Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Igrao sam dvadesetak partija i za sada su mi utisci sledeci:

1. Gameplay - Call of Crysis - CoD + nanosuit. Mada, u sustini, svidja mi se
2. Grafika - Maximum console port - jeste da je demo, ali grafika je gora nego u Crysis 1, koji je igra od pre 4 godine, teksture su katastrofa, a prenaglaseni bloom i blur da ne pominjem, odmah sam ih ugasio
3. Leveling sistem mi je okej
4. Zvuk je dobar
5. Kontrole su dobre

meni mp demo ne radi i dalje... gubi konekciju nakoj 2 minuta igranja... tja

crysis kec je bio super jer i na osrednjim podesavanjima je izgledao lepse od svega ostalog u to vreme

Meni smeta njihovo etiketiranje endzina. Ovo je CryEngine 2 Console Edition, a ne CryEngine 3.

a sta tebi lepse zvuci?
1. "cackali smo cryengine 2 da bi lepo radio na konzolama"
2. "napravili smo potpuno novi engine koje ce, izmedju ostalog, sjajno raditi na konzolama"

Ovo pod 1

Poredjenje grafike Crysis Wars vs Crysis 2 demo multiplayer
4127__662x_vs_crysis_01.jpg

4131__662x_vs_crysis_05.jpg

http://www.gameblurb.net/more/versus/versus-crysis-wars-and-crysis-2-multiplayer-graphics-comparison-pc/

Poslednja izmena:
skinuo sam ovu demo verziju medjutim pise da mi ne podrzava graficku kartu 9400 gt znacili to da cu imati problema i sa ful verzijom sa grafickom ?

Hoces, demo je mali deo full verzije, a tvoja karta je preslaba za ovu igru, odnosno 95% novijih igara.

Jel igra ovaj demo jos neko sa core2duo masinom, iskustva ?

Sa tim procesorom na 3Ghz, sam igrao betu. Na hardcore je islo preko 30 fps-a. Znaci radice i kad izadje full.

Meni ovaj multi radi savršeno na 1024, dal vam zvuči glupo ne znam ali dobro se zabavljam :). Ali imam drugi problem, hteli smo filipenko i ja da igramo sada i ubacim ga u friend listu i on prihvati i sve ok i odjednom puf, nestane iz friend liste. Isto se desi i kad on meni pošalje zahtev :trust: . Jel neko zna možda u čemu je kvaka?

Meni ovaj multi radi savršeno na 1024, dal vam zvuči glupo ne znam ali dobro se zabavljam :). Ali imam drugi problem, hteli smo filipenko i ja da igramo sada i ubacim ga u friend listu i on prihvati i sve ok i odjednom puf, nestane iz friend liste. Isto se desi i kad on meni pošalje zahtev :trust: . Jel neko zna možda u čemu je kvaka?

.. i meni se to desava, svima se to desava. Nestaju prijetelji kad ih dodas, izgleda da nema resenja, osim da ih stalno dodajes.

Sa tim procesorom na 3Ghz, sam igrao betu. Na hardcore je islo preko 30 fps-a. Znaci radice i kad izadje full.

Jel multuplayer betu ili leak betu?

Leak beta je maksimalno na medium podesavanjima, i kod mene tu leti, ali multiplayer koci samo tako, to je verovatno zbog core2duo, pati se jadnik,..

a jel ste sigurni da vam nestanu ljudi iz liste? i ja sam mislio da mi se isto desilo, ali sam primetio da sam zapravo kliknuo na pisamce u gornjem levom uglu umesto na friends. odnosno ja sam otvorio inbox umesto liste prijatelja. ja i dalje imam nekih 7-8 ljudi (mada ih nikad ne vidjam online).
hajde da napravimo listu svih koji igraju da mozemo da se sastanemo ko ljudi.

evo liste onih koji su ostavili podatke
Twisted_Mind_BG
nex999
wahad
Sh0m1
BogdanSrbija
h4us
K00ma
LUD00SAM000
Njikolaj
enuazeal

Poslednja izmena:
Ja igram cesto ovaj MP, kad budete hteli, tu sam da igramo. Username mi je isti kao na forumu.

Jel se oglasavao Cevat, oce li biti nekih izmena u multiju za final ?

Moj nick je zero_srb.

Igra je OK, ali samo OK...
Verujem da će single player kampanja biti odlična. Što se tiče multija nadam se da će biti dobrih modova (kao što je MechWarrior: Living Legends za prvi deo), jer sam multiplayer mi je veoma repetativan i previše podseća na run&gun COD + nano odelo. Odigrao sam 20-30 mečeva i deinstalirao demo, jednostavno već posle 5 mečeva igrao sam na silu u nadi da će unlockovi učiniti multi zanimljivijim. Takođe ultra male mape + veoma mali broj igrača po meču su ogroman promašaj po meni, bar su za PC mogli da omoguće veće mape i više igrača...
Što se tiče tehničkog aspekta igre grafika je "korektna" (ipak je igra pravljena za konzole prvenstveno), zvuk je odličan, sam gameplay meni lično se ne sviđa ali verujem da će se velikoj većini dopasti, takođe frame rate je zakovan na 60FPS na mom računaru a verujem da radi sasvim korektno i na dosta slabijim mašinama (za ovo takođe možemo da zahvalimo optimizaciji za konzole).
Sve u svemu radujem se potencijalno dobroj singplayer kampanji i to je sve što očekujem od CRYSIS 2.

Poslednja izmena:
Dodjoh kuci u sred ovog demoa, 4 dana sam nekako izdrzao, danas probah na kucnoj masini i za divno cudo radi ( iako je cpu ispod navedenog minimuma ), Athlon64 3500+ @ 2.7, 2GB @ 492, 3850 512MB @ 770/2000, podesavanja gamer 1024x768, prosecni fps je oko 33 a min oko 18 ( merio frapsom nekoliko puta po 2 min rambo akcije, bez stajanja ).

Poslednja izmena:
Igra lepo radi na 1920x1200 (Moja mašina ).

I ja sam ostavio nick: Wahad

Imam 4 prijatelja, od toga samo sa jednim igram :D ova trojica nikada nisu tu.

Ja sam tu, ali sam stalno u cloack modu. :D

:D

Btw ja naručio, uzima još neko igru?

Moj nik je goksi pa možete me ubaciti ako hoćete, igram uveče najčešće.

Realno igrali ste sa nubovima, vidi im levele :D verovatno se pogubili po mapi i udarali u zidove. Ja sam sada napravio 29 ubistva od 50, *****izam ***, prso sam sa kojim sam retardima igrao...

[YOUTUBE]7Gj6fgnMvQw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno