Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Filo je napisao(la):
ne ne
ako imate neki barton za 100€ taj mi treba
ti vasi jeftiniji nisu dovoljno kvalitetni i birani primerci

Imam ja Bartona 2500@3200 def.napon - "SPECIJALNO Biranog" , cu da dam i popust za 95e :D :D :D

:smash: Niksa

ma jok
da je specijalno biran ne bi ti davao popust :banana:

Eh taj Mobtel,nikad ne izneveri moja ocekivanja! :D Ali pre nego sto postavim savetujem da se pripremite dobro i pokusate da ne eksplodirate od smeha jer coveku nije lako ni sa samim sobom i jos mi da mu stajemo na muku! :d
Dakle covek ceni ovako:
P3,dvd rezac,cd rezac,GF4,monitor,1,3GHz,256MB RAM,komplet kompjuter.Cena 380 evra!!?? :wall:
Znaci do sad smo imali stvarno jake oglase gde ljudi cene po 50% pa i vise svoju robu nego sto realno vredi ali ovo je verovatno prvi koji ide skoro do 200% realne cene!Covek je trgovac svetske klase,drzi se principa:"Prodaj nesto staro bar 3 godine za pare koje si ga platio,i za te pare kupi glanc novo a samo 2-3 puta bolje"! :d
Pozdrav ,)

Oglasi koji se pojavljuju u nekom oglasniku.

39.
Kompjuter 200MHz, 2.1GB, rezač, 120 EUR.
40.
Kompjuter 426, monitor 14'', miš, tastatura, flopi, CD, 40EUR.
41.
Kompjuter Durno 900MHz, cena 190EUR, hitno.
144.
Pentium MMX CPU at 166MHz, color monitor, zvučnici, skener, štampač, 500EUR.

Poslednja izmena:
LELEEE!! :S: Ovaj zadnji je i gori od ovog sto sam ja postovao malopre!Jedino da prodaje neki A3 laserski stampac pa da bude ta cena! :wall:
Pozdrav ,)

Hteo bih da zamolim mudre glave koje postuju bisere na ovom thread-u da mi hitno daju adresu/telefon na kojoj mogu da kupim Athlon 2500+ Barton po ceni od 55-60 eur (toliko ste rekli da vredi,zar ne?). Situacija je hitna i kupujem SVE,koliko god da ih ima u ponudi. Ili ćete vi biti ortaci i prodati mi svoje? Nestrpljivo čekam ponude.
Hvala unapred! :d

Doll Parts je napisao(la):
Hteo bih da zamolim mudre glave koje postuju bisere na ovom thread-u da mi hitno daju adresu/telefon na kojoj mogu da kupim Athlon 2500+ Barton po ceni od 55-60 eur (toliko ste rekli da vredi,zar ne?). Situacija je hitna i kupujem SVE,koliko god da ih ima u ponudi. Ili ćete vi biti ortaci i prodati mi svoje? Nestrpljivo čekam ponude.
Hvala unapred! :d

Decko ti si pobrkao loncice, Bartoni 2500+@3200+ su 100eura (95 je bila cena za Filo za "specijalno birani"), a ti bi jos u pola cene :smash: pa ne moze tako :-devil-:

Ovo bi neko poklonio a lik trazi:
QUANTUM FIREBALL 4GB bez bed sektora! 1200din
Zanimljivo da je po imenu,nenormalnim cenama a mozda i broju mobilnog to isti Dragan koji je redovna musterija na Pakom-ovim oglasima i mislim da sam vec postovao njegove bisere ali je lik"zlatna koka"od koje se uvek moze ocekivati nesto novo! :D :wall:
Ako neki newcomer cita ovo je cena za 4GB HDD za koju se moze kupiti 20GB HDD!!
2 Doll parts:
Potrazi na oglasima ako si ozbiljno zainteresovan,ovde su ljudi normalni sa cenama i mozes uzeti Barton 2500+ za te pare ako si stvarno zainteresovan da ga kupis!
Pozdrav ,)

@Lomnica_city

I bre otera mi musteriju :wall:

:D :D :D

Poslednja izmena:
R_U_S je napisao(la):
Kratko i jasno, za poštovanje:

(obratite pažnju na prvu stavku :d , ovaj je luđi nego što sam mislio, eh živote, stara dobra PC berza, znači svoju ploču iz siga opušteno prodajem za 20 EUR :-devil-: )

MATICHNE PLOCHE!!! Oglas: 103675

Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

PENTIUM 2/3

CHAINTECH 6BTM0 SLOT 1...25EUR
GFXCEL SOCKET 370 AT FORMAT...25EUR

AMD ATHLON/DURON

ASUS A7V266-C SOCKET A...35EUR
ASUS A7V133-C SOCKET A...35EUR

GARANCIJA 3ODANA,ISPORUKA!

Informatika->Komponente (Postavljen: 11/02/2006 8:56:00)
...

Ovaj lik prodaje ovako godinama i verovali ili ne nadju se kupci. Nekad ih vidim kod mene sa stickerima na plochama i problemima. Ovo je veliki grad. Svaka roba nadje svog kupca.

A3 matricni stampac Fujitsu DL-2400
----------------------------------------------------
Jedan od najboljih matricnih stampaca.
Veoma brz, 24 iglice, emulira sve EPSON modele.
Moze da koristi i obican i perforirani papir.

Uz njega poklanjam nekoliko hiljada listova perforiranog A3 i A4 papira i nekoliko traka spremnih za stampanje.

Cena 80€

----------------------------------------------------------
Da li neko misli da matrichni moze da vredi ovoliko? Da znam da je kvalitetan ali je i OGROMAN. Usput vidjam ga na raznim oglasima mesecima i drzi cenu i dalje. Ili se varam. Mozda je bilo 90e

oce neko duron@1300mhz dajem ga 45 eura samo za kolege sa bencha

gorancho je napisao(la):
Ovaj lik prodaje ovako godinama i verovali ili ne nadju se kupci. Nekad ih vidim kod mene sa stickerima na plochama i problemima. Ovo je veliki grad. Svaka roba nadje svog kupca.
i godinama drzi iste cene
sto je meni malo cudno jer za 35-40€ moze da se kupi nova ploca

veske, a jel taj duron biran primerak? :p

Poslednja izmena:
ma ne da je biran,nego ja to nemogu da ti opisem,kada radi skoro da se necuje,mali je kompoaktan,u obliku plocice a moze sve i duplo vise od onih glomaznih velikih kompjutera..znas to ti je cudo tehnike ajmo ljudi jos jedna ostao kontakt na pm

a koliko ima 3dmarkova, pcmarkova, superpi, fpu/cpu sandra i memory? a?a?a?

Zapravo,već 15-ak dana zalazim po oglasima,ali ne nadjoh ništa ni nalik tome. Bio je pre par dana jedan primerak (Barton) po 65e,ali u kompletu sa mb i vga koji mi uopšte nisu potrebni.Pa i kad sam se javio dotičnoj osobi svega 20-ak minuta nakon postavljanja oglasa,već je bilo rasprodato. .
A kada sam ja u januaru prodavao isti cpu po istoj ceni na pc-berzi,za 3 sata koliko je oglas "visio" primio sam jedno 20 poziva,isto toliko sms poruka,a mail-ovi su mi stizali još nedelju dana kasnije.
Tada sam shvatio da sam mogao uzeti 50% para više,bez problema.
Poenta je u zakonu ponude i potražnje.Ako tog bartona već poodavno nema u radnjama,a broj ljudi koji ga traže je 10 puta veći od broja onih koji ga prodaju...normalno da cena može otići do neba..Zar ništa nismo naučili u kapitalizmu?

@Lomnica_city

Što više čitam tvoje postove,to mi se više čini da imaš neki attitude problem. A sada si počeo i da navodiš imena prodavaca koji ti se ne dopadaju,što je krajnje nevaspitano i nedopustivo.Samo čekam kada ćeš servirati nečiji broj telefona da pripretimo nekom da spusti cene.

Ovaj thread je poprimio svojstva tipa "mislim da je skup pa ću da ga pljujem na bench-u" i zbog toga više neću da zalazim ovamo.

JA imam attitude problem!?BOZE SVASTA!! :wall:
A ti si naravno andjeo,sto da ne solis pamet drugima!Ja sam postavio par oglasa ovde koji ZASLUZUJU da budu ovde,a ti ako mislis da ako postoji potraznja onda neko moze da trazi za Barton 2500+ i najgoru nForce2 plocu 140 evra ili za malo jacu P3 trazi 380 (to je tri stotine i osamdeset) evra onda stvarno ne vidim kako se razumes u hardver toliko da mozes meni da solis pamet kako nisam normalan!?
Za jedno si delimicno u pravu,SAMO u zadnjem oglasu mi se omaklo ime prodavca ali nista od njegovih licnih podataka,jednostavno sam u sporednom tabu gledao oglas i prepisao ga ovde i nehotice prepisao i ime,koje je jaaaako retko u zemlji Srbiji pa sam sad coveku upravo upropastio zivot! :p
Ako te je zao sto si prodao Barton pre par meseci po normalnoj ceni (da li bas) ti sad kupi po toj ceni na Benchu pa preprodaj na PC berzi kad ti je toliko stalo da zaradis sto vise,tamo su ovce i trgovci a ovde su strucni ljudi koji znaju ponesto o hardveru!
NHF ali tvoj attitude nije na nivou,zato nemoj da se brecas na druge,pogotovo sto mislis da mi SVI nismo u pravu ali oni deraci sa PC berze jesu!
Pozdrav ,)

Kad budem prodavao svog Bartona i prelazio na nForce4 i PCI-E (a za sad mi zao zbog AiW9800) normalno je da cu i ja da ponudim na PCBerzu sa plocom za 120-130e pa ako prodam...

Ako neko hoce da kupi za te pare sto da ne prodam. Zamisli da TI IMAS Bartona - pa sto ga ne bi prodao za 90-100e umesto 55-60e.

Ko je jos gadljiv na pare.

poz, Niksa

Poslednja izmena:
Niksa je napisao(la):
Kad budem prodavao svog Bartona i prelazio na nForce4 i PCI-E (a za sad mi zao zbog AiW9800) normalno je da cu i ja da ponudim na PCBerzu sa plocom za 120-130e pa ako prodam...

Ako neko hoce da kupi za te pare sto da ne prodam. Zamisli da TI IMAS Bartona - pa sto ga ne bi prodao za 90-100e umesto 55-60e.

Ko je jos gadljiv na pare.

poz, Niksa

Ma bre je..li :wc: :smackbum: :cuss: :smack: :hump: vas više ti bartoni. Ko da su od zlata ili šta već. Niste normalni. Evo pre par dana na bench oglasima je otišao 1700+ koji na 1.85V radi na 2250 MHz za 30 eur. CEO OGLAS
E pa taj proc je par % sporiji od bartona na istom taktu.
I sada ispada da je čovek lud, ili šta.
Umesto da raspravljate o budalaštinama bolje se uključite u moj pul: Koji je vaš prvi računar
Što više glasača to bolje!
I nemojte više o bartonu, please :Klanjanje
A naročito ti niksa, to što je Golf II 3 x precenjen ne znači da smo svi ovde bosanci :d ;) :p

R_U_S je napisao(la):
to što je Golf II 3 x precenjen ne znači da smo svi ovde bosanci :d ;) :p

:d :d :d :d lol :d :d :d

Pogledajte oglas br.10 na sledecem linku

:d :d :d :d :d

R_U_S je napisao(la):
Umesto da raspravljate o budalaštinama bolje se uključite u moj pul:
Što više glasača to bolje!
I nemojte više o bartonu, please :Klanjanje
A naročito ti niksa, to što je Golf II 3 x precenjen ne znači da smo svi ovde bosanci :d ;) :p

A ti hoces vodu na svoju vodenicu, da glasam za tebe :hump:
Svako svog konja hvali. Sta ces kad sam Bosanac koji ima i i Bartona i Golfa II :-devil-: :smash: :)

p.s.
Kao radi Maxtor.

pozdrav, Niksa :wave:

Poslednja izmena:
Niksa je napisao(la):
A ti hoces vodu na svoju vodenicu, da glasam za tebe :hump:
Svako svog konja hvali. Sta ces kad sam Bosanac koji ima i i Bartona i Golfa II :-devil-: :smash: :)

p.s.
Kao radi Maxtor.

pozdrav, Niksa :wave:
Stvarno ne razumem šta si hteo da kažeš, ali nema veze :d
Budi malo precizniji ubuduće.

ivande je napisao(la):
Pogledajte oglas br.10 na sledecem linku

:d :d :d :d :d
hehehe na tom linku videh i ovo "prodajem Alsus čitač, rezač, grafičku karticu Envidia J force 2, 32 MB, povoljno." :d

A sta je ovo :
"Kupujem AMD 1, 2, 3, 4+64 bit, Ati, Athlon"

1, 2, 3, 4 WTF!?

pa AMD Pentium 1, AMD Pentium 2, AMD Pentium 3, AMD Pentium 4.... bozhe, kakvo nepoznavanje IT tematike...

hihihihihi

ko sto se meni desilo:
ja: morate da imate neki noviji racunar, tipa P4, bla bla...
on: pa imamo jednu jaku P 3ojku !!!
ja: pa koje komponente?
on: pa Pentijum 3 Duron na 850MHz-a...

i sta onda reci?!? covek je bio ubedjen da je to State of the Art High-End model iz 2005. godine, jer mu tako drug/komshija/kum/shurnjajin brat/PCexpert rekao...

josh mu ja posle vredjam druga/komshiju/kuma/shurnjajinog brata/PCexperta ... "pa ne bi on mene....valjda....a?"

Poslednja izmena:
Opet"onaj"isti lik,sad je vec ocigledno da je preprodavac jer nije normalno da daje ovakve oglase,posizeh vise trazeci neku masinu za drugara a da ne moramo u BG po nju!
Na prodaju AMD Athlon 1800 xp, MSI KT4V , 512 DDR - CENA 140E (skoro pa duplo od realne)!
Na prodaju AMD Duron 1200, MSI K7T-Turbo, 256 SD RAM - 80e (opet skoro pa duplo)
A ni ova nije losa:
Mainboard INTEL, Cpu 466intel, Hdd 8,4gb, Ram 128mb, Sound ESS,FLOPY, CD-ROM LG, MIS, TASTATURA Cena : 110e (za ove pare ima i dosta jaca P3 i to SA monitorom,sta rade ovi ljudi)
I jos jedan,bas bese plodan dan: Prodajem PENTIUM 2 333MHZ pun intel, 128MB RAM, 6 GB HDD, 64MB VGA, DVD REZAC 4X NEC, 56K,14" MONITOR. CENA 150E (ovo me mrzi i da komentarisem,ali ako ovo vredi toliko slobodno me pljunite... virtuelno :d)
PAKOM ZAKON! :d :p
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
I jos jedan,bas bese plodan dan: Prodajem PENTIUM 2 333MHZ pun intel, 128MB RAM, 6 GB HDD, 64MB VGA, DVD REZAC 4X NEC, 56K,14" MONITOR. CENA 150E (ovo me mrzi i da komentarisem,ali ako ovo vredi toliko slobodno me pljunite... virtuelno :d)
PAKOM ZAKON! :d :p
Pozdrav ,)
Pazi Pentium 2 ""PUN INTEL"" :wc: :wall:

Neznam da li spada u off ali ako je neko gledao slucajno finale muzicke slagalice na rts-u(ili kako se vec zove onaj kviz sa skockom) primetio bi da su u finalu pobedniku dodelili najnoviji PENTIUM 5! racunar...pa to kad se bude prodavalo ima da bude unikat :)

Tako su nekad govorili da naprave razliku izmedju Celerona i"obicnog"Pentium-a,ali cini mi se da se govorilo"puna dvojka"a on se malo zeznuo a za cenu se malo vise zeznuo! :p
A na tim stranama je bar mogao da vidi dosta realnih oglasa gde ljudi za BOLjE dvojke od njegove i sa vecim monitorom traze do 100-110 evra ali on se izgleda utripovao da ovaj DVD-RW koji je verovatno u svoje vreme dosta platio sad duplira cenu ostatka konfiguracije a ne zna koliko su im pale cene ali dobro,opametice se kad vidi da niko ne zove! :wall:
Pozdrav ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno