Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda je puno 100 eur za bartona 2500+ ali su cene istog na ebay-u slicne

poz!

Lomnica_city je napisao(la):
I jos jedan,bas bese plodan dan: Prodajem PENTIUM 2 333MHZ pun intel, 128MB

Pa PUN Pentium za PUN dzep :d :d :d

Poslednja izmena:
Codex je napisao(la):
mozda je puno 100 eur za bartona 2500+ ali su cene istog na ebay-u slicne

poz!
pazi
poenta je u tome sto plocu+bartona (pre)prodaju za 130€
a za 150 mozes kupiti sempron i s754 plocu sa sve kulerom&garancijom

Filo je napisao(la):
pazi
poenta je u tome sto plocu+bartona (pre)prodaju za 130€
a za 150 mozes kupiti sempron i s754 plocu sa sve kulerom&garancijom

pa dobro, dobro ide u grad. A Vi kako te?

Poz!

Kada sam svoj prvi Pentium I, placen 2800DEM (sa sve CD-om! i 17" Daewoo monitorom - cista perverzija od makine!) prodao za 400DEM par godina kasnije, otac me zamalo nije isterao iz kuce misleci da se :bottle: :cigar: :smoke: i da mi trebaju pare :D
Jednostavno mnogi ljudi ne razumeju kako nesto moze toliko da pojeftini i to nije nista strasno - strasno je samo kada se prave pametni: NAJbolja graficka iz piqke materine...

Pazite ovo od ISTOG lika:
Prodajem Matrox G450 Dual Head 16 MB DDR TV Out (najbolji tv izlaz na racunarima - bolji od svih Ati Radeon-a) - dokaz: jedina graficka koja pored composite i s-video out ima i RGB-Scart Tv out koji daje sliku vrhunskog kvaliteta. Cena samo 25e (nova kosta 110e)
Mogao bih mogao da se zakunem da moj rodja ima ovu graficku u masini iz 99-te godine!?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Pazi sad ovo...

P4 145e bez monitora i periferija

--------------------------------------------------------------------------------

1) MB: Asus P4S533-VM
- mATX, int. VGA + AGP Slot
- sjajna ploča, extremne performanse, HT dobijen fizičkim skraćivanjem rastojanja između severnog i južnog mosta, karakteristično za čuvenu Asusovu VM seriju
- test na: http://www.tomshardware.com/AbitIC7...susP4S533VM.asp
2) CPU: Celeron 1700
- izuzetan primerak čuvenog Willy-a, klokuje se garant preko 1800MHz bez dizanja napona
- pravi Intel, orgnal (sigurno nije Zilog, VIA, a ni AMD)
3) Kuler: Intel box
- bešuman, takođe orginal Intel
4) MEM: 256 MB DDR333 NCP
- radi i na većim brzinama sa CL 4.5
5) HDD: 30 GB Quantum
- čuvena LC serija, vrlo pouzdan disk, provereno na 10-tak konfiguracija ranije
6) CD: LG 52X
- čita sve osim DVD-a, a možda čita i DVD, nisam pokušavao
- orginalni ornamenti na vatancima, rađeni dečijom rukom, unikat
7) Kućište
- Prelepo, bež - plavo, mATX (samo neznalice i snobovi drže tower na stolu)
- pojačani efekat hlađenja ostvaren odstranjivanjem jedne bočne stranice, pa ako imate neonku, baterijsku lampu i sl., eto šanse da pojačate tehno – ugođaj
ATX 350W čuvene marke POWER SWITCHING SUPPLY
- without PFC
- blagim spuštanjem napona pri maksimalnom opterećenju čuva komponente od pregrevanja, samim tim im produžava vek trajanja

Prodaje se nesklopljeno, u kompletu, za sada (moguć dogovor za grafiku, flopi itd...).

Cena: 145e

Ako kupite danas, dobijate specijalne nagrade:
- Orginal Abit CD – audio kabl
- 5 (pet) zidnih kalendara za 200# godinu
- Obezbeđen prevoz u 1. zoni vozilima preduzeća «Luv», «Lasta» ili GSP, po izboru

Cena i nije strasna ali opisi i nepoznavanje materije...

E ovo je trgovac koji zna znanje :S: :wall: :d

Poslednja izmena:
Kontam da se lik zeza...ornamenti na CD-u rađeni dečjom rukom i tako to...

gorancho je napisao(la):
...pojačani efekat hlađenja ostvaren odstranjivanjem jedne bočne stranice, pa ako imate neonku, baterijsku lampu i sl., eto šanse da pojačate tehno – ugođaj

Pera Kojot, suvi genije :d

@gorancho

Ej, bre čoveče...

Oglas je moj. Pa pročitaj malo pažljivije svaki pasus.

Pa svaki Bosanac bi ukapirao...

Inače, oglas je parodija na stvari koje se pominju upravo u ovom threadu.

Doduše, ono o skraćivanju fizičke veze između NB i SB sam "pokupio" na nekom forumu, čini mi se baš na ovom. Neka "fol" riba je kao kupovala ploču, pa joj je vrlo duhovit tip delio savete... Ne sećam se ko je bio, ali mi se veoma svidelo.

A i Gmlale se upecao...

Pozdrav.

pazi
a oglas
AKO VAM NESTO NIJE UREDU SA RACUNAREM,A NE ZNATE STA JE NAJBOLJE JE POZOVITE NEKOGA KO ZNA!!!
DOLAZIM NA ADRESU!
0-24h, 8 dana u nedelji, 35 dana u mesecu!!!
ako sami donesete svoj racunar na servis,ustedecete 500-800din,koliko kosta dolazak!
Zamena pokvarenih komponenti,zamena za bolje,sredjivanje ventilatora(tisi rad racunara)
podizanje sistema 98se,2000,milenium,xp sp1 i XP Service pack 2!!!
:wall:

Poslednja izmena:
MaliRadojica je napisao(la):
@gorancho

Ej, bre čoveče...

Oglas je moj. Pa pročitaj malo pažljivije svaki pasus.

Pa svaki Bosanac bi ukapirao...

Pa jeste ba, ja Bosanac pa ukapirao :eyebrows:

Evo jos jedan dobar :eyebrows:

Prodajem geForce MX440 64 MB - 20 eura..
ili menjam za 6600GT AGP uz moju doplatu

Ovaj je super,za ovo se dobija pice i ako je"kupac"darezljiv,eventualno i kolac u nekom kafeu a lik bi:
Hitno prodajem HDD Western digital 1.3GB.cena 10 eura.
I jos mu HITNO!! :eyebrows: Boze! :S:
Pakom oglasi RULES!! :wall:
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
:
Hitno prodajem HDD Western digital 1.3GB.cena 10 eura.
I jos mu HITNO!! :eyebrows: Boze! :S:
Pakom oglasi RULES!! :wall:
Pozdrav ,)

Pa sto je manji - vise ga cenis :banana: :whip:

:D :D :D

Jeste,cene ga oni sa PI kojima je crkao njihov pa nemogu lepo da kupe polovnjaka od 20-40GB vec moraju da traze ovakve sa jednocifrenim kapacitetom ali brate sto je mnogo,mnogo je!Ako ce nekome i da treba onda sigurno nece dati te pare!
Pozdrav ,)

U ovoj danasnjoj prici ucestvujemo ja(kupac) i on(strucnjak - prodavac).
Sve je povodom mog oglasa - treba mi ploca sa integrisanom grafikom i procesor preko 600mhz.
ja na poslu-iskace poruka na MSN
(on) E imam ja plocu i procesor na 900mhz a podrzava i do 1,4mhz pa ako oces.
(ja) ok. posto je? i koja ploca i koji procesor?
(on) najbolja-asus.
(ja) ok. to najbolja mi zvuci kao da ce da kosta ko nova.
(on) a to je asus ploca i celeron i to moja. a imam ja i abit bh6 i procesor na 450mhz
(ja) ok. ali ne mozemo ni da pocnemo da pregovaramo ako ne znamo neku cenu.
(on) pa ovu drugu bih dao za 30€.
(ja) mislim da je malo puno za plocu iz 1999. i overklokovan celeron 300a.
(on) pa gde ces jeftinije????
(ja) jel bi ti dao za tu plocu i procesor 30€?
(on) roki(!!!???), tvoje nepoznavanje ploca me zabrinjava. ona podrzava i brze procesore.jedna od najboljih trojki.
(ja) zavrsili smo pregovore. hvala, necu.
(on) !!!$%$#%#$%#&#"#$%"#%#$&#
Posle toga je s njegove strane poletelo par zanimljivih psovki al na svu srecu MSN ima
opciju Block :wall: :crash:
Ja se dakle zalazem za to da se prilikom kupovine kompjutera polaze test inteligencije, pa ko ima ispod 80.....

Poslednja izmena:
Ma sta 80,bar 100 minimum! ;) Mada (nemogu da verujem da cu ovo reci),u njegovu odbranu moram reci da je za plocu u pravu,prodao sam drugaru davno tu plocu i PII na 400MHz i ona stvarno sa,najnovijim BIOS-om,podrzava Slot1 PIII sve do 850MHz,ali za cenu je stvarno lik zesce caknut i apsolutno nerealan i potpuno te podrzavam!
Pozdrav ,)

pazi.
aj mi nadji slot 1 procesor na 850 mhz ja kupim odma ;)
ja sam video p3 650 slot1 i video na ebay d aima 1ghz slot1, al verovatno je napravljeno 50kom.
brze od toga sa adapterom koji isto tako kosta zanemarljivo malo kod ovog gore i njegovih kolega.
a recenica "jedna od najboljih trojki" govori sama za sebe...:eyebrows:

Polako Filo,apsolutno te podrzavam sto si otkacio budalu jer se vidi kakav je"poznavalac"ali kazem da sa tehnicke strane jeste u pravu!A video sam i sam da je slaba ponuda Slot1 PIII procesora,za ovih par godina koliko citam bench sam video svega nekoliko,tako da se slazem da je tesko naci ali postoje i,sa tehnicke strane,rade na toj ploci!
Pozdrav ,)

Ma ok
ne napadam nikoga samo kazem da ima svakakvih ljudi....
a nije da ih je tesko naci vec nemoguce....kao sto i sam znas. a to sto pise u uputstvu da podrzava max p3 800mhz koji takoreci nije ni proizveden u slot1 varijanti,sluzi da bi onakvi pokazivali svoje znanje pred komsijama

A pazite ovo,znaci Pakom nece da mi postavi oglas za Toshibin laptop,znaci najnormalniji oglas za laptop sa cak povoljnom cenom a pusta ovo...
-Prodajem izmenljivi hard disk za laptop HITACHI DK-227A-41 4.09GB 12MM ATA/33 12MS 512K 4000RP cena: 2000 din. Beograd (da nije malo mnogo,pa nek je i za laptop)
-procesor- intel celeron 366 mhz na slotu 1. -15 eura (kako da ne,samo jos da izbrise ovo 1)
A pazite tek ovaj bezobrazluk firme koja se,navodno,zalaze za legalizaciju,i postovanje pravila a onda pusti da se postavi oglas koji glasi ovako...
Email imenici (300 000 emailova) Ovo je Najefikasniji nacin Internet marketinga E-mail marketing KAMPANJA - platite samo za one koji dodju na vasu stranu !!! Saljemo E-MAIL-OVE UMESTO VAS BRZO EFIKASNO I JEFTINO Detaljne informacije na...
Znaci ako su tako"obavesteni"pa kao ne znaju da je ovo klasican oglas spamera koji prodaje email adrese i to je po njima legalno da se postavi (pise da se oglasi proveravaju pre nego sto ih puste na sajt) a ja ne mogu da stavim oglas za laptop sa normalnom cenom i podacima onda stvarno... :S: :mad: Dodje mi da... :whip:
Pozdrav ,)

Zapade mi za oko oglas:

Athlon XP 2200+
Epox 8RDA3I
2x256DDR
Cena sitnica 140e

Ni ovo nije mnogo bolje i koliko god sam bio velikodusan u proceni nisam bio ni blizu jer sam procenio na oko 200 eura a lik me"obradovao"cenom od 270 eura za ovo:
Barton konfiguracija! Barton 2500+, MB MSI NF2 Delta, 256 ddram, 40 gb hard, MSI FX5200 T-128, CD Rezac, ATX kuciste, modem, flopi, tastatura, mis!
Svasta sa ovim ljudima,da bar ide i neki monitor,bilo kakav! :wall:
Pozdrav ,)

Najvise me iritira precenjivanje ploca. Realno Abit NF7-S v2.0, Abit AN7 i Epox 8RDA+ vrede 40-50e, ali traziti za plocu ranga A7N8X-X 50e je bezobrazluk.

I jos veci nonsens je kada neko prodaje plocu i procesor u paketu pa jos odvali cenu. Mogu da shvatim malo vecu cenu kada procesor ide sam jer npr. imam 8RDA+ plocu i Palomino 1600+ pa hocu malo da unapredim masinu, ne zelim da reinstaliram sistem i nemam love da predjem na PCX platformu a max sto mogu da uzmem je Athlon XP Barton. Ali ceniti 2500+ i nf2 plocu 120e je preterano.
A i onaj ko to kupi za te pare je totalni idi0t. E a posle ovoga cu biti napljuvan od onih koji misle da barton 2500+ i dalje vredi 80e i obicno sledi pitanje gde ima za 60e odmah kupujem 100 komada. Bio je pre neki dan u bench oglasima Barton 2800+ za 65e doduse samo jedan, pa ko hoce...

Sta kazes za ovo: A7N8X-X i Athlon 2800+,cena 110 eura!Ovo je znaci otprilike takva situacija,covek trazi bas to da dobije o cemu si pisao ali dobice malo sutra!
Pozdrav ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno