Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

U meniju za custom class imas opciju da stavis na pusku attachmente (koje prvo otkljucas). I u partiji odaberes custom class i picis.
Hologram selektujes na 2, i ispalis ga iz puske. Zatim opet 2 da vratis na pucanje.
Treba malo uhodavanja, juce sam sve vreme pravio eksperimente...najbolje je kad hologram cucne, tad je neodoljiv mamac:d

Poslednja izmena:
Jel moguce da na 8800 GTS i E6750 radi glatko (Gamer)?
Ako ovakva zahtjevnost bude i na final igri bice super:)

Poslednja izmena:
Moguce je i bice ista ili za nijansu veca zahtevnost.

Zahtevnost bi trebalo da bude niza u odnosu na demo jer ce igra, nadajmo se, biti ispeglanija.

Tesko da moze da bude niza zahtevnost tom logikom, jedino ako ne mislis na multiplejer. Igra ce imati i teksture vece rezolucije, vece nivoe, AI i jos masu kojecega sto ce dodatno opteretiti hw u odnosu na ovaj demo.

Btw, friend lista ne radi uopste, svi ste mi nestali, a i kako nekoga prihvatim, on takodje nestane lol

Da, ebala ih friend lista, ja mislio da kad se povezemo u toj listi, da mozemo neki chat i odemo na isti server, po mogustvu prazan, napravimo ekipu, sacekamo da neko dodje i oderemo ih sve odredom, al nista od toga izgleda.

Poslednja izmena:
dodao sam sve koji su objavili svoj nick
ja sam twisted_mind_bg

E, al sve mogu da razumem, al da nema nase zastave, s!erem im se u igricu! :) Ja cim prihvatim nekog ko mi posalje zahtev, nestane? Verovatno neki bug.

I ja sam vas "obelezio", ja sam Njikolaj u igri.

Kad ja pokusam da se registrujem pise nema internet konekcije.U cemu je fora? Pomoc?

brisem ja igru. ne svidja mi se mp. dok ja naucim sve i dok po'vatam fazone i dok dobijem dovoljno upgrade-ova za normalnu igru vec ce i da me smori.

Sa IGN-a:

"Offered in the graphic menu tab are options for resolution, fullscreen, v-sync and system spec. The system spec option can be toggled between gamer, advanced and hardcore settings. So the question is, will these more limited options be present in the final version of the game? "

""We'll look at whether that's a possibility," said Nathan Camarillo, executive producer at Crytek. Right now Crytek is monitoring fan feedback and will determine later what might be able to change. "When we did the 360 demo, as an example, we looked at all the top line issues that everybody reported. We addressed a very high percentage of those. We will use this opportunity in the same way."

E ovo je vrh!

Znaci oni ce razmotriti da li ce omoguciti vise opcija za PC?

Imao sam 10 coveka, sada imam dvoje, zasto nestaju friends?

Dodajte me LUD00SAM000.

evo naleteh na cheatera....lik nas je skidao jednim hitom, bukvalno smo umirali cim smo se respawnovali. za 2min je imao 50 killa i partija je bila gotova.

I dalje tvrdim da je singleplayer dosta graficki bolji od MP-a. Jedva cekam DX11 mod. :D

A kako to?
Čudo da ništa ovi koji su se hvalili kako im igra leti u HC ništa nisu prokomentarisali one skrinove odozgo :D

A kako to?
Čudo da ništa ovi koji su se hvalili kako im igra leti u HC ništa nisu prokomentarisali one skrinove odozgo :D

Pa evo, skrinovi su ok:), licno nisam uporedjivao razlicita podesavanja, kad sam je prvi put upalio, samo stavio na HC i cepaj, inace igra hvata rezoluciju desktopa po default-u i to je to, svidelo mi se kako izgleda i nisam menjao. Sto kaze jedan od forumasha gore, videcemo SP kakav ce biti, MP je obicno u 90% igara graficki jednostavniji.

Jednostavniji samo po broju detalja na mapi i ništa više. I DieHard što je rekao, jedino će "bolje izgledati" jer će biti "valjda" day-1 dx11 patch, ako bude bilo u dx9, izgledaće isto, samo sa više detalja i vanzemaljcima na mapi a ne igrača.

Instalirao sam multi demo, odabrao server i usao, i igra nikako da krene. Bude nas po 10 u lobbiju igraci odlaze, dolaze i nikako da krene igra. Takodje jako cesto kad hocu da udjem na server koji je polu prazan i dobijem poruku server full? WTF? Jel zna neko u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Instalirao sam multi demo, odabrao server i usao, i igra nikako da krene. Bude nas po 10 u lobbiju igraci odlaze, dolaze i nikako da krene igra. Takodje jako cesto kad hocu da udjem na server koji je polu prazan i dobijem poruku server full? WTF? Jel zna neko u cemu je problem?

Kad udjes u lobi a gore nista ne odbrojava slobodno izadji jel igra nece krenuti,moras biti uporan kad trazis server jel su pretezno puni,i preporucio bih ti da u filterima odaberes evropske servere jel je ping oko 50-60.

geforce.com testirao Crysis 2 na nekoliko grafickih, pocevsi od 8800GT pa do GTX580 LINK

Poslednja izmena:
zapravo do 13.
The demo ends at 11:59PM Pacific Standard Time (PST) on Sunday, March 13th (Subject to change).

Vrh Dno