Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

^Kroz dx9 moze da se provuce mnogo toga, mada npr. tweakovani Crysis na dx9 nije izgledao isto kao Crysis na dx10, pre svega zbog objektnog motion blur-a koji je radio kako treba na dx10.

Najbezveznije je sto nijedan real pc snimak za Crysis 2 nije izasao... sve snimci sa xbox-a...

Ali dobro, dok se ne proba nista ne moze da se zna.

Ma pustite tu minimalnu zahtevnost, to je obicno da radi u 1280x1024 na ~30tak FPS ..

A i recommended nije merodavan, i to je obicno sa "ne sve na high/max" i niko ne spominje rezoluciju ..

Ja mislim da igra nikako ne moze da bude manje zahtevna od prethodnih delova - a oni ni na najjacim kartama ne rade bas idealno na max setovanjima i full HD rezoluciji.

Ma pustite tu minimalnu zahtevnost, to je obicno da radi u 1280x1024 na ~30tak FPS ..

A i recommended nije merodavan, i to je obicno sa "ne sve na high/max" i niko ne spominje rezoluciju ..

Ja mislim da igra nikako ne moze da bude manje zahtevna od prethodnih delova - a oni ni na najjacim kartama ne rade bas idealno na max setovanjima i full HD rezoluciji.

A niko isto ne spominje koliko ce bolje izgledati od prvog dela ;)

Može i biće. Tj. sa ne-DX11 (ako ih bude uopšte) opcijama kojih nije bilo u prvom delu.

Prvi deo ima dosta problema sa iskorišćenosti CPU-a i brojem DrawPrimitives poziva.

Poslednja izmena:
"Super sniping - points"
"Frontal assault - points"
"Camping lika a baby ....no points" :D

Može i biće. Tj. sa ne-DX11 (ako ih bude uopšte) opcijama kojih nije bilo u prvom delu.

Prvi deo ima dosta problema sa iskorišćenosti CPU-a i brojem DrawPrimitives poziva.

Ja bez obzira na price ne verujem. Sto kazu zivi bili pa videli ..

Poslednja izmena:
Auh, guram se kod minimuma :d

Crytek president and creative director Cevat Yerli told Edge Magazine when asked about the PC version and whether it would be "dumbed down" due to having console versions being released alongside it like other games have in the past: "Yeah. Crysis 2 doesn't suffer from that, in my opinion – it's superior from every angle..."

Crytek: Crysis 2 PC pwns console versions

Smiri se, engine je mnogo optimizovaniji nego C1. Ako mozes da igras c1, onda ce ti c2 raditi bolje na istim podesavanjima. Intervju sa glavonjom Cevat Yerli-om:

Q: Part of the fear from gamers comes down to the hardware maturing while many of the games seem to regress: console control systems, FOVs, textures. PC gamers are just fed up of it.

A: Yeah. Crysis 2 doesn’t suffer from that, in my opinion – it’s superior from every angle. But this isn’t necessarily a game you can’t play today, or where you need another two years to max it out. That’s not the approach this time. Now, it’s more like we want to give you the best PC experience with current high-end equipment. So if you bought the last high-end graphics card, you’re going to get a blast out of it. Likewise, the minimum-spec experience will be of a far higher quality than Crysis was.
http://www.next-gen.biz/features/crysis-2-interview

Q: There was a bit of confusion over the source of the latest screenshots released. Which platform did they came from? PC?

A: I think they were a mix. There was one 360 and the others were PC. But honestly, the PC version hasn’t been shown off yet at all. They were rendered out of PC but at console settings. The PC settings aren’t being disclosed at all right now. We haven’t made any screenshots yet that show the PC settings.

Hmmm

crysis22011021108021991.png

Izgleda da dvojka pocinje slicno kao i kec:p

crysis22011021111320081.png

Neko uveliko igra dvojku (tj leakovani build)...

Crysis 2 Will Support Dedicated Servers

Poslednja izmena:
cak je i lako naci tu beta verziju, ali to ipak nije kompletna igra. ja cu cekati originalni izlazak ili bar leak originalne verzije.
mada moram priznati da nije lako cekati

Navodno je full igra procurela, tj singleplayer beta iz januara. HL2 all over again. Za koji sat ce se verovatno pojaviti brdo slika i videa...zato upozorenje unapred

- pazite na spojlere !

- BEZ PIRATERIJE, linkova, uputstava "gde ima" i sl.

- bez smaranja teme sa "za toliko mi stize" i sl.

Poslednja izmena:
Verovatno...a PC piraterija ce opet u centar paznje...

Low/Medium/High na GTX460 768mb

crysis22011021119504663.jpg

crysis22011021119492844.jpg

crysis22011021119485846.jpg

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]Wy9JPyKa3VY[/YOUTUBE]

Evo najboljeg snimka za sada, valjda ce preziveti moderator wrath.

DX9, high settings, i nema skoro nista od spoilera.
[youtube]wC8cs1StFak[/youtube]

Moze da se igra ali bagovito je do bola. Bolje je sacekati i ne igrati ovo.

odigrao nekih pola sata,ne verujem kako izgleda igra,10min nakon izlaska iz igre i dalje imam kez od uveta do uveta :D

prelepo...

Super igra rokanje rokanje i samo rokanje i radi super na hardcore 1280x1024 od 30 do 40 fps, na gamer uvek 60 fps bas leti na staroj 8800gt:D

Poslednja izmena:
Krdo bagova pogotovo sa zvukom, nije ni cudo sto je kao procurelo....to sa streamingom se i meni javlja.
Ne znam kako je kod vas, sve ispod 40 fps meni je u ovoj igri neigrivo, nekako mi laguje. Definitivno voli mnogo memorije na grabulji, nisu dzabe stavili minimum 512MB u specifikacijama.
Ne bih da dajem neki sud o igri, ipak je ovo poluproizvod

'Crysis 2 single-player to be 10 hours long'

Crytek's Nathan Camarillo, who is actively involved in the creation of the developer's upcoming FPS, Crysis 2, has released details on how long it will take you to get through the game's single-player mode. According to him, 10 hours will be needed to finish all of the levels and missions.

Krsh problema sa streamingom, fps mi je totalno inconsistent sa ATIjem. Plus oce oda puca na FMV sekvencama.

Vidi se da je Nvidija bila sponzor za igru.

Tragikomedija. Igras nezavrseni dev build i zalis se na pucanje, streaming i - kriva ti nvidija...:S: Mozda bi bio red da ti vrate pare:D

Ajde da probam da budem od pomoci - jesu li ti problemi sa streamingom nedostajuce teksture / objekti, pop-in ili nesto trece? Ako je lowres/hires pop-in, cerovatno ima u cfg fajlovima opet komanda r_texturestreaming koja to moze da resi.

Nazad
Vrh Dno