Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

zar ovo nije trebalo da izadje 22 februara? sad pise 22. mart

auuuu ima da se smorim dok izadje....

ionako nema sta da se igra -_-

Kontam, ono, pičim gradom i roštiljam elijene, kad se odjednom zacuje ''evo, zivim u Njujorku gradu zivim, radim, a i samo raAAAAaadim'...loool... tu bi me dobili def.

Proverena informacija je da na pocetku igre nemas nanosuit i da ga krades/dobijas posle uvoda igre. Verovatno ti onaj cica [izgleda je kreator odela] daje najnabudzeniju verziju suit-a.

A sta je s ona 2 lika iz originalne krize, onim nomadom i onim englezom?

onaj matori prica direktno "meni" da sam ja spas uz nanosuit. mislim da nece biti kradje.

Mozda te je taj matori i nagovorio da ga ukrades :d

Tako sam nesto citao, tj slusao u nekim ranijim preview-ovima. Iz nekog razloga si kao morao da provalis u crynet i maznes nanosuit 2 prototip pa te zato njihovi botovi jure. Mozda neko bolje upucen moze da nam otkrije vise detalja o samoj prici, ali u svakom slucaju nisu Koreanci, to je sigurno... a logika da su Koreanci jer su se oni rokali u prvom delu mi nikako nije jasna, s obzirom na kompletnu promenu geografske sredine. A ovo je i delimicni reboot fransize.

Evo, taze citat sa wikipedie:

"Players will play as "Alcatraz", a Green Beret, the new successor of "Nomad", from the first game, although there has been speculation that "Alcatraz" may just be Nomad's new codename to stay anonymous to Crynet.[citation needed] The protagonist gains ownership of the Nanosuit 2, but in doing so angers the manufacturers–Crynet Systems. As a consequence, Crynet Systems starts a manhunt for the player. The Nanosuit 2 gives players more freedom in their options of how to tackle situations on the battlefield. The aliens–which may be completely unrelated to the original game's aliens–have undergone a major redesigning, transforming the ancient, hovering, blue-glowing, techno-organic warriors from the first game into high-tech armored cyborg war machines that stalk the ravaged New York."

http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis_2

Sve u svemu, trejler razbija kako je dobro reziran, muzika je do yaya takodje... a to sto nekima smeta onaj smash u beton i gomila drugih, kako da ih nazovem "nerealnih" stvari, pa im je trejler zbog toga njesra, preporucio bih im da igraju armu, america's army i takve igre... ili jos bolje, neka se prijave u vojsku, gde ce da dozive pravu simulaciju. Ovo je ipak sci fi action igra, a ne simulacija zivota i ratovanja s vanzemaljcima u 2023. ili kojoj vec godini.

Jedino cega se licno realno pribojavam u vezi ove igre je moguci manjak nelinearnosti, koji je maltene izvestan, samo je pitanje u kolikoj meri ce to biti i kako ce uticati na celokupan dozivljaj igre i ocekivanja fanova prvog dela. Ali zato je tu mogucnost pentranja, kao i bum slide (jupi!), tako da ce se ovo sigurno cepati s uzivanjem, a da li ce nadmasiti prvi deo, tajm vil tel.

Poslednja izmena:
Navodno pojavice se roman koji ce opisivati dogadjaje izmedju 2 igre, ili novelizacija Crysis2 koja ce spominjati dosta dogadjaje izmedju igara.

Poslednja izmena:
Navodno pojavice se roman koji ce opisivati dogadjaje izmedju 2 igre, ili novelizacija Crysis2 koja ce spominjati dosta dogadjaje izmedju igara.

Hoce li to napisati Richard Morgan ili neki noname-imus :d? Cudi me da nece i strip i crtac da izbace. Verujem da ce uskoro neko da otkupi prava i na film, s obzirom po kakvim sve igrama su filmovi vec snimljeni...

Knjigu ce napisati Peter Watts, skroz solidan SF pisac. Inace on i morgan zajedno pisu scenario igre.

A Morgan bolje da se fokusira na novi Takeshi Kovach roman, cekam ga vec dugo... Trenutno se zabavlja sa nekom fantasy triologijom.

eh sto volim kad se igre povezuju preko knjiga i psp/iphone izdanja igara. bas mi lepo puca prsluk da citam knjigu. nemojte pogresno da shvatite, nisam neki seljo koji se gadi knjige. inace volim da citam, ali me ovaj zanr ne privlaci. razumem da hoce da izvuku jos vise profita, ali...

Kontam, ono, pičim gradom i roštiljam elijene, kad se odjednom zacuje ''evo, zivim u Njujorku gradu zivim, radim, a i samo raAAAAaadim'...loool... tu bi me dobili def.

***, zamalo da padnem sa stolice:D
Hahahaaaa:p

Ma svi bi pocrkali i bio bi game over, a u sledećem delu Ecremsis,pu,pu, daleko bilo...:p

Poslednja izmena:
A sta je s ona 2 lika iz originalne krize, onim nomadom i onim englezom?

koliko sam ja lično skontao, dvojka baš i nije nastavak na onu priču iz keca i warhead-a. jeste da su oni alieni bili iz praistorije pa je moguće da su ovi u dvojci evoluirane varijante, ali mi sve nekako deluje kao malo izmenjena priča da nekako nadoknade to što igre nije bilo na konzolama a takođe i to što nisu baš bili zadovoljni prodajom. zato su se sad potudili da naprave trash verziju na osnovu originalne priče koju će moći da igraju svi od momenta kad se pojavi u prodaji a ne par godina nakon izlaska :D
*** tako se meni čini, ne kažem da sam u pravu

Proverena informacija je da na pocetku igre nemas nanosuit i da ga krades/dobijas posle uvoda igre. Verovatno ti onaj cica [izgleda je kreator odela] daje najnabudzeniju verziju suit-a.

Nije valjda :)

P***e, kradu mi ideje :)

dugo se nisam ovako nasmejao hahahhaha moguce jer je skoro 3 ujutro :d

meni trejler obecava, tacno cemo igrati sto duze ovu igru...da uzivamo u svakom detaljuuu njujorku graaaaa aad uuuuuu

Poslednja izmena:
oj njujorku ubila te tama, sto dozvoli alien da vam vlada.

Sve elijen do elijena, kada stavim vizir krece treca smena :)

Samo da ga ne pomere za 22. april :(

Čisto me interesuje koliko puta brži hardver u PCu od onoj (hardver) koji ima X360 je potreban da izvuče taj frejmrejt u toj rezoluciji i detaljima. :( Niko se više ni ne seća Radeona X1900... a na X360 on gura Krizu2 bez štucanja.

Pa s obzirom da je prvi Crysis u medium detaljima radio fino i na HD2600XT, ne vidim zašto bi ovo bilo nešto specijalno zahtevno.

Evo za nevernike:
[youtube]2_s24K9aLmY[/youtube]
Crysis2 multi, 1080p, AA on, DX9, sve na High [ne na Very High], radi ko zmaj na starom GTX 260.

Kontam da ce demo doci isto sa max High podesavanjima, neverujem da ce stavljati najvece texture za download...

Kad treba da se pojavi demo za pc?

Pa u MP-u nema sanse da je ista grafika u kao u SP. Ovaj snimak je jako los i ne vidi se uopste kakva je grafika.
SP na PC-u bi trebao da izgleda vrhunski kao i kec.

crysis2x.png

Nema DX11?!Po ovom nebi trebalo da bude zahtevno!Ali koliko se kroz DX9 moze izvuci dobra grafika???

Pa kroz DX9 bi moglo da se izvuce dosta dobra grafika ako uzmemo u obzir referencu kakav je Warhead na Ethusiast.Takodje i kroz tweak kada se otkljuca Very Hi u Crysis .
Ako tom logikom budemo isli nade ima.Obzirom da sam pregledao neke trejlere nisam video neki pomak,cak mi je grafika dosta zamazana ,blurovana,teksture nisu toliko jasne u odnosu na oba prethodna dela.
Nebi voleo da to bude samo sminka.
Nisam siguran da ce biti ocaravajuce.Cekamo..

Vrh Dno