaju gamer, advanced i hardcore?

Hehehe, NE! Igra ti je vec na verziji 1.1, sam si rekao.:smash:

Mislio sam da je ovaj patch koji se zasebno pojavio drugaciji od onog koji se update-uje preko updater-a, ali nema neke logike da budu drugaciji.

MP mi radi, medjutim jos nema servera. Jel zna neko kada ce biti pusteni u rad?

Pa jel moguce da samo ja imam high,very high i extreme podesavanja dok drugi imaju gamer, advanced i hardcore?

Jel u pitanju original?

Poslednja izmena od urednika:
Aaa hvala :)

dobra igra, presao sam je u dahu... grafika odlicna, ali sam ocekivao bolje.. texture su stvarno negde bas bas lose. Igru bih pre nazvao Kompromajzis 2 :D pohvalno je sto je sjajno optimizovana, ali je zato AI.. pa nit smrdi nit mirise. Uglavnom, sve u svemu, ocekivao sam bolje imajuci u vidu koliko je prva kriza bila napredna i koliki se hype digao oko cele ove price. Igrao sam i multi demo i to mi je bilo super, ali mi se ne daje bas toliko para :) Odlican posao su uradili, ali.. steta! Moze bolje i to se vidi

Nazad
Vrh Dno