Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Staro jeste imalo vise atletski izgled, ovako zbog nabijenosti trupa se stice utisak kao da ima zdepaste noge.

2wbxsb7.jpg

http://www.crynetsystems.com/

Nanosuit 2 "brosura" ...

Da li je ovo Master Cheef obucen u crno i sa krivom kicmom?:)

Teaseri sa nanosuit sajta -

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aWEhonJ2xvg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aWEhonJ2xvg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE] [YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LawSLza6v-Q&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LawSLza6v-Q&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Hehe, meni je sve ovo sa Nanosuitom jako smesno :)
Ko da ce se sutra pojaviti u prodavnica pa da cemo kupovati odelo a ne igru.

Izgleda kao Tactician Helghasta iz Killzone 2. ,)

Ma jok, to se Nomad nakrk'o steroida, testosterona i ostalog sxanja, pa postao opasan:D
Kako će tek Sajko da izgleda?:p

Poslednja izmena:
Kako ne shvatate: Nomad i Sajko JESU mrsavi - jedan od preduslova za nosenje odela - posto, jel, unapredjuje sposobnosti vec agilnih vojnika. Zbog dela oko vrata, lica su im izgledala kao da su nabildovani (i odela, ocigledno) :) Sad, nanosuit2 omogucava da vojnik bude i fizicki napucan :)

Ma .*** ih nanosuit, dajte igru da vidimo, a telo svakako neprirodno izgleda....

Meni ova verzija ima mnogo vise smisla od prehodne bas zato sto je "deblje". Ne salju oni naucnike u borbu nego fizicki jako spremne ljude na to dodaj svu masineriju koja mora da se stavi na odelo i eto, dobijete bas ovo.

Baš je dizel. Trebali su samo u pozadini da puste 'Mirno spavaj nano'
party0031.gif
. Vidim već- klima, koža, airbag-ovi, španeri i kaiševi na 80.000 pređenih km...al se nalupetah...:banana:(in memoriam)

Meni ova verzija ima mnogo vise smisla od prehodne bas zato sto je "deblje". Ne salju oni naucnike u borbu nego fizicki jako spremne ljude na to dodaj svu masineriju koja mora da se stavi na odelo i eto, dobijete bas ovo.

Ma u američkoj vojsci sve "terminatori", bre treba neko ko je žilav i izdržljiv a ne neki naduvani:D
A odelo treba da olakša život toj mukici unutra, a ne da ga još i smara da ga optereti:)
Tako ja vidim stvari, lakše odelo, lakše se nosi, ovo je preglomazno:p

Prema pdf brošuri, N2 ima 20% veci kapacitet baterije a exoskelet je 30% jaci i duplo laksi :-devil-:

Poslednja izmena:
/\ Dang!!

Prema pdf brošuri, N2 ima 20% veci kapacitet baterije a exoskelet je 30% jaci i duplo laksi :-devil-:

Ja sam naručio 2 komada već, kontam da će brzo da se isplate:D
Jedva čekam da vidim neki trejler, ovo je sve lepo ali nije ništa konkretno.

Dal ce ubaciti neke nove mogucnosti odela bas me zanima...
Daj boze samo da odrade C2 da bude malo napetiji, fazon kao neki extra akcioni film (ili KZ2).
U C1 mi je nabolji deo dok se planina otvara, secam se da sam balavio kad sam gledao scenu, iako sam igrao na medium.

Hvala, ali NE hvala ;) ...

Po meni samo napucavanje da bude malo bolje (zato nisam završio prvi deo) i ne treba ništa više da dodaju, ni taj filmski šmek od 3 boje.

/\ +1

Prica o nanosuit 2, i neki detalji...

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tlF6m6oa38U&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tlF6m6oa38U&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

It's great to be here today and talk a little bit about Crysis 2. Development on the project is going great and we can't wait to share more of it with you in the near future.

When we first started the project, one of our biggest challenges was how to improve the nanosuit for Crysis 2. It's a very difficult thing to take what is the key and defining feature of your franchise and improve upon it, but the team was focused on doing exactly that. So, in order to build a bridge, game fiction or game universe, for Crysis world, we've spent a lot of time improving the fiction and the back story for Crysis universe. That brings us to Crynet Systems. Crynet Systems is the dominant technology provider to all the top military powers in our near-future world. It's easy to imagine, in the near future, how any top military power would be enticed and intrigued by any defense technology that would give you super-human strenght, increased agility or increased defensive capasity. You hear about stuff like this, sometimes, but you never hear about it on the news, but you know there are scientists all over the world researching similar technologies today. So, we took that approach when looking at what kind of features we would want to add to the nanosuit for Crysis 2. We asked ourselves: how would Crynet Systems, as a company, redefine their flagship product? How would they refine the suit modes, what defensive powers would they add? Could the suit itself move beyond just supporting the physical attributes of the soldier, and influence and possibly even control the soldier's mind. So, we did a lot of research on every feature we considered, and it starts to blur the line between science-fiction and reality, when you discover that, not only these technologies are plausible but they are also possible. So, with all that in mind, for the first time, we're really proud to reveal to all of you here in Cologne... Nanosuit 2.

[Nanosuit 2 trailer is shown]

So, believable science-fiction is one of the core values of Crysis 2, and hopefully today you guys will see how seriously we're taking this in the development of Crysis 2. Cevat has gone around behind stage and he should be over here at the sarcophagus which has a life-sized version of Nanosuit 2. So, I invite you all to go check out the nanosuit yourself. Go look at the attention to detail. Every line, every muscle, every bolt was heavily argued within the company and we're putting this kind of attention to detail in every aspect in the creation of Crysis 2. So, go check out the suit, visit the website crynetsystems.com, download the trailers we're releasing online today, get a copy of the brochure that we're handing out here and examine it for yourself.

Mnogo bre pucaju na nano suite, malo ubija osecaj prirode u igri, jer sva ona divota od grafike se oseca kao neki probni poligon za nano suit, a ne prirodno okruzenje.Po meni u Far Cry je nekako prijatniji osecaj dzungle, jer izmedju igraca i okoline stoji samo najobicnija puska, a ne neka plasticna cudesa od elektronike.Mada dobro po necemu je crysis jednostavno morao da se razlikuje od fc, ali zato za dogledno vreme bi trebao da se pojavi fc u crytek2 engin izdanju.
http://www.moddb.com/mods/project-far-cry1

Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem.
Meni je nanosuit takodje ubio igrivost. Sve je to lepo, sve te moci, ali koliko smo ih mi uopste koristili, osim kada se mora. Na poslednje 2 tezine, veoma je tesko raditi neke akrobacije, npr.max power, pa preskocis kola, pa max ovo ono. A i kada bi se vezbalo (ja jesam), opet sam se brzo smorilo. Max-imalno dosadi ;).

Pre neki dan instaliram ortaku FC1 (ima stariji racunar), i opet se odusevim, ono na 5 min koliko je dobra igra :).

Igra ne tera igraca da koristi bilo sta od svega toga (izuzev u delovima kad treba nesto da se preskoci). Ne moras koristiti nista od features-a u borbi, i igraj kako ti se svidja...Osim ako nekome smeta sto ne nosi havajsku kosulju? :)

Crytek posle crysis 2 igre, mora da ponudi nesto potpuno drugacije da bi i dalje bili intersantni, dosta je vise dzungle i ostrva.

Igra ne tera igraca da koristi bilo sta od svega toga (izuzev u delovima kad treba nesto da se preskoci). Ne moras koristiti nista od features-a u borbi, i igraj kako ti se svidja...Osim ako nekome smeta sto ne nosi havajsku kosulju? :)

Nece biti da je tako :) Danas ako nemas auto-heal, nisi u trendu izgleda? Ja bih recimo volio da su 70% Crysisa odradili da se igra bez nano-odijela. Ostatak igre odraditi sa alienima gdje odijelo i dolazi do izrazaja.

Ali onda bi morali da ubace mesni narezak:trust: ?

E vidis, mesni narezak uopce ne moras koristiti.

Piletina i posle toga kao poslastica orasi sa palmi.

Poslednja izmena:
Yup...moze i artefakt.

Crytek posle crysis 2 igre, mora da ponudi nesto potpuno drugacije da bi i dalje bili intersantni, dosta je vise dzungle i ostrva.

Baš sam to hteo da kažem, dosadi bre više džungla pa makar i zaleđena. Mislim da bi mnogo bolje bilo da se crysis 2 prebaci u urbaniji deo npr. njujork ili Jagodina!:d

Vrh Dno