Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

E daj prekini sa tim hejterskim fazonima! Sta ce ti to!??:trust:

Cuj Starac, ok mi je konstatacija da ti se ova igra ne dopada, ti svakako imas pravo na to kao i svako drugi, ali generalno svidelo se to nekome ovde ili ne, i to treba reci - Crysis u svojoj ogoljenoj formi koju nudi je skroz ok projekat vredan svake hvale i niko i nista ne moze da promeni tu cinjenicu! Zato je po meni besmisleno trositi vreme i energiju na ovakve i sl. komentare koje si ovde okacio... Mislim pazi, nemoj pogresno da me shvatis, ali ovo sto sam ti nabacio je trenutno realnost! Naravno ako te zanima moje misljenje, pa reci cu ti da ima tu elemenata koji se i meni licno ne dopadaju, i ja imam ideje sta bi i kako bi moglo tu jos da se doda ili oduzme, ali to u sustini nije bitno. Sta bi ja voleo i kako bi neko nesto voleo, je jedna u sustini vise nego hipoteticka prica kojoj ovde nema mesta previse... Znaci mogu da ispostujem necije svidja mi se ili ne, ali nista dalje od toga kada je rec o mega projektima kakav je recimo ovaj i za koji se jos moze reci i da je u mnogo cemu referentan...

Ovde se radi o modernoj pucacini koja je maksimalno usminkana i tu nema mesta mnogo emocijama i ostalim slicnim Master Chif zezalicama koje si gore okacio. Sto se mene tice, to pitanje ko god da ga je postavio, je totalni promasaj!?! A evo i zasto... Ova igra ti je kao voznja nekim space automobilom koji jos uvek nije izmisljen i koji treba da ti obezbedi pre svega izvestan vizuelni uzitak i dobru zabavu, i u tome je ceo vic. Prihvati to vec jednom i poceces da uzivas u ovakvoj i slicnim igrama, (koliko vidim Epic uveliko radi na necem slicnom, a bice toga jos...)... ili to ili izaberi nesto drugo sta ti se vise svidja...

Ne zelim da zvucim grubo lafe, ali video igre nisu isto sto i recimo film, gledano iz edukativno/stvaralackog aspekta. Film je pre svega 7 umetnost i grana industrije koja ima 100 godisnju tradiciju, gde je pitanje kinte sporedna stvar kada je rec o mega projektima (znaci para ima da preliva), a video igre ce to mozda tek jednog dana postati... Za sada je to samo dobra zabava, koja se sa razvojem novih tehnologija i po mogucnostima pre svega odnosno visetrukim potencijalima uoblicuje u nesto sto ce jednoga dana svakako biti konkretnije od puke zabave. Ali za sada je to - to, i zato cenim da ne treba traziti Hegela i Kanta u ovakvim projektima niti to ocekivati o istih... Naravno lepo je kada se pojavi poneka igra kao sto je svojevremeno to bio recimo Deus Ex koja pokriva i ovu oblast, ali ovakvi projekti su ekstremno retki, pa shodno tome smatram da je to ne realno ocekivati. A narocito to vazi za situacije, kada na igri radi tim koji je prvenstveno orijentisan pracenju i razvoju najnovijih tehnologija u ovoj oblasti! Nekako mi se cini da takvi timovi jos uvek nemaju vremena da se bave previse ostalim elementima. Naravno to ce se svakako desiti jednoga dana ali tek kada ova grana industrije postane jos malo bogatija i razvijenija a same video igre promene osnovni koncept i formu odnosno ponude vise mogucnosti (emotivno edukativne) i generalno uznapreduju po pitanju audio-vizuelnog iskustva do foto realisticnog (holografskog), sto cenim da nece jos dugo da se desi na tvoju i moju zalost, heh! ,)

Pozdrav :wave:

Hejterski fazoni :) Vlado, mene mrznja uopce ne zanima, u pravom smislu rijeci ;)

Ostatak necu komentirati :)

Sto se mene tice mogu ga odraditi kako i Simse :) Jos kad vidim da su se uortacili sa M$-om:

http://e3.gamespot.com/story/6265408/microsoft-partners-with-crytek-for-360-exclusive

Ma dobro de, sve je stvar novca na ovoj planeti. Šta da radimo? Ja sam FPS zaluđenik i zaista volim i crysis, halo i stalker, sve na svoj način, pa i hl2, doom3 već malo manje,far cry mnogo više:D
Crysis 2 izgleda sve bolje, počinjem da verujem da će biti odlična igra, kako grafički, tako i po gayplayu:D
A bio sam skeptik.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZeCgUzLzrZo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZeCgUzLzrZo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

I naravno cover mehanika. I crosshair od pola ekrana zato sto nisanis gamepadom. Kao sto se moglo i ocekivati.

Kapiram da će biti nivoa težine gde toga neće biti. Kao što si u Crysis-u na easy imao ono highlight-ovanje neprijatelja, a na najvećem nivou težine nemaš ni crosshair.

Jel ima nekih podataka koliko ce biti zahtevno?
Kontam bez x4 ili quad nema igranja :crash:

Naravno da je ocaj, kad se igra sa god mode i plus svim onim easy lvl pomocima...plus sto kad se tako opusteno skakuce kroz (ne bas prostran) nivo mogu da se vide neke gluposti i Ai koji se ne snalazi najbolje...Ovo je Alpha verzija i (nadam se da) nece biti ovako u konacnoj igri...

Ti onda ocigledno znas nesto sto ja ne znam...

Naravno da je ocaj, kad se igra sa god mode i plus svim onim easy lvl pomocima...plus sto kad se tako opusteno skakuce kroz (ne bas prostran) nivo mogu da se vide neke gluposti i Ai koji se ne snalazi najbolje...Ovo je Alpha verzija i (nadam se da) nece biti ovako u konacnoj igri...

Od ovoga, što se gameplay-a tiče, ubeđen sam, bolje neće biti, bez obzira da li je god mode ili goddess mode ili ultra real mode. Očajno je. Ovo je korak unazad što se gameplaya tiče.

Moguce. Ali kad bi recimo, na onom nosacu u prvom delu ukljucio god mode i easy tezinu i "odigrao" na dzojpedu dobio bi maltene identican rezultat.

Ako nista, potvrdjeno je da ce igra imati DX11 (jupiii) i ono bitnije - bice i Sandbox 3 u paketu.

Poslednja izmena:
Ti onda ocigledno znas nesto sto ja ne znam...
lol...vrlo moguce, isto kao sto ti verovatno znas neke stvari koje ja ne znam...

Zapravo, hocu da kazem da se mnogo nadas i da zvucis kao da ih pravdas: te nece mozda biti tako skriptovano, te bice mozda drugaciji GP, te mozda nece biti ''klaustrofobicno''(parafraziram)...U ovom slucaju, znam ono sto vidim... Ako se neki proizvod prezentuje, prezentuje se u najboljem svetlu, a ako su ovo neki high point-i, nisam nesto impresioniran... I alfa faza cega: dizajniranja nivo, gejmpleja,engine-a, ili ai? Sve je tu manje vise gotovo, mehanika igre se nece menjati nista bitnije, mislim da se polemisalo samo oko toga kolika ce biti energija odela i da li ce se moci kombinovati vise funkcija odela zajedno. Ono peekovanju u zaklonu ala COJ2 me je posebno odusevilo......NOT!!:D

Moguce. Ali kad bi recimo, na onom nosacu u prvom delu ukljucio god mode i easy tezinu i "odigrao" na dzojpedu dobio bi maltene identican rezultat.
:D

Poslednja izmena:
Realno svi Mi koji smo iole malo duze u gejmingu na PC-u znamo sta znaci kada se neki naslov portuje sa konzole ili kada se neki iskljucivo PC naslov pravi i za konzole...

Svi znamo sta se desi u ova dva slucaja, ali posto svako od nas voli Krizu i prelazio je par puta ne zelimo sebi da priznamo ono sto osecamo da ce se desiti...

Pogotovo kada se suska da ce zahtevnost biti manja nego u prvom delu, pa onda neko uleti sa pricom da je to grad da nema dubinu polja kao dzungla itd itd...

Videcemo u svakom slucaju ovi momci sto prave igru su zasluzili da "uzmu kintu" posle prvog dela, a logicno je da igru naprave i za konzolu da bi uzeli kintu jer svi znamo koliko procentualno manje piraterije ima ne konzolama u odnosu na PC.

Poslednja izmena:
Sve je prikazano za kutiju. Gde je gameplay iz pc verzije?

Sve je prikazano za kutiju. Gde je gameplay iz pc verzije?

Jedino sto je vezano za PC, a prikazano, je onaj 3D trejler (na prethodnoj strani, sa skakanjem na automobil) koji je realtime.
PC gameplay su obecali da ce prikazati u avgustu...

A do tada nemojte da kacite ove x trailere da na bi palili masu.:D

:S: ...video mator godinu dana, koji je vec jedno 5 puta bio postovan.

Nemoj, ja sad prvi put odgleda ovu detaljnu analizu.:)

Eto, kako ste površni:D
Šalim se, meni je bio uvek dosadan, ali pre pola meseca sam odgledao ceo video i zanimljiv je...kad prelomiš prvih minut...ček bre, ima duži video od ovoga, nekih 9 minuta, kada lik prolazi kroz neku vrstu portala i završava na raznim mestima, od ostrva do srednjeg veka.

Krajem Avgusta je Gamescom u Nemackoj, tamo ce sigurno biti tona PC impresija sa show flora.

Za sve optimiste koji se nadaju da će "gameplay biti bolji ne većem nivou težine".

Sve igra zapadnih izdavača imaju namerno lake hard modove jer se suviše često dešava da ako je "extreme hard" mod iole težak da gomila dečice krene da plače po zvaničnim forumima da je igra preteška i da su oni platili svojih $60 i da očekuju da mogu da igraju. Najozbiljinji sam.

Jedine igre gde hard mod može da bude iole hard su one na kojima za publishera piše "Capcom" i drugi Japanski bolesnici koji znaju da cene ljude koji žele da propišaju krv dok pređu igru. :p

Da da...hard mode sa sezonskim checkpointima i sa MISSION FAIL jer nisi kliknuo na O u milionitom delu sekunde, pa moras ceo nivo ispocetka. Vrlo izazovno...i onako, bas pozeljno u PC pucacinama...

Nazad
Vrh Dno