Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

uh kako je fono optomizovan ovaj demo,kad bi single player bio isti bilo bi fantasticno :D

Well, priča se po netu da je ovaj build stariji od one bete što je izašla pre 2 meseca, so možda bude još bolje optimizovano. Mene nervira jer mi nekada igra radi u 10fps manje nego što bi trebalo, nekada radi kako treba, apsolutno nema šablon po kome menja ponašanje :D

Ova demo verzija je duplo bolja od one bete,ne znam kad je sta odradjeno vremenski ali je daleko bolje odradjen demo,nema bagova skoro pa uopste :p samo da single bude na tom nivou i bice veselja

pesma?

znam da je obrada sinatre, ali ne znam koja verzija

Poslednja izmena:
izmenise press start u enter a i nisam imao vise problema sa logovanjem sa ovim patchom

nije to ta

mda, sad vidim, zvucnici su mi bili iskljuceni za vreme trejlera. Samo sam paste neciji komentar, pa sam odslusao okacenu obradu. Ona iz trejlera je ok. Inace, obradu je u originalu izvodila Liza Minnelli u istoimenom Scorsese-ovom filmu ...u al sam torma.

:p

Poslednja izmena:
Da, iskljucuje se, naravno. Lik je malko dramatizovao:p

Nisam pratio bas nesto detalje pa rekoh po ovom snimku da se ne iskljucuje haha.Bilo bi previse glupo...

Kao i u Crysis 1 ako si pod cloakom i opalis, cloak ce nestati i sva energija ce se potrostiti. Nije pametno pucati za vreme cloaka. :)

Poslednja izmena:
ako imas silencer mozes opaliti jednom da se ne iskljuci

Dozivek konacno i 7. dog tag bez pogibije, pozvah ceph gunship i sada ne znam da li on sam roka protivnike ili treba da mu nanisanim ili da ih neko oznaci na radaru ili moze nekako da se upravlja sa njim?

On sam šeta i ubija, malopre sam prizvao 3 komada, skor mi je bio 34:3

[YOUTUBE]ySWPxEYeNMg[/YOUTUBE]

Hvala u svakom slucaju na odgovoru , ali kada sam igrao demo verziju nije mi ni kocio ni zakucavao , par partija sam odigrao jednom bez problema tek posle mi izbaci da mi je pukla demo verzija . Videcu ipak kada bude izasla full verzija da li ce mi gurati comp . Jos jednom hvala i zaista mi je drago da postoji jedan ovakav forum u srbiji , sve pozdravljam .:) Ostajem optimista pa cu da probam kad docekam full verziju .

Interesantno je to sto sam god igrao na mom kompu nisam imao problema niti mi je zakucavao niti kocio a igrao sam shift 1 , dead space 2 , craysis 1 i warhead nfs hot pursuit , batman arkham , spiderman najnoviji . Kako je to onda moguce i tu su trazene dobre konfiguracije , a ja nisam imao problema .

Poslednja izmena od urednika:
Da li su produzili demo ( i dalje radi, a sada je vec svuda prosao 13. ) ? Da li ce ostati xp iz demoa ili se krece od 0 ?

verovatno se krece od 0 jer ovi preorder likovi dobijaju instant V level. Tu je i stvar drugacijeg rasporeda bodova za oruzja i upgrade kojih ce biti mnogo vise. ja recimo nikad ne bih otkljucao shotgun, ali jesam posto nije bilo niceg drugog.

To sam se i ja pitao, ******, a sinoć sam bio oko 900 na rang listi. Nabio sam preko 15h gameplay-a :/

meni otkako sam updateova demo vise nece da mi radi,pise nesto u stilu ne moze da prikaze "failed to instalize the GameStartup interface!"

Poslednja izmena:
PC gameplay...

[YOUTUBE]YJe4USS8cHs[/YOUTUBE]

Fino, slicno je prvom delu koji mi je bio odlican.

Pojavio se malocas u 'prodavnicama', medjutim za XBox.

Ma primetio sam i ja. Ali s obzirom da je release date i za xbox i za pc isti - 22.03. zaista mi nije jasno sto se prvo pojavila xbox verzija.

Vrh Dno