Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Zato što su pustili kopije za xbox verziju ranije, bilo je o tome na netu

PC gameplay...

[YOUTUBE]YJe4USS8cHs[/YOUTUBE]

Au kako losh AI.. pa jel moguce??? Sta je bre ovo ???

Smorilo me za medalju.. ispada da ce se samo igrati multiplayer mode.. ovaj SP je toliko lak da je to strashno.. pazi ti baja koji pogleda "oklopno vozilo", ne krenu na njega nego ga cekaju da im on baci HE... hahahahahahah

pa njemu cloak ni ne treba jer su botovi - botardi.

Poslednja izmena:
Ko uzima original neka mi se javi na PM :)

Pa nije bas da ces moci kao Rambo da izletis i pobijes sve. Trebace malo i taktike. U stvari, zavisi od tezine. Pricao je onaj lik da u zavisnosti od tezine botovima treba vise ili manje vremena da reaguju. Verovatno na najvecoj tezini neces moci tek tako da se setas.
Do duse, primetio sam nekoliko gresaka koje mogu da smetaju. U nekoliko situacija su botovi trcali svojim putem kada ih je igrac ubio kao glinene golubove. Botovi pokusavaju da nadju neku takticku lokaciju u svakom momentu i moze se desiti da probaju da pretrce potpuno otvoren prostor da bi stigli do zaklona i poginu. Na svu srecu nece biti manjka neprijatelja tako da poneki glupan nece pokvariti utisak.

Pa ako moze Rambo u obicnoj siledziki, moze i ovaj Alkatraz u Nanosuit-u (i to 2.0). :D

Na snimku je neki laksi nivo tezine cim se vidi nisan.

Lik ladno pogleda iza zida, vidi da ide vehicle with mounted gun i seti se ..uhhh mogao bih da bacim granatu, i onda ne sklonivsi se baci granatu pod punom vatrom i skenja ih ... hhahahaahahhaa Ovi botovi nisu nista bolji od onih " zutih " iz prvog dela

10ehi.jpg

Crysis2%20hrdcre%201920.png

Crysis2%20hrdcre%201680.png

Igra se na Xboxu.
Iznenadjujuce dobro igra izgleda. Skroz novi standard za kutiju, kontam da je ovo neki High sa PC verzije u 720p rezoluciji sa nekim jadnim AA.
Na PC-u ce bolesno dobro da izgleda full verzija.
Sto se tice igre, kako odmice sve je bolja, pocetak je dosadan do bola, nemojte odustati.
Daleko je od Crysis keca, ali moze da se odigra. Bolje sigurno od karton opsova i slicnih skriptovanih shootera.

@BM

Pa to se videlo jos pre mesec dana u beti, a verujem da ima ljudi koji su i presli igru odavno. :D

Inace, za xbox su medium podesavanja.

Daj nam malo podrobnije objasnjenje o "skriptovanim shooterima". meni je barem ta vrsta shootera nepoznanica.

To ti je ona vrsta shootera kad neprijatelji iskacu ko sa trake, dok ne pretrcis taj deo mape,max retardirano.
Ovaj kartonski CoD serijal je najbolji primer za tu vrstu shootera.

Pa ako jeste medium odlicno izgleda.
Ja ne znam ko je mogao da predje onako bagoviti leaked betu ?

Ili da se igra odigra na maximum hard core godlike mode-u ili da se ne igra uopshte.. ono shto smo gore videli je smeshnije od toga kako nazivash karton ops-a.. kome nije, nema smisao za humor :d

Ili da se igra odigra na maximum hard core godlike mode-u ili da se ne igra uopshte.. ono shto smo gore videli je smeshnije od toga kako nazivash karton ops-a.. kome nije, nema smisao za humor :d

Pa igra je realno prelaka na onom drugom nivou tezine (dal solider se zove) i treba igrati na trecem lvl tezine na PC-u. Na Xboxu je teze nisaniti zbog gamepada pa zato nisam ni isao vecu tezinu.
Uostalom ovo je glupo preci na boxu pored moje masine. Cudi me da jos nema PC verzije....
Cekaj tebi je dobar Karton Ops ? :d

Ma meni je karton ops apsolutna razbibriga kada uletim u multiplayer.. single nisam igrao jer me takve igre ne interesuju u singleplayer mode-u...ali posle onog multiplayer-e u beti [ Crysis 2 jel te, to je tema :d ] nekako mega retardirani AI mi bash bash bode ochi...
Slazem se da je BO totalno smeshan u singleplayer-u i u multiplayer-u takodje [ plus sto kosta koliko koshta] ali ako njega igram kao razbibrigu pa kako bih igrao ovo??? Zatvorenih ochiju...mnogo mi se lako chini to je sve.. a poredjenja.. pa uvek ih ima...mada BO nema gde se ne poredi, kapiram da se mozhe porediti i sa pavlakom iz frizidera jer malte ne i odatle izlazi...

:wave:

Svaka ti cast kad mozes da igras ono s**** od Black Ops-a.
Ja sam CoD igre uvek opeglao samo SP, MP mi je jos od MW1 totalno retardiran.

Slazem i sa tim da je AI u Crysis 2 uzasan, posle onih fenomenalnih AI iz Farcry i Crysis 1 ovo je tezak samar za bilo kojeg igraca koji voli izazov.

Pa to je ono na sta bih dao akcenat... BO je kazem totalno druga prica.. hejt prica... ovu krizu brate cekamo fazon ne mozemo da ischekamo.. kada se samo setim kakvi su to hajpovi bili - wow next level shit ludilo... da bi dobili shta..AI koji te ceka da mu bacish HE..pa bolji su botovi u Unreal Tournament 3 ahah evo malopre sam igrao - odvalishe me hahahahahaha

Ne znam sta se desilo sa Crytekom, svaka nova igra im je sve gora i gora. Jel su neki ljudi napustili studio ili sta je u pitanju ?
Ne mogu da verujem da posle genijalne igre kao sto je Farcry, pa cak i Crysis 1 naprave ovako prosecnu igru.

Sad kad imaju endzin i poznato ime, mogu da COD-uju :D

Igra se na Xboxu.
Iznenadjujuce dobro igra izgleda. Skroz novi standard za kutiju, kontam da je ovo neki High sa PC verzije u 720p rezoluciji sa nekim jadnim AA.
Na PC-u ce bolesno dobro da izgleda full verzija.
Sto se tice igre, kako odmice sve je bolja, pocetak je dosadan do bola, nemojte odustati.
Daleko je od Crysis keca, ali moze da se odigra. Bolje sigurno od karton opsova i slicnih skriptovanih shootera.

...

Ne znam sta se desilo sa Crytekom, svaka nova igra im je sve gora i gora. Jel su neki ljudi napustili studio ili sta je u pitanju ?
Ne mogu da verujem da posle genijalne igre kao sto je Farcry, pa cak i Crysis 1 naprave ovako prosecnu igru.

I to sve za 20 minuta lol

Kako ko? Pa onaj ko je i do sada uzimao igre original. Onaj ko nije, nema te igre koja ce ga naterati da pocne. Sve ti je to samo do zasicenosti trzista ovakvim naslovima. Nekada i marketing moze da donese kontraefekat. Kad je nesto previse onda se ljudima zgadi ma kako dobro bilo. Videcemo brojke oko prodaje sa terena.

Aaaaaa, nemoj sad da lazes. Videli smo vreme kad si postovao :D

Ma igra on to sve u sesnaes' ... tj gomilanje postova ponekad prekine nekom igrom

Igrom na konzoli ili na pc-u ? Ahahah !

Nemam nameru da se raspravljam sa moderatorom, vi ste uvek u pravu. Inace se inbox puni warnovima.
Videces i sam kakava je igra kad izadje za PC.

Na konzolama je medium :) naćiću vam config file pa upoređujte. To nije nikakav high, ne zanosi se ;)

Vrh Dno