Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

ja uopste ne mogu da se ulogujem u igru

Ne kapiram ovo je cry engine 3 koji losije izgleda od cry engine 2, to mi nema logike

niko nije rekao da je lepsi. napravljen je iskljucivo zbog konzola, a zbog toga i kvalitet pati iako su ubedjivali da nece. ja licno mislim da ce pc verzija moci da se namesti da izgleda bar kao kec. iako jos "razmatraju" da li da omoguce napredne opcije

btw, jel igrate demo? ja sam dodao jedno desetak ljudi odavde, ali izgleda da je samo 5-6 prihvatilo (ili je doslo doo greske). i od tih ljudi nikoga ne vidjam online dok igram.

p.s. da preduhitrim nekoga ko bi mogao da pomene moj post da sam odustao od igre. dao sam joj jos jednu sansu i na silu stigao do 10 lvl i sada mi je malo prihvatljivija igra. mada me nece dzati dugo. pogotovo zvanicna verzija u kojoj ce se broj sati igranja odraziti na snagu igraca.

Poslednja izmena:
Kad je budu odradili u dx11 onda ce biti pravi 'graficki' naslednik keca.

Pa koliko je igara do sada uradjeno u dx 11-ici pa ni na sta ne lice. Evo ti primer, Metro. Zahtevna do bola a nesto nisam primetio da je lepsa od mase igara koje su radjene u dx10.

Metro jeste najzahtevnija igra, ali daleko da je graficki losa, mada se slazem da je nesrazmerno zahtevna u odnosu na kvalitet grafike.
A ovo za dx11 pecovanje za Krizu deluje logicki, da ne ispadne (opet) da najjaca high end karta ne moze da je izgura na max u recimo hd rezi.
28nm anyone ? :D

zasto ne mogu da se ulogujem u igru?

sve mu je pusteno

nope, sve odradio i nece ni dalje. skinuo sam i sa steam igru sve je isto. login vrti malo i vrati me na pocetak

Ako pokušavaš da se uloguješ sa mycrysis accountom ili gamespy nećeš uspeti, moraš da napraviš nov, meni se to dešava kada pokušavam da se logujem sa nekim accountom sa ta 2 sajta, login malo i vrati me na login screen

Ako nisi napravio nalog u samoj igri uradi to, ako jesi, onda nemam pojma, meni je ovo pomoglo, startujem računar bez ikakve zaštite, igram se i posle vratim i av i firewall

nece sa nalogom sa mycrysis.com, na gamespy sam podesio unique nickname, probam sa njim i evo sta dobijem (vidi attachs)

ako kreiram iz igre kaze mi da je email vec u upotrebi, naravno da jeste kada sam vec registrovan

edit: uspeo sam na create iz igre sa drugim emailom

Prilozi

• Crysis2Demo 2011-03-06 04-04-02-88.png
    Crysis2Demo 2011-03-06 04-04-02-88.png
    380.5 KB · Pregleda: 61
  • Crysis2Demo 2011-03-06 04-03-55-75.png
    Crysis2Demo 2011-03-06 04-03-55-75.png
    120.2 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
Aaa ti li si taj :D sada smo se igrali, morao sam da odem, ustajem rano, imam obaveze, igraćemo večeras :D ako si za, pusti ovde pm imam neki bfbc2 turnir posle toga sam slobodan.

Meni se cini da ce 2ka biti sve ukupno bolja igra tj. da sad nije u pitanju tech demo koji niko ne moze da pokrene nego radi na pristupacnima masinama.
Izgleda sasvim dobro i bitnije je gomila detalja nego par tekstura vanzemaljske rezolucije.

Dokle ćete više da širite nestine... To što ljudi imaju entitlement probleme pa moraju da igraju u trenutku izlaska sve na mega giga max u milion x milion je druga stvar.

Što se tiče toga koja će biti bolja igra, ja imam sasvim drugačiji utisak, no svakom svoje.

Poslednja izmena:
ok prvi utisci sto se tice mp-a

ocekivao sam bolji balance, cekanje da krene partija je glupo, u slucaju da se nadjes protiv tima koji ima nabudzeno sve zivo jako su male sanse da mozes da ubijes nesto

Dokle ćete više da širite nestine... To što ljudi imaju entitlement probleme pa moraju da igraju u trenutku izlaska sve na mega giga max u milion x milion je druga stvar.

Što se tiče toga koja će biti bolja igra, ja imam sasvim drugačiji utisak, no svakom svoje.

Prvi deo jednostavno jeste bio tech demo. Trebala je paklena masina da bi se igrao i to ne na mega giga max i tacka.
Ti se podseti sta je tad bilo aktuelno i kako je igra radila na prosecnoj masini.

Prvi deo igre dok nije dosao vanzemaljski nivo je bio totalno ok, prica normalno je bezveze ali po meni igra imala je dobar gameplay i cool je bilo se napucavati sa korejancima, za ovaj Crysis 2 sam totalno indiferentan

Prvi deo igre dok nije dosao vanzemaljski nivo je bio totalno ok, prica normalno je bezveze ali po meni igra imala je dobar gameplay i cool je bilo se napucavati sa korejancima, za ovaj Crysis 2 sam totalno indiferentan

Bas to, i meni se Crysis svidjao kod nisu uleteli vanzemaljci u pricu...napucavanje s vojnicima, lepa dzungla i plaza itd itd, ovaj drugi deo ce biti apoultno i poptuno razocaranje...ALI kao i obicno u posledjih par godina milioni dolara ulozenih od strane EA u kapanju ove igre ce se isplatiti i "hajp" stvoren oko ovog nastavka ce dovesti do toga da ce oni kojima je igra promasaj biti zigosani kao smaraci i hejteri...

Dugogodisnje gejming iskustvo i igranje Crysis prvog dela mi ne dozvoljava da ovaj demo nazovem nastavkom originalne igre, ovo je smece...

@Kimins, 2007 godine kad se igra pojavila 8800GT je imao svaki 100. gejmer u Srbiji, masa je jos imala AGP karte ili neke stare PCI-e, ja licno sam imao X1650pro pa 9600GT, igra je bila sok jer do tada je 7600GT picila sve igre, a 8600GTS je bila Bog...

Poslednja izmena:
Hm...

Posle vidjene bete reci cu da nikako ne moze da se poredi sa prvi delom, ali i dalje je odlicna igra. Ali odlicna. Crysis je bio takodje odlican, ali porediti 2 konceptualno razlicite igre je totalno bezveze. Igra definitivno nece biti nikakav promasaj, mislim hoce, jer uvek ce biti likova koji ce je porediti sa cod-om iako veze sa vezom nema sa njim, a i oni o poredjenju. :D

Prvi deo jednostavno jeste bio tech demo. Trebala je paklena masina da bi se igrao i to ne na mega giga max i tacka.
Ti se podseti sta je tad bilo aktuelno i kako je igra radila na prosecnoj masini.

Ja sam prvi deo igrao na prosečnoj mašini i na grafičkoj koja je tada koštala 60e na mediumu i radila mi je super u 1024x768, a izgledala je bolje od svih igara u to vreme. Na zahtevnost su kukali samo oni koji su doživljavali udar na ego kada nisu mogli da je poteraju na very high, popale sve efekte i dignu rezoluciju...

Kada se pojavio prvi deo igra ne medium je izgledala bolje od bilo čega tada, a 8800gt (g92) koji se pojavio ~mesec dana posle igre je za 200e omogućavao da se tera na dx9 max (bez AA) u 1280x1024...

Isti slučaj kao što sada ljudi kukaju na Metro, a kada se u njuemu pogasi par stavki koje ni ne postoje u 99,9% igara današnjice...

Poslednja izmena:
Ma svima je igra radila savrseno, a nema ko nije kukao na zahtevnost. 8800GT nije imao svako, a ispod toga nije ni vredelo.

Ja nisam kukao. Igra je bila sjajno optimizovana za ono što je pružala.

Zna li neko kako se narucuje napad onog svemirskog topa ili helikoptera?

P

10char

Pokusavam vec 1h da igram multi i nema sanse. 2-3 minuta od pocetka runde popijem disconnect... ovo vise nervira nego kad me ubiju sa ledja. :mad:

evo malopre sam instalirao ovaj mp demo,vise iz radoznalosti kako sama igra izgleda i kako ce mi raditi na mojoj masini.....vidim da mnogi imaju problema prilikom konekcije,ja sam kreirao lozinku i pasword i uleteo na neki server,sve to u roku par sekundi! :) vise sam leteo po nivoima razgledajuci grafiku,i meni je skroz ok,nista ja tu nebi diro! :) i svidja mi se kako radi, 1680x1050 hardcore uvek izmedju 40-60 fps,jako lepo,tecno.....ako i single player bude ovako radio,ja cu biti presrecan.....:)

Vrh Dno