Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Pa jel ovi nekad čuli za sortiranje od A od Z :wall:

LOL!!!!!

Uzas ako je dobio samo 89... Ocene AAA naslova EA i Activision idu od 95 do 100, sve ispod je nerphivtaljivo upravnom odboru. Tj mainsteram AAA naslov treba da bude uzasan da dobije tako nisku ocenu, kao DA2 npr.

I briga me za review, gde su benchmarci.

Znam da je tesko docekati, ali strpite se jos malo ;)

Haha, Sydow cemu toliko insistiranje na dx11? Da se mi "pc-ovci" ne osetimo prevarenim? :)

Igra ionako u DX9 izgleda bolje od svih ovih "DX11" igara zajedno! :D

Ja wait 4 activation :)

wahad bre ti samo nadji proxy da aktiviras i onda pici

Pa ovo su sve problemi koje je imala i demo verzija. Ne mogu da verujem da ovo nisu stigli da ubace u final release.

Bas bi bila fora da skid*** ne moze da crackuje igru zato sto ni sami ne mogu da je pokrenu uz original

Mislim da im je to jedini način da izbegnu pirateriju :d

Mislim da te greske nisu slucajne... :)
Novi vid borbe protiv piraterije ? Izbacivanje delimicno nedovrsene verzije igre.

Mogu ovi u americi...dok ne instaliraju 1.1 patch, onda vise ne mogu:d

Cekao sam jako dugo ovu igru, ali sada sam na granici strpljenja. Ako se ne pojavi do kraja dana, kupujem original. Ako nista drugo, ovo ce biti prva original igra koju sam kupio u zivotu :)

Samo da ne bude kao za AC2 kada se i ovima sa originalom vise isplatilo da skinu crack da bi konacno igrali ko ljudi. Nije da je mene briga, ali nekako saosecam sa zrtvama.

Ako se ovako nastavi ja cu lepo da odigram na kutiji

ne vidiš što pišu ljudi s originalom?

Da, ali ako se ovo oduzi, pre ce igra biti dostupna za igranje sa originalom nego sa izlecenom verzijom.

S' obzirom da mi je grafika bitna dosta u igrama, inace ne bih ni sklapao ovakve komponente, veran sam i dalje PC-u. U drugom slucaju bez razmisljanja bih presao na kutiju.

pričekati... neće se pokvariti, samo će biti bolja...
naučilo me iskustvo...
sjetite se raznih stalkera i ostalih na koje smo žurili pa q.
ali hype je hype, zato je sve oprošteno
ali ovo im je veliki minus

Niti sam je ushiceno cekao, niti se lozim na prvi deo, koji me djavo terao da ulazim u ovu temu.. sada i na mene deluje opste iscekivanje :D

Vec treca strana sa glupostima koje treba citati i brisati.

Ko god nastavi da smara temu sa "izleceno" / "nije izleceno" ili da konstantno trazi ovde ono sto nije dozvoljeno pravilima foruma, dobija odmah poene. Ako ni to ne bude dovoljno, dobija i nagradni odmor.

Vrh Dno