Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

COD na steroidima. Jedino sto mi se svidja je ono "ala Max Payne" klizanje i Cloak, sve ostalo je "meh". I bas iz inata ignorisu PC scenu!? Demo za XBOX. Zar nije bio MP demo za PS3 pre toga?

Meni je MP demo trejler totalno bezveze. Gameplay deluje kao da je pravljen za klince koje pale ti "akcioni" efekti/pokreti.
Meni ovo s'mozgom - veze nema :wc: :vomit:

Ne bih da zapocinjem neku VS temu, ali ne bih Djuka menjao za 3 Krajzisa 2, pogotovo posle trejlera... :)

Crytek president and creative director, Cevat Yerli, has spoken about their upcoming New York-based first person shooter and how the traditional PC version is actually benefiting from its multiplatform development.
“You have to understand that the budget for Crysis was much lower than for Crysis 2,” he says. “We could spend much more on Crysis 2 because we expected to sell more through multiplatform development.”
PC-only gamers feeling like the PS3 and Xbox 360 are hampering videogame development can at least rest easy with Crysis 2. “PC gamers will get a better game out of that, it isn’t just take, it’s also give,” says Yerli.
Indeed, although screenshots of the PC version are still elusive (it’s been all 360 so far) that platform will still see one worthy of the much more capable graphics cards and larger memory capacities, and that it won’t be hamstrung by ‘console control systems’:
“Crysis 2 doesn’t suffer from that, in my opinion,” he says. “It’s superior [to Crysis] from every angle.”

http://www.thesixthaxis.com/2011/01/22/crysis-2-better-on-pc-due-to-console-versions/

Benefit?

Prvi put vidim da je neko ovako nesto izjavio! A konkretnost mu je vrlina, uvijek bila :d

To je multiplejer trejler, demo ce biti samo za xbox

Lepo izreziran trejler. Ladno su pustili istu muziku kao iz poslednjeg Djukinog trejlera. Mada Djuki ova zika mnogo bolje stoji.

Benefit?

Prvi put vidim da je neko ovako nesto izjavio! A konkretnost mu je vrlina, uvijek bila :d

Bas tako. Nista mu ne verujem tek tako dok ne pokrenem igru. Nisu do sada omanuli, ali nisu ni pravili multiplatform naslove. Verujem da su endzin ispeglali da bude debelo skalabilan, a sto se tice kontrola i gejpleja, to je vec druga stvar. Ne uzbudjujem se nesto previse, jer ne verujem da ce bas tako da ga ukake... :wc: Ali nikad se ne zna...

Uh, lepo je što najzad šiklja krv na sve strane:D
Malo podseća na trejlere za BF2141, čudno kretanje ovih giliptera:D

heh ima dobrih fora, ne mogu da uporedim jer nisam igrao crysis 1 mp, ali vidi se da je akcija akcija akcija :) ono sladjovanje i pucanje deluje solidno bas, mada i onaj momenat preskakanja preko ograde je isto dobar

e sad sve ostalo balans, oruzja supermoci kako to funkcionise ne mogu da pretpostavim... jel neko igrao mp, kako uopste nevidljivost deluje u igri, meni izgleda op i stekacki :p

Multi ce biti skroz drugaciji u odnosu na keca...Pre je bilo vise igraca, mnooooogo vece mape sa vozilima i letelicama, a cloak i snajperisanje jeste bilo veoma eksploatisano. Ali i rape baze letelicama, OMG. Multi mi je u pocetku bio zanimljiv, imao je potencijala, zatim je stosta unapredjeno u Crysis Wars, ali opet je tu falilo kojecega, patio je od mnogih mana i bilo je onako, meh...nedovoljno da bi duze vreme igrao
Ovo sad sto pravi ex-Free Radical ce imati malo veze sa prethodnim multijem, bice ovde i gomile otkljucavanja, poencici, perkovi i sl. Verujem da ce biti bolje podrzan od strane developera (patchevi, sredjivanje balansa itd), ako nista drugo...

Poslednja izmena:
heh ima dobrih fora, ne mogu da uporedim jer nisam igrao crysis 1 mp, ali vidi se da je akcija akcija akcija :) ono sladjovanje i pucanje deluje solidno bas, mada i onaj momenat preskakanja preko ograde je isto dobar
Po meni je uklizavanje malo preterano, a mislim da ce Brink da ga nad***e po tom pitanju (ukljucujuci sve te animacije i mogucnosti kada su kretanje i pentranje u pitanju). :) Opet, ne mislim da je ovo lose i jedino me nervira ona Mighty Fist fora sa pesnicom kojom dize 5 neprijatelja u vazduh. :)

crysis-2-multiplayer-preview

crysis-2-video-preview

c2mpattackingcrashsite.jpg

c2mppowerslide.jpg

c2mpskyline.jpg

c2mpstealthkill.jpg

Poslednja izmena:
^^
Trebao si ove HD skrinove staviti u spoiler, za nas sa sporijom internet konekcijom...
Izgledaju ok... :p

Na ovom video snimku lik se krece i puca katastrofalno, ali rece da ima problema sa kontrolama na kutiji

Evo multiplayer snimka iz x360 mp bete:
[youtube]vpA9TRozIKo[/youtube]

danas pocinje testiranje za xbox. a ja imam glupave ispite.

Meni se ovaj mp uopšte ne sviđa, ali ponovo, it's just me

Pier 17 mapa

Skidam kapu za grafiku koju su izvukli na konzolama. Ovde mi se jedino ne svidja sto animacije pokojnika koji je popio melee udarac nekako kasne, pa igrac ima utisak da ga je promasio pa cesto udara jos jednom za svaki slucaj. :)

Mene bas podsjeca na MW2, malo sam probao MW2 MP i jako slicno kretanje, oruzje, ovaj red dot sight, a i na pocetku vidim ima radar jammer i airstrike, neke fore kao iz CoD-a.

Najjaci Crysis 2 beta snimak :D :D :D

[youtube]cubUeyQfHEE[/youtube]

I thought I could fly, but I couldn't lol koji lik :d

Crnac 100% :D

Hah, to je ladno onaj Trey4Life, a ja doziveh da on "recenzira" Crysis:D

At this time, Crytek & EA are glad to confirm that we'll be releasing a pre-launch Crysis 2 multiplayer demo on PC! Stay tuned for details.

http://twitter.com/Crysis

Jos jedan preview za multiplejer, ali sa pricom. Zanimljiv nacin su odabrali da eliminisu kamperaj

Vrh Dno