Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Prvi achievement na xboxu xD

clipboard02sk.png

Konacno sam saznao koja je pesma u "Be Fast" traileru :D
Gerry Owens - New York, New York

Pesma je u kompletu mogla da bude bolja, ali nije losa

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da se jos nije pojavio. Sta rade oni sa jednim povezanim okom ?

:S
pa šta očekuješ? Sutra je release date za NA područje, za evropu tek 25. e sada pitanje je šta će čekati, da li kao za većinu velikih naslova poslednji release date ili nešto drugo.

Odlepicu realno. Turiram masinu i cekam da ludilo pocne. Ajde vise ... BRE ! :wall:

Kupite original bre, sta ste se stisli! :p
Igra kida! :d
Pocetak je smor, posle totalno ludilo!

Pa i pocetak nije tolko smoran. Malo je laganiji da se priviknes na prejaku grafiku. Kasnije je igra bash vrhunska. :D :D :D Leaked verziju sam do pola presao, ostatak cuvam za full rls i dx11.

Ovaj sad dosao da pravi zazubice. Mozemo i mi na kutiji, ali je bolje sacekati pc verziju. Radim search svakih sat vremena da vidim da nije izasla par sati ranije :p
Sutra kad se probudim nadam se da ce me cekati prijatno iznenadjenje.

@daj hard
ti ces se nacekati jos vise nego mi.

Nije mi namera da bilo sta spoilujem, niti cu, samo da prenesem utiske iz igre.
Sad se lomim za sta da uzmem orginal, PC ili PS3. Na PC-u ne mogu da igram MP sigurno,a na PS3 bi i MP igrao, razlika u ceni je osetna. Koliko je Crysis 2 u Games-u ?

A zasto ne mozes da igras MP na PC-u?

pfffiuuuu....

pict-236.jpg

A zasto ne mozes da igras MP na PC-u?

Nisam odavno nista igrao od MP-a na PC. Probao sam BC2 multi, ali ne ide sa misem uopste. 10 puta bolje igram i gadjam sa gamepadom, *** navika.

Ali voleo bi da imam orginal za PC.

I jel izasao patch za dx11? Nemogu da skidam nista dok gledam GSL turnir. C2 ce morati da ceka. :)

:D

[YOUTUBE]jUMYn-MFHY4[/YOUTUBE]

Launch Trailer

[YOUTUBE]4_Ccbh5sIcI[/YOUTUBE]

Launch Trailer Remix

[YOUTUBE]LPnWrz63XkY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ROFL

Krenuo preload na steamu :)

Bice igranja vecheras!

@zerbah
kako veceras preko steama? za nase podrucje je 25.

@nenad
7.54gb je iso koji sam ja skinuo.

Ja nisam na nashem podruchiju...

In the meantime, izasao je i 1.1 patch.

Nadam se da ce ova finalna verzija biti manje zahtevna od demo-a,cisto da je nekako predjem na gamer podesavanjima...:trust:

Downloading CloneDVD, ~7.5gb.
Minus je svakako nedostatak DX11ke, ali dobro, videcemo sta ce od svega toga na kraju da ispadne :)

Samo prokomentarišem:
pokušaj registrovanja na mycrysis je stalno izbacivao grešku: password wrong (not equal) ... samo zato što sam naveo da sam iz Serbia and Montenegro ... čim sam promenio na Croatia sve je prošlo iz prve!

Koji kre-te-ni.

P.S.
Kada odem na Edit profile, pa podešavanje za državu ... cvrc, tamo uopšte nema Srbije (čak ni kao Serbia and Montenegro).

Poslednja izmena:
Btw ima Serbia and Montenegro

Ko uzima original neka mi se javi, možda možemo srediti nešto veoma povoljno, a i regrutujem za klan

A gde je to vidiš ?
35mlkrs.png

Vrh Dno